Kullanıcı mesaj:Halitcelik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Halitcelik. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak içinbu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlakabu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızdaBabil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesininKuklacılıkolarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanızcesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

drgulcuileti 20:01, 13 Şubat 2012 (UTC)

hoşgeldiniz mesajı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Gönderdiğim mesaj (yukardaki)sadece hoşgeldiniz mesajıdır, yeni kullanıcılara gönderilir. Madde değişikliği ile ilgisi yok. Değişikliklerinizi inceledim,onay verdim. Bu tür değişikliklerinizde kaynakta belirtirseniz hem maddeyi okuyanlar açısından araştırma imkanı sağlamış olur hem de inceleme ve onay süresini kısaltabilirsiniz. Teşekkürler katkılarınız için drgulcuileti 07:50, 14 Şubat 2012 (UTC)


Değişikliğime kaynak eklemeye çalıştım yalnız bir türlü başaramadım. Yardımcı olursanız sevinirim. ilgili dipnot şöyle: Murat Belge, İstanbul Gezi Rehberi, Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 9. Basım, 2003.

Kaynak gösterme[kaynağı değiştir]

Düzenlemeyi yaptım. İsterseniz VP:KG bölümünden daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Kolay gelsin drgulcuileti 11:32, 14 Şubat 2012 (UTC)

Deniz Gezgin Sayfasındaki Değişiklik[kaynağı değiştir]

  • Deniz Gezgin Sayfasını yazdım ve pek hızlı şekilde içeriğinin boş olduğuna dair bir işaret koydunuz. Sanıyorum bu iddianın gerekçesini belirtmeniz gerekiyor. Teşekkür ederim.Halitcelik (mesaj) 16:50, 8 Mayıs 2012 (UTC)
  • Eklediğim şablonda gerekçe bulunuyordu. Dolayısıyla başka herhangi bir şey belirtmem gerekmiyor. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 01:02, 9 Mayıs 2012 (UTC)
  • Gönderdiğiniz mesaja cevap almak için de ayrıca sabır göstermenizi rica ederim. Siz de takdir edersiniz ki buradaki kimse Vikipedi'nin maaşlı elemanı değil, günde 8-11 saatle mesai yapmıyoruz. Israrla hiçbir sebep belirtilmediğini söyleseniz de, yaptığım değişikliğe bakarsanız, "Neden?" kısmına "M6" yazdığımı görürsünüz. Eğer biraz zahmet edip, hızlı silme politikası bağlantılarından birine tıklayıp M6'yı okusaydınız, gerekçeyi de öğrenmiş olurdunuz. Bilgilerinize. Utku Tanrıveremesaj 00:26, 11 Mayıs 2012 (UTC)

Bir Madde İle İlgili Kişisel Rica[kaynağı değiştir]

Deniz Gezgin Maddesini Vikipedi'ye yeni yeni alışan biri olarak yazdım. Elimdeki verileri iyi kullandığımı düşünüyorum. Yazdığım madde bir başka kullanıcı tarafından hızlı bir şekilde, silinecek madde olarak işaretlendi. Hiç bir sebep belirtilmedi. Gönderdiğim mesaja da cevap alamadım. Madde silinmeden tek tanıdığım merci olan sizin incelemenizi rica ediyorum. Kolay gelsin. BaşarılarHalitcelik (mesaj) 22:27, 8 Mayıs 2012 (UTC)

Merhabalar. Yazdığınız maddedeki sil şablonu başka bir kullanıcı tarafından kaldırılmış daha sonra yetersiz kaynak etiketi eklenmiş. Sanırım ilk başta sil etiketi konulmasının sebebi doğrulanabilir kaynak yetersizliği olsa gerek. şuradan politikaya bakabilirsiniz. Kolay gelsin-DRG msj 09:07, 9 Mayıs 2012 (UTC)

Teşekkür Ederim. Halitcelik (mesaj) 10:25, 9 Mayıs 2012 (UTC)

Deniz Gezgin maddesinde "bazı öyküleri" ibaresi[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. İşleyiş, yazım ya da herhangi bir konuda bir sorunuz olursa şu sayfadan bana iletebilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım.
Sürüm kontrolü sırasında Deniz Gezgin isimli bir maddede yaptığınız şu değişikliğe rastladım. Eğer öykü listesinde bir eksiklik bulunuyor ve siz de biliyorsanız, öncelikli olarak eksikleri maddeye ekleme yoluna gitmeniz hepimizi aydınlatacaktır. Ancak böyle bir imkanınız yoksa, alt başlıkta "bazı" şeklinde bir kısıtlamaya gitmektense, ==Başlık== ibaresinin hemen altına {{eksik}} şeklinde eksik şablonu eklemeniz yeterli olacaktır. İyi vikilemeler. --anerka'ya söyleyin 19:23, 16 Mayıs 2012 (UTC)