Kullanıcı mesaj:Meltemdemir35

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sayfa Silinme İsteği[kaynağı değiştir]

Merhaba, Cosmedrome sayfasına açmış olduğumuz sayfa isteğinin M6 sebebiyle silinme talebinde bulunmuşsunuz. Sayfayı koymuş bulunduğumuz kategori zaten bu amaçla açılmış kategoriler. Bu kategorilerde zaten hali hazırda bir çok marka var. Bu oluşturmuş olduğunuz kategoride zaten ansiklopedik değeri olan bir veri girilmesi olanaksız. Silme talebinizin tekrar incelenmesini rica ediyorum.

Teşekkür ederim. Bu imzasız yazı Meltemdemir35 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Ansiklopedik değeri olan bir veri girilmesi olanaksız değil fakat öyle olsa bile burası bir ansiklopedi. Öyle bir veri oluncaya kadar beklenilir, sorun değil. Dr. Coalmesaj 18:03, 19 Nisan 2016 (UTC)
  • Beyefendi sayfada belirttiğim kategorilere giriş yaptığınızda zaten benimle aynı şeyleri yazmış 8 adetten fazla sayfa var. Bunun dışında Wikipedia yabancı kaynaklara girdiğinizde de bütün e-ticaret sitelerinin nerdeyse eksiksiz bir şekilde sayfaları mevcut. Hepsinin gözünüzden kaçtığını varsayıyorum. Ancak geçen seferde bu şekilde bir sayfa girmiştim kaldırmıştınız. Gittigidiyor sayfasının linkiyle beraber örnek göstermeme rağmen benim sayfam kapatıldı ancak diğer sayfayı uzun süre takip ettim kapatılma talebi gönderlmedi. Bu konuda gerçekten bir artniyet seziyorum. Meltemdemir35 (mesaj) 18:51, 19 Nisan 2016 (UTC)
  • Kayda değerlik kriterlerini okumayan herkes benzer şeyler sezebilir. Okumanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 18:53, 19 Nisan 2016 (UTC)
  • Kayda değerlik kriterleri'ni geçen sefer talebiiz üzere okumuştum. Merak ettiğim;

https://tr.wikipedia.org/wiki/Hepsiburada.com (Bununla sayfa yapımız bile neredeyse aynı) https://en.wikipedia.org/wiki/Allegro_(auction_website) https://en.wikipedia.org/wiki/EBay https://tr.wikipedia.org/wiki/GittiGidiyor https://tr.wikipedia.org/wiki/Ciceksepeti.com https://tr.wikipedia.org/wiki/Trendyol.com ..ve daha nice fazlası var. Bunlarda olupta bende olmayan bu Kayda değerlik kriterleri neler? Defalarca okumama rağmen aralarında bir fark göremedim. Meltemdemir35 (mesaj) 19:06, 19 Nisan 2016 (UTC)

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İçeriği güvenilir kaynaklarla oluşturmanız durumunda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. --Superyetkinileti 17:26, 20 Nisan 2016 (UTC)