Kullanıcı mesaj:Omer1986

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Omerlaziale sayfasından yönlendirildi)
Merhaba Omer1986, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kemal K.ileti 19:00, 30 Temmuz 2009 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Omerlaziale,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Nevinyanit.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d5 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Muratsahinileti 20:02, 1 Ağustos 2010 (UTC)

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhabalar, uzun zamandır burada değildiniz, umarım sizi daha sık buralarda görürüz :) Sporla ilgili değerli katkılarınızın devamını dilerim. --Bahar (yine ben!) 19:58, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Basketbol Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası[kaynağı değiştir]

Merhaba. Basketbol Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası sayfasında yaptığım düzeltmeyi geri çekmişsin ama hala nedenini anlayabilmiş değilim. Tablonun üst kısmında Efes'in toplamda 10 kez kupayı finalde kaybettiğini görüyoruz, ancak aşağıda 9 yazıyor. Bu hatayı engellemek adına rakamı 10 yapmıştım. Gösterdiğin gerekçe de saçma geldi. İki farklı isimle katılmış olsalar da aynı camiadan bahsediyoruz. Mantıklı bir sebebi varsa yazmanı rica ederim. Vaktimizden ayırıp, burada düzeltmeler yapmaya çalışırken anlam veremediğimiz şekilde düzeltmelerimiz geri alınınca şevkimiz kırılıyor açıkcası.

Merhabalar Sayın Omerlaziale, Yaptığınız değişiklikte Efes'in 10 kez kupa finalisti olşu doğru ve ben sizin değişikliğinizi geri alır almaz bu değişiklikle onu 10 yaptım. Geri almamın sebebi eski yıllardaki takım isimlerini değiştirmiş olmanızdı. Eğer sizin değişikliğinizi onaylasaydım tek tek takım isimlerini değiştirmem gerekecekti. Değişikliği geri alarak 9 u 10 yapmak daha kolaydı takdir edersinizki. İnanın ilk başlarda böyle şeyler benimde başıma çok geldi. Lütfen şevkiniz kırılmasın. Ben sizin yaptığınız doğru değişikliği sayfaya yansıttıım zaten. Burada herkes vakitlerini ayırıp değişiklikler yapıyor ve vikipediye katkıda bulunuyor. Lütfen vikipediye katkı vermekten çekinmeyiniz. Başlarda bazı yanlışlar olabilir ama inanın sonradan hepsi düzelecektir. Ayrıca sormak istediğiniz hiçbir konuda çekinmeden sorular sorabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Son olarakta mesajınızı ~~~~ kullanarak imzalamanız gerekmektedir. Vikipedi'ye olan katkılarınızın katlanarak devam etmese dileklerim, Saygı ve Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 23:09, 12 Temmuz 2014 (UTC)

Türkiye Basketbol Genç Erkekler Şampiyonası[kaynağı değiştir]

Sayın Omerlaziale, madde girerken en önemli önceliklerden biri tek bir kaynağa bağlı kalmamak, mümkünse bir başka kaynakla sağlamasını yapmaktır. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun http://www.tbf.org.tr/docs/default-source/alt-yap%C4%B1lar/kitap/alt-yapi-kitabi-2014-low.pdf?sfvrsn=2 bağlantısındaki dosyada yeralan Türkiye Basketbol Genç Erkekler Şampiyonası bilgileri Cem Atabeyoğlu'nun 1970 tarihli Türk Basketbolu kitabından alıntıdır (1970'a kadarki bölümleri). Spor tarihi konusunda eşsiz bir hazine olan Atabeyoğlu'nun ne yazık ki bu konuda verdiği bilgiler hatalıdır. Cumhuriyet ve Milliyet gazetelerinin 1930 ve 1950 yılından itibarenki tüm nüshaları internet üzerinden herkesin kullanımına açıktır. Ayrıca, http://gazeteler.ankara.edu.tr/ bağlantısından birçok eski gazetenin nüshalarına ulaşmak mümkündür. Bu gazeteler taranarak ulaşılan, sağlaması yapılan ele emeği göz nuru bilgiler doğrudur (dikkat ederseniz TBF'nin belgesinde 1955 öncesi yoktur, 1955-1973 arası için sadece şampiyonlar verilmektedir ve turnuvaların düzenlediği şehir ve tarihe ilişkin bilgiler de yoktur). Dolayısıyla, lütfen "copy-paste" değil, ele emeği-göz nuru çalışmalara güveniniz ve lütfen maddede değişiklik yapmayınız. Saygılar. Tapfereritter 13:11, 24 Mayıs 2015

İyi günler. Sizden ricam buradaki ilgili şikayetim hakkında yorumda bulunmanız olacak. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sökür (mesaj) 11:00, 15 Aralık 2015 (UTC)

Slm tekrar, Burdaki emailim açık durumda diye biliyorum. Buradan yollamayı dener misiniz? Olmazsa yazın lütfen. Başka yol deneyelim.--Teacher0691 (mesaj) 22.06, 23 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Selam, ben buradan hic email gondermedim. Kisaca nasil oluyor tarif ederseniz deneyeyim hemen. Omerlaziale 22.13, 23 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Boş mail attım size ona cevap olarak yollayın.--Teacher0691 (mesaj) 22.20, 23 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Emailiniz geldi ama ben cevap veremiyorum maalesef. Emaile cevap veriyorum sanarken sizin sayfaniza yazmis bulundum ayrintilari. Omerlaziale 22.28, 23 Mart 2018

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC