İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Kaan.uzun

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz
Vikipedi'ye hoşgeldiniz

Merhaba Kaan.uzun. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Vikiçizer 18:56, 7 Kasım 2010 (UTC)


Brezilya Jujutsusu[kaynağı değiştir]

Sayın Vikiçizer, İsteğiniz üzerine e posta ile gerçekleşen iletişimimizi buraya taşıyorum. Daha önce de açıkladığım üzere "Brezilya Jujutsusu" başlığında yaptığım katkıyı; sizin, içerik (esastan) olarak uygun/yeterli bulmamanız mümkündür. Ancak, kayıtlı bir kullanıcı olarak benim katkımı "hızlı silme Vikipedia kurallarına" uygun olarak iptal etmediğinizden, usul hatası oluştuğu kanaatindeyim. İptali iptal ederek, katkıma Vikipedia mevzuatına göre işlem yapmanızı rica ederim.

Saygılarımla, Kaan Uzun


Merhaba Kaan Uzun, silinen maddenin neden silindiğini ve silinmemesi için ne yapmanız gerektiğini anlatmak isterim. Tekrar gözden geçirmek de sorun olmayacaktır. Ama sorunuzu vikipediden "Kullanıcı mesaj:Vikiçizer" sayfasına yazarsanız daha iyi olacaktır. Hem soru ve cevabı herkes okuyabilir, hem de e-postaya göre daha hızlı iletişim sağlamış oluruz.

Teşekkürler... Vikiçizer


> To: vikicizer@hotmail.com > Subject: Wikipedia e-posta > From: kaan.uzun@hotmail.com > Date: Fri, 13 Aug 2010 14:29:41 +0000 > > "Brezilya jujutsusu" konusu ile ilgili yaptığım katkıyı, silme işlemini tarafıma bildirmeksizin ve katkımı diğer yetkililerle veya benimle değerlendirip tartışmaksızın "hızlı sil" ile sildiğiniz anlaşılmaktadır. Söz konusu "hızlı silme" uygulamasının vikipedi politikiları ile uyuşmadığı kanatindeyim. "Brezilya jujutsusu" konulu katkım, adı geçen spora ait uzun terminoloji araştırmaları ve konuyla ilgili ingilizce wikipedi safyalarının incelenmesi sonucunda oluşturulmuş ve anonim kullanıma açık olarak bağışlanmıştır. "Hızlı silme" kararınızı gözden geçirerek tarafıma bilgi vermenizi rica ederim. > > Saygılarımla, > Kaan Uzun > > -- > Bu e-posta Kaan.uzun tarafından Vikiçizer kullanıcısına, Wikipedia sitesindeki "Kullanıcıya e-posta gönder" fonksiyonu ile gönderilmiştir. Bu imzasız yazı Kaan.uzun (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba Kaan Uzun, maddeyi düzeltme talebinizi uygun görerek eklediğiniz metni geri getirdim. Brezilya Jujutsusu sayfasından çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Metnin ve sayfa düzeninin mutlaka elden geçirilmesi gerekli...İyi çalışmalar...Vikiçizer 18:56, 7 Kasım 2010 (UTC)

Brezilya Jiu-jutsus'su[kaynağı değiştir]

Selam, Brezilya Jiu-jutsu'su sayfasını uzun süren çalışma sonrasında oluşturmuştum. Şu anda Türkçe olarak buna benzer bir çalışmaya da rastlamadığım gibi ikinci şahısların değerli katkılarını da beklediğimi duyurmuştum. Ancak görüyorum ki konu hakkında yeterli birikimi olmayan kişiler tarafından tahmine dayalı değerlendirmeler veya ilaveler yapılmaktadır. Aslında ansiklopedik çalışmalarada kural açıktır "bilmiyorsanız/okumadıysanız tartışmayın". Şimdi sizin de ne maksatla olduğunu bilmediğim katkınızı gördüm. Bu sayfada sağladığım bilgiyi, siz değişkiliğinizi gerekçesiyle izah etmediğiniz takdirde pazartesi günü tamamen sileceğim ve durumu diğer kullanıcılarla paylaşacağım.

İyi çalışmalar. Kaan.Bu imzasız yazı Kaan.uzun (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selam. Maddenin geçmişine baktığımda sizden başka kimsenin katkı yapmadığını görüyorum. Yalnızca bir arkadaşımız maddeye kategori eklemiş ve düzensiz olduğu için, buranın standartlarına uygun olmadığı için düzenlenmesi gerektiğini belirten bir şablon eklemiş. Benim katkım olmadı maddeye. Sadece sizin bu düzenlenmesi gerektiğini belirten şablonu kaldırdığınız değişikliğinizi geri aldım. İyi çalışmalar.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 10:42, 3 Ağustos 2011 (UTC)