Kullanıcı mesaj:Ninlil

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Ninlil, Türkçe ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Vikipedi'ye katkılarda bulunurken size gerekli olabilecek bilgiler içeren aşağıdaki sayfaları incelemenizde yarar vardır.

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün Vikipedi kullanıcıları size yardımcı olacaklardır. Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanızı atmayı unutmayın!

Hatırlatmakta fayda var ki...

  • Bir konu hakkında bilgi vermek istiyorsanız Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanı Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanı Vikikitap'a
  • Tarihte çeşitli kişilerce söylenmiş, değerli sözleri eklemek istiyorsanız Vikisöz'e

yazmanız gerekmektedir. Kolay gelsin. --LandSCape 05:38, 10 Haziran 2006 (UTC)

Merhaba, son açtığınız Ulu Camii maddesi anlam ayrım kısmından yönlendirirseniz tüm Ulu Camileri bir başlıkta toplayabiliriz, yoksa bayağı karışıklık olur. İyi çalışmalar.--Cansız 21:22, 30 Ağustos 2006 (UTC)

Ebu Simbel.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba Ninlil,

Bu resmin kişisel bir fotoğraf olduğu herhangi bir yerde yazmadığı için "Kaynaksız" etiketini koymuştum. Lakin kullandığın etiket de yeni resimler için kullanmadığımız, işlevsiz bir etiket. Onu {{GÖBL-Kişisel}}, {{KM-Kişisel}}, {{cc-a-2.5}} veya {{cc-a-bp-2.5}} lisanslarından biriyle değiştirebilirsen süper olur.

Sevgiler

Vito Genovese 12:27, 16 Ekim 2006 (UTC)


merhaba ninlil, fotograflarini sayfalara ekleyecektim fakat uzerlerindeki tarihler cok hos durmuyor. bunlari bir programla kesip resimleri tekrar yuklersen daha iyi olacagini dusundum. iyi calismalar, Brecht 22:31, 24 Ocak 2007 (UTC)

Yuklediğin Resim[kaynağı değiştir]

Merhaba, acaba bu yüklediğin resim senin çekimin mi? Kaynak belirtmedğin için soruyorum.--Plenumchamber 09:21, 1 Ekim 2007 (UTC)

El Hüseyn Köprüsü silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (El Hüseyn Köprüsü) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/El Hüseyn Köprüsü sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 20.20, 13 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]