Kullanıcı mesaj:Somebody else's knowledge

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Somebody else's knowledge![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Lucasileti 13:04, 4 Aralık 2007 (UTC)

Merhaba ,öncelikle tekrar hoşgeldiniz.Kurallara uygun olarak katkı yapmanız yazdığınız maddeler ve vikipedi kuralları açısından çok yararlı olacaktır.Bu yüzden hoşgeldiniz mesajı yardımcı olması açısından yeni vikipedistlere hep gönderilir...Mesajlarınıza imza eklemeyi unutmayınız bunu altgr tuşuna basıp ü harfine basarak dört tilde çıkarıp yapıyoruz.Sorularınız olursa çekinmeyin sorun herkes yeni vikipedistlere yardımıcı olmayı sever.Kolay gelsin :)Lucasileti 13:15, 4 Aralık 2007 (UTC)

  • Evet burası yani vikipedi bir ansiklopedi olduğundan öykünün ansiklopedik açıdan özelliklerini yazabilir biraz da konusu hakkında ansiklopediye yakışır kadarıyla bilgi verebiliriz. Ancak siz yine de öykü içeriğini telif ihlali yapmayacak şekilde ilave edebilirsiniz. Aslında bu tip hikaye ve masallar direkt olarak Vikikaynak adı verilen eserlerin içeriklerini ekleyerek oluşturduğumuz viki projesine yüklense daha iyi olur. Ancak yeni olduğunuz için siz katkınızı yapmaktan çekinmeyin. Zaman içinde öykü içeriği ile ilgili kısım vikikaynağa aktarılacaktır. Bu işlemin unutulmaması atlanmaması için ben o şablonu yerleştirdim. Tekrar hoşgeldiniz. Kolay gele... --maderibeyzamsj 14:53, 4 Aralık 2007 (UTC)

Research Project[kaynağı değiştir]

IF you don't want to say me your:

   * Country:
   * Age:
   * Sex:

In Wikipedia, you can say me for "gmail. CarlesParedes@gmail.com ! Thanks! For all! If you can say about my research project and that they reply my survey, you will can help me.!--85.58.231.68 23:27, 28 Aralık 2007 (UTC)

Merhaba Somebody else's knowledge. Şu anda maalesef oylamalarda oy hakkınız yok, oy hakkı için 2 aylık üyelik ve 150 katkı gerekli; ancak Seçkin resim/madde/liste adayları gösterebilirsiniz. 150. değişikliğinizden sonra oylamalara katılabilirsiniz. Bu kuralın konmasının sebebi, kötü niyetli kullanıcıların birden fazla hesap kullanarak oylamaları etkilemelerini engellemek, yeni kullanıcılar da Vikipedi'ye alışmak için zaman vermek. Katkılarınızı bekliyoruz :) Khutuckmsj 14:56, 19 Şubat 2008 (UTC)

İstediğiniz kadar yorum yapabilirsiniz, hatta bol yorum yapmanız madde geliştirmek için iyi olur. Destek veya karşı oylar bir şey ifade etmiyor, önemli olan maddelerin gelişmesi için yorumlar yapılması. 150 değişikliğe ulaşmanız uzun sürmez, rasgele maddelere gidip geliştirmenizi tavsiye ederim, hem Viki'ye alışmak hem de maddelere katkıda bulunmak için iyi bir süreç olur. Khutuckmsj 15:04, 19 Şubat 2008 (UTC)