Kullanıcı mesaj:Murtasa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Murtasa, Yıl sayfalarında "Olaylar" yerine "Oylaylar" yazıyorsun. İlerki sayfalar için düzeltebilirsen iyi olur. Kolay gelsin. atakan 20:19, 14 Jul 2004 (UTC)

hoşgeldin Murtasa, her zamanki normal kontrollerimi yaparken peşpeşe adını görünce , ansiklopedi saldırıyamı uğradı diye endişelendim ama meğerse senin hızlı çıkışının eseriymiş. Ellerine sağlık,hoşgeldin --Firat 01:39, 15 Jul 2004 (UTC)

Benden de bir "Hoşgeldin!" Erdal Ronahi


Merhaba Murtasa,
TemmuzTakvimi şablonunu ikimiz değiştirip duruyoruz. Bence orada haftanın günlerinin de kalması lazım. Benim sohbet sayfamda Ether ve Erdal bir iki yorum yaptılar bu konuda. Ether'in önerisi her yeni yılda şablonları düzenlemek ve eskilerini de arşivlemekti. Böylece hem ay sayfaları daha kullanışlı olur, hem de bir yılın takvimini yapmak mümkün olur. Zaten şablonun ismi TemmuzTakvimi, eğer içinde haftanın günleri olmazsa ona takvim demek doğru olmaz. Sen ne dersin? Sohbet sayfama fikirlerini yazabilirsen sevinirim.
İyi çalışmalar. -- atakan 01:44, 23 Jul 2004 (UTC)


Murtasa, lütfen sayfaları değiştirirken 'özet' kutucuğuna neyi değiştirdiğine dair kısa bişeyler yazabilir misin? Böylece 'son değişiklikler' sayfasına bakarken değiştirilen şeyin ne olduğunu değiştirilen sayfaya bakmadan bilebiliriz... EnginGunduz 13:59, 3 Oct 2004 (UTC)


Translation of the week[kaynağı değiştir]

Currently we have started a project on meta.wikipedia to get an article translated in as many wikipedias as possible every week. The article will be about a subject that usually gets rarely translated and has a lot of links to other subjects. Currently we have no-one to translate in your language. If someone is interested to participate please see: meta:Translation of the week You can also submit articles from your own languages there that you think deserve translation, but have a small chance of it. The articles must not be to short and not to long and have lots of links to possible other articles! en:user:Waerth

Merhaba, ben CSS'i biraz degistirdim. Sence nasildir? Göremezsen, ctrl-F5 yada ctrl-R ile "hard reload" yap. Erdal Ronahi 12:57, 11 Feb 2005 (UTC)

Vikipedi:Politikalar ve yönergeler=[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Politikalar ve yönergeler ve Sayfa silme kriterleri tartışma sayfalarina katılırsanız sevinirim. Citratmesaj 5 Temmuz 2005 14:18 (UTC)


Bu eklenen satranc oyuncularina "gelmis gecmis en iyi"lerinden biri diye yaziyorsun ama kac tane olabilirki "gelmis gecmis en iyi"ler? Citratmesaj 15:09, 18 Temmuz 2005 (UTC)



Makale başlatma[kaynağı değiştir]

selam,

bisey merak ettim, "İpek Yolu" makalesini ilk kez ben başlatmama rağmen nasıl oluyor da sen başlatmışsın gibi görünüyor? Bana bu konuda bilgi verebilir misin.. Yanlış anlama, yanlızca meraktan soruyorum; yoksa makaleyi kimin yazdığı çok da önemli değil.

--Korkusuzkopek 09:57, 20 Aralık 2005 (UTC)

Gottfried Wilhelm Leibniz[kaynağı değiştir]

selam, Gottfried Leibniz makalesini geliştiriyorsunuz ama Gottfried Wilhelm Leibniz varken bunun olması olanaksız. isterseniz katkınlarınızı o sayfaya yapın, çünkü bu sayfanın içeriği silinecek. yardım sayfalarına bakarak ayrıuntılı bilgi edinebilirsiniz. saygılar. Tembelejderha 19:40, 28 Ocak 2006 (UTC)

Resim:Portakal.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Portakal.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 12:16, 15 Mayıs 2006 (UTC)


Fatıma zehra makalesini fatma maddesine yönlendiremeyiz çünkü her fatma Fatıma Zehra değildir. Değişikliğinizi geri aldım. İyi çalışmalar.--Tegiiinmesaj 14:33, 2 Temmuz 2006 (UTC)

Merhabalar,

Aynı adda bir yemek olduğu için sayfayı doldurdum, yönlendirmeyi de başka mana olarak gösterdim.

Bilgilerinize,

Aras 04:27, 29 Temmuz 2006 (UTC)

Papağan ve biyolojide bir takım olan papağanlar maddesi farklı şeyler, bu yüzden çift madde şablonunu çıkardım. İyi çalışmalar. The cat 14:45, 20 Eylül 2007 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:59, 2 Mart 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Murtasa,

Oluşturmuş olduğunuz 1739 adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

--Duke ϡ»» ileti ^^ 10:18, 3 Mart 2011 (UTC)