Kullanıcı mesaj:Lami Celebi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldin Lami Celebi![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Bahar (yine ben!) 13:48, 28 Ekim 2006 (UTC)

cvp:Teşekkür[kaynağı değiştir]

Ulusal Enerji Forumu sayfasına gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederim. Lami Çelebi 11:21, 23 Kasım 2006 —Bu imzasız yorum Lami Celebi (tartışmakatkılar) isimli kullanıcı tarafından eklenmiştir.

Merhaba, rica ederim. Delamorena ile sadece Viki yazım diline göre düzenledim ve sadeleştirdik. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 09:25, 23 Kasım 2006 (UTC)

Ansiklopedik bilgi giriniz[kaynağı değiştir]

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler eklemeye özen gösteriniz. Aksi durumda katkılarınız silinecektir. İsrarcı davranışlar sonucunda engellenebilirsiniz bilginize. Teşekkürler Sağlamcıileti 20:09, 23 Ağustos 2007 (UTC)

Oluşturduğunuz madde ilk bakışta ansiklopedik değil gibi görünmüştü.Sil şablonunu ekledikten sonra maddenin silindiğini gördüm.Yani silen yönetici de benimle aynı fikirde sanırım.Ancak tabii burada demokrasi oyunu oynamıyoruz.Eğer gerçekten önemli bir kişilikse siz ve ya konuya vakıf bir başkası kişi ile ilgili sayfayı yeniden oluşturur.Biz bir daha okuruz, yöneticiler bir daha okur, madde ile ilgili karar verilir.Şunu da belirteyim; ben günde en az beş saat SDD olarak çalışıyorum ve karşılaştığım maddeleri görseniz inanamazsınız, insanlar resmen kendi C.V.'lerini yazıyorlar.Size bu kadar uzun yanıt verişimin sebebin de söyleyeyim; maddeniz silindiği için emeklerinizin boşa gittiğine üzülmemden.Saygılar.Kolay gelsin.Sağlamcıileti 20:33, 23 Ağustos 2007 (UTC)


Peki!...Sağlamcıileti 20:37, 23 Ağustos 2007 (UTC)

Neslihan Gökdemir[kaynağı değiştir]

Hocam elinize sağlık madde güzel oldu.Saygılar.Sağlamcıileti 22:49, 19 Eylül 2007 (UTC) Teşekkür ederim ilginize. Umarım daha fazla zaman ayırabilirim madde eklemek için Saygılar Lami Celebi

Resim telif sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yüklediğiniz Dosya:Ali coskun.JPG için bir biyografi kitabından alındığını ve kamuya açık olduğunu yazmışsınız. Oysa ki kitapların kamuya sunulmuş olması, oradaki içeriği buraya kamu malı lisansıyla yükleyebileceğimiz anlamına gelmez. Kamuya sunulmakla, kişilere bu esere ulaşma hakkı tanınmıştır. Ancak kitaplar fikri eserlerdir ve yazarları tarafından açıkça kamu malı haline geldiği açıklanmadıkça, yazarının yaşam süresi + 70 yıl boyunca telif hakkı saklıdır. Dolayısıyla orada bulunan içerik, adil kullanım politikamız izin verdiğince Vikipedide kullanılabilir. Öte yandan sizin resmi maddesinde kullanmak istediğiniz kişi halen hayatta olduğundan, özgür lisanslı bir resminin çekilerek buraya yüklenmesi mümkündür. Bu nedenle resmin kullanımı adil kullanım politikamıza da uymamaktadır, resmin silinmesi gerekmektedir. Bilginize. --Yabancımsj 10:42, 20 Şubat 2009 (UTC)