Kullanıcı mesaj:Safaktunc

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Safaktunc, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!

Kolay gelsin.

--Ruzgarmesaj 13:15, 10 Eylül 2006 (UTC)

  • merhaba, hoş geldiniz. açtığınız maddeler bir internet sitesinden aynen alınmış. vikipedi telif konusunda hassas bir yer. bunu tam olarak anlamak için Vikipedi:Telif hakları sayfasını okumanızı tavsiye ederim. çünkü, bu maddeler telif konusunda etiketlenecek ve bir hafta içinde silinecektir. madde eklemeden önce yardım sayfalarını okumak da emeklerinizin yerini bulması açısından yararlı olacaktır. sormak istediğiniz konularda yöneticiler de size yardımcı olurlar. tekrar hoş geldiniz. kolay gelsin. --kibele 14:20, 10 Eylül 2006 (UTC)

Ansiklopedi formatı[kaynağı değiştir]

Selamlar Safaktunc,

Vikipedi'ye hoş geldin. Ufak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum izninle.

Vikipedi bir ansiklopedidir ve tüm maddeler subjektiviteden arınmış olmalı, tarafsız bir bakış açısıyla bakmalıdır. Bu sebepten maddelerde yaptığın belli bir bakış açısını yansıtan değişiklikler Vikipedi formatına terstir. Bir maddede değişiklik yapılması istiyorsan içeriği boşaltmadan önce maddenin tartışma sayfasında görüşlerini paylaşabilirsin. Üzerinde uzlaşılırsa bu değişiklik daha uzun ömürlü olarak maddede yerini koruyacaktır.

Kolay gelsin

Vito Genovese 18:38, 10 Eylül 2006 (UTC)

sayın kardeşim senin yaptığın doğrudur fakat burada dinsizler islam düşmanları çoktur yaptığın değişiklikler eğer kafalarına uymazsa tarafsız olmalıyız bahanesin ileri sürerek hemen geri alırlar senin gibi düşünenlerin artması dileği ile kolay gelsin--81.213.71.165 21:14, 11 Eylül 2006 (UTC)


Merhaba Safaktunc,

Üzerinde uzlaşılmış bir madde isimlendirmesi tercihini kendi istediğin yere taşımak ve maddelerin içini boşaltmak vandalizm kapsamına girer. Eğer devam edersen engellenebilirsin.

Tarafsızlık konusundaki hatırlatmamı da tekrar okumanı tavsiye ediyorum.

Vito Genovese 21:17, 11 Eylül 2006 (UTC)

gördünmü kardeşim onlardan biri hemen saldırıya geçti sayınızın artması dileği ile kolay gelsin yaptıkların için seni engellemeye kalkarlarsa hiç onlardan korkma ADSL'nin kablosunu çıkar internet bağlantını kes hemen sonra yeniden bağlan böylece IP numaran değişir engelin ortadan kalkar senin gibi doğru düşünenlerin artması deminki gibi islam düşmanlarının yok olması temennisiyle başarılar dilerim burası islam düşmanlarının yuvası olmamalı--81.213.71.165 21:24, 11 Eylül 2006 (UTC)

Muratsahinmesaj 20:42, 19 Ekim 2009 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --~~~~


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı olmayan (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!
Merube 89msj 00:07, 12 Temmuz 2010 (UTC)