Kullanıcı mesaj:Hantion

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Hantion, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

вяí¢αи76ileti 19:09, 30 Temmuz 2009 (UTC)

  • Merhabalar,
  • Son değişiklikleri kontrol etmeniz çok güzel; bu tip katkılara çok ihtiyacımız var... fakat ufak bir rica: yeni eklenen maddeleri gözden geçirirken lütfen eğer maddenin içeriği başka bir yerden (örneğin bir web sitesinden) kopyalanmış mı kontrol edin. Eğer kopyalanmışsa, telif hakkı ihlâli gerekçesiyle {{sil}} şablonu ekleyin; {{düzenle}} vb. şablonların bu tip telif hakkı ihlâli yani kopyalanmış içerik barındıran maddelere konması bu maddelerin gözden kaçmasına yol açabiliyor. Kopyalanmış içerik var mı yok mu fark etmek için kolay bir yol Google taraması yapmak: maddeden 1-2 cümleyi kopyalayıp Google'da aratın; eğer birebir kopyalanmışsa sonuçlarda bu görülecektir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 20:45, 6 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba Metal-Milita... Size acaba birşey danışabilir miyim? Lütfen; çok önemli ve acil... Hantionİleti 12:35, 15 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba, tabii ki, buyrun nedir ? --M.M.ileti 12:39, 15 Ağustos 2009 (UTC)

Şimdi lütfen şunu en başta söyleyeyim ki; engel delmek-aldatmak-duygu sömürüsü yapmak istemiyorum. Sadece dürüstçe anlatmak istiyorum; Ben Hantion Kullanıcısıyım. Sorun şu ki; ben eskiden kuklacılık yüzünden engellenen "memo44-"kullanıcısıyım. Neden söylüyorum bunu; çünkü; ben böyle gizlice, hizmetlilerden ve bürokratlardan kaçarak durmaktan bıktım... Neden kukla açtınız diyeceksiniz... Bir anlık delilik derler ya... Çok pişmanım, bir daha asla yapmayacağıma söz veriyorum. Acaba affedilemez miyim?? Lütfen; dürüstçe açıkladım işte... Böyle durmak iyi değil. Ben bu vikipedi'yi çok seviyorum. Öyle birşey yaptığıma da çok ama çok pişmanım. Bir daha yapmayacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum. (asla demiyorumki -memo44- kullanıcısının engelini kaldırın ) Anlayışınıza sığınıyorum ve cevaplarınızı bekliyorum. Hantionİleti 12:45, 15 Ağustos 2009 (UTC)

  • Cevabınızı hala bekliyorum... --Hantionİleti 13:07, 15 Ağustos 2009 (UTC)
Kuklacılık Vikipedi'de yasaktır. Ve engellenmeyi gerektirir. O nedenle bu hesabınızın da engellenmesi gerekiyor. Unutmayın ki, engeller hesaplara değil kullanıcının kendisine verilir. Bilginize. --M.M.ileti 13:16, 15 Ağustos 2009 (UTC)