İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Eraykucuk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 14:56, 12 Ocak 2011 (UTC)


taysin (mesaj) 19:45, 9 Haziran 2011 (UTC)

Kurtlar Vadisi Pusu[kaynağı değiştir]

Rapsar, dostum. Yanıltıcı bilgiler ekleme sayfaya lütfen. Ben Geçen sene Çiğdem Batur'un İnternet Menajeriydim. Pana Film bilgi yayınlamadığı sürece ve Aslı belli olunmadığı sürece kanal ekleme. Lütfen...Bu imzasız yazı Eraykucuk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Samimiyet iyidir bence de; ama dostunuz değilim. Neyse, kendisi kim bilmiyorum; bu mesajla ne alakası var onu da. Kanal hakkında bilgi yok demişsiniz, kaldırdım. İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 18:48, 14 Mayıs 2012 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Khadkhall (mesaj) 13:08, 12 Şubat 2013 (UTC)


Kurtlar Vadisi Pusu Sayfası[kaynağı değiştir]

Sayfa güncellemesi için bir moderatör yok lütfen ilgili arkadaşları bilgilendirir misiniz?Bu imzasız yazı Eraykucuk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Burada herkes eşit seviyededir, yani bir yönetici yahut moderatör sıfatlı biri yoktur. Güvenilir kaynaklara dayanarak siz de gerekli değişiklikleri, düzenlemeleri ve güncellemeleri yapabilirsiniz. İyi çalışmalar.Bu imzasız yazı Rapsar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bir Kurşun Deliğine Kaç İnsan Sığar silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Bir Kurşun Deliğine Kaç İnsan Sığar) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bir Kurşun Deliğine Kaç İnsan Sığar sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 12.04, 18 Ekim 2021 (UTC)Yanıtla