Kullanıcı mesaj:Mehmetefe6767

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Sabri76 tarafından 2 yıl önce Futbolcu maddeleri başlığına

Vikipedi'ye hoş geldin Mehmetefe6767![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Mehmetefe6767,
20. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Kore mutfağı ve Şablon:Mutfaklar maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 18.34, 24 Mayıs 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Mehmetefe6767,
21. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Türkiye'nin dış ilişkileri maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.35, 31 Mayıs 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Mehmetefe6767,
21. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Türkiye'nin dış ilişkileri maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.35, 31 Mayıs 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Siyaset Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Mehmetefe6767,
21. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Türkiye'nin dış ilişkileri maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Siyaset Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.35, 31 Mayıs 2021 (UTC)Yanıtla

Futbolcu maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Açtığınız futbolcu maddelerinin şablonları madde içinde çok dağınık duruyor, ileride bir güncelleme yapmanın imkanı yok. şu şekilde değişiklik yaptım son zamanlarda açtıklarınıza. Bundan sonra futbolcu maddesi açarken şablonu buradan ekleyip üzerinde gereken değişiklikleri yaptıktan sonra kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar.--Śαвяí¢αи76ileti 20.53, 19 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

Teşekkürler mesajınız için. Bundan sonra dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım.Mehmetefe6767 (mesaj) 21.12, 19 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

Merhabalar. Son açtığınız maddede bahsettiğim siteden bilgi kutusunu çevirip düzenledim, oldukça iyi görünüyor. Ancak siz sanırım çeviri aracı kullandığınızdan futbolcu şablonundaki kulüp yıl, maç, gol, milli takım vs. hepsi çok karışık ve farklı yerlerde görünüyor. Bu durumda da ileride o şablonu güncellemek zor oluyor. şu şekilde bir değişiklik yaptım. Özen gösterirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar.Śαвяí¢αи76ileti 17.43, 3 Temmuz 2021 (UTC)--Yanıtla

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.