İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Erdalerguler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldiniz

Katkıda bulunurken cesur olun! Kolay gelsin.

Szoszv 04:29, 27 Haziran 2010 (UTC)



Lütfen maddelere eklenmiş olan şablonları, gereği yerine getirilmeden çıkarmayınız. Bu davranışınız, vandalizm olarak yorumlanabilir. Unutmayınız ki uyarılara rağmen şablonları kaldırmak bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 5) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
taysin (mesaj) 16:08, 6 Temmuz 2010 (UTC)


  • Merhaba lütfen vandalizm yapmayınız, ve VP:HS sayfasına bakınız, ve düzgün bir madde oluşturmak istiyorsanız Kategori:Katılımcı sözlükler sayfasındaki maddelere bakıp maddenizi o standarta ulaştırmadan sil şablonunu kaldırmayın. Kumul 16:09, 6 Temmuz 2010 (UTC)

Yalnızca ansiklopedik bilgi ekleyiniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
yabancım 16:26, 6 Temmuz 2010 (UTC)