İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Misthrall

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Misthrall![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Yabancımsj 09:20, 25 Aralık 2007 (UTC)

Dev yaprak kuyruklu keler[kaynağı değiştir]

selamlar, Dev yaprak kuyruklu keler‎ ve Lindera kırlangıçkuyruğu tırtılı sayfalarının içerikleri yetersiz. işaretledim ama değişiklikleri geri alınıyor, ben de değişiklik savaşına girmek istemedim. bilginize.Misthrall 10:13, 3 Ocak 2008 (UTC)

Merhabalar, kısa içerik nedeniyle eklenen maddeler silindi, ekleyen kullanıcı uyarıldı. İlgi ve dikkatiniz için teşekkürler. --Metal Militia ileti 10:19, 3 Ocak 2008 (UTC)

Kuvvetler ayrılığı[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Size katılıyor ve maddenin ismini ad değiştir sekmesini kullanarak Kuvvetler ayrılığına çeviriyorum. Zaten şu anki ismi ad değiştir işlemince otomatik olarak yeni isme yönlendirilecektir, fakat Güçler ayrılığını da bu yeni isme yönlendireceğim. Belirttiğiniz için teşekkürler ^_^ Eğer ısrarla eski isteyen olursa, tartışma açabilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 19:27, 3 Ocak 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Vandalizm beyanınızı daha yeni gördüm; bilgisayar başında değildim, pardon. Geri almışsınız, ben de kullanıcıya uyarı yolladım. Eğer o maddede veya başka bir sayfada tekrar vandalizm yaparsa çevrim içi olan bir yöneticiye haber verin; kullanıcının engellenmesi gerekebilir. Bu arada bu tip vandalizm yapan kullanıcıların mesaj sayfalarına uyarı atarsanız kullanıcılar da ne yaptıklarının farkına varabilirler (bazısı Vikipedi'yi bilmediği için böyle davranıyor). Otomatik uyarı mesajlarımız var birçok konuda, vandalizm dahil. Bunların hepsi şu kategoride bulunuyor: Kategori:Kullanıcı uyarı şablonları. Vandalizm yapanlara örneğin bu şablonlardan olan şu şablonu şu kodu kullanıcı mesaj sayfalarına yapıştırarak kullanabilirsiniz: {{subst:vandal-olma}}. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 22:37, 3 Ocak 2008 (UTC)

Vandallanmış maddeler[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vandallanmış sayfaların geçmişi varsa, düzgün sürümü geri getirmek sil şablonu koymaktan daha doğru. Az önce When maddesine sil şablonu koymuşsunuz, ancak düzgün sürümü vardı. Bu nedenle vandallanmadan önceki halini geri getirdim. Bilginize... Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 12:04, 4 Ocak 2008 (UTC)

clock signal[kaynağı değiştir]

Selam Misthrall, zargan'a bakmıştım ama bulamamıştım belki de sabaha karşı çeviri yaptığımdan gözümden kaçtı :) ilgin ve cevabın için teşekkür ederim :) İsmim Burak Onurluileti 17:37, 4 Ocak 2008 (UTC)

{{telifihlal|adres=}} şablonunu maddeler için kullanıyoruz, kullanıcıya telif uyarısı şablonu da vardı ama kaybettim galiba, bana da lazım oluyor, bulunca gönderirim. Khutuckmsj 20:24, 4 Ocak 2008 (UTC)

Buldum -

Khutuckmsj 20:24, 4 Ocak 2008 (UTC)

Mesajınız gelmeden 10 saniye evvel sildim :) Khutuckmsj 20:07, 6 Ocak 2008 (UTC)

Mach benden hızlı çıktı, yine silindi. Khutuckmsj 20:13, 6 Ocak 2008 (UTC)

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.