İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:SpartacusTr

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 22:00, 18 Ekim 2012 (UTC)

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Superyetkinileti 09:25, 19 Ekim 2012 (UTC)

Tartışma sayfaları[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin SpartacusTr. Tartışma:Türksolu sayfasına eklediğiniz yorumları kaldırdım. Vikipedi'de tartışma sayfaları, maddeleri geliştirmeye yönelik değişikliklerin konuşulduğu sayfalardır. Konu hakkındaki kişisel görüşlerimizi beyan etmek için kullanabileceğimiz bir serbest kürsü değildir. Daha ayrıntılı bilgi için bu sayfaya bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. — Pınar (mesaj) 09:30, 19 Ekim 2012 (UTC)

merhaba ben 60 yaşında eğitimli biriyim. Hayatımda hiçbir insana küfür ve hakaret etmemiş olmak gibi bir özelliğim var. Buraya yazdığım tartışarak asıl maddeye iki özelliklerini yazma ısrarımdandır. Sonuçta maddeye değil TARTIŞMA kısmına yazıyorum. Kişisel görüşüm değil kaynak belirtiyorum. Bu görüşlerim kaynak belirtilerk yazılan görüşlerdir. (Dili tekrar elden geçireceğim. kaynak belirteceğim) ama bu bir siyasi harekettir. Nazileden bahsedip ırkçılıklarını atlıyamazsınız. Bu madem bir dergi değil dergi etrafında toplanmış görüş o halde etnik ayrımcı ve nefret yayma çabaları yazılmalıdır. Yeni bir yazı koycağım ama asıl maddeye bunları koyma konusunda ısrsrcıyım. Asıl maddeye eklenecek Etnik ayrımcılık ve Nefret suçu ile ilgili çalışmam devam ediyor. şen ve esen kalın Bu imzasız yazı SpartacusTr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 20:15, 19 Ekim 2012‎

Tekrar merhaba. "Kişisel görüşüm değil kaynak belirtiyorum" diyorsunuz ama ben tartışma sayfasına yazdıklarınızda hernagi bir kaynak göremedim. Tamamen kişisel görüşlerinize yer vermişsiniz. Derginin etnik ayrımcı ve nefret yayma çabaları yazılmamalıdır demiyorum elbette. Yalnız burada doğru, güvenilir ve tarafsız bilgiler içeren bir ansiklopedi maddesi yazdığımızı unutmamalıyız. Tartışmaları da sadece içerik üzerine odaklamalıyız. — Pınar (mesaj) 11:34, 19 Ekim 2012 (UTC)