İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Eamasya19

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldin Eamasya19!

[kaynağı değiştir]
Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Wikimedia ve Koç Üniversitesi GGLab Terimlere Duyarlı Çeviri Projesi

[kaynağı değiştir]

İngilizce bilimsel/teknik kaynakları Türkçeye kazandırmak için desteğinize ihtiyacımız var!

Merhabalar! Türkçe Vikipedi’ye etkileyici ve değerli katkılarınız olduğunu gördük. O yüzden projemiz için sizinle direkt mesaj yoluyla iletişime geçmek istedik.
Wikimedia Araştırma Fonu tarafından desteklenen projemizde, çeviri kalitesini iyileştirmek için gerekli yapay zekâ modellerinin geliştirilmesini hedefliyoruz! Modellerin yanında, Türkçe Vikipedi'de temel bilimler, mühendislik ve benzeri teknik alanlarda içerik üreten gönüllüler ile bu alanlarda uzman kişilerin yardımlaşması için iletişim kanalları kurmayı da hedefliyoruz. Bu sayede teknik konulardaki Türkçe yazılı kaynakların miktarını ve çeviri kalitesini artırmayı ve Türkçe karşılığı belirli olmayan veya muğlak olan bilimsel terimlerin uzman görüşleri sayesinde Türkçeye kazandırılmasını amaçlıyoruz.
Doğru problemleri çözüp, doğru iletişim kanallarını kurabilmek için sizin de görüşlerinize ihtiyacımız var! 10 dakikanızı ayırıp aşağıda verilen anketi doldurarak bize destek olabilirsiniz (Son tarih: 31 Temmuz 2024): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKcSOWJ5RKMhKg6L7m8lKYu21cxv9RybSkLrGvQERkK8rzTg/viewform?usp=sf_link

Proje ile ilgili bir sorunuz, öneriniz vb. olursa projenin Viki maddesinin “Discussion” kısmında veya Türkçe Vikipedi komünite özelinde Köy Çeşmesi maddesi altında bir tartışma başlatabilirsiniz.

Katkılarınız için teşekkürler,
GGLab Wikimedia Proje Ekibi
https://gglab-ku.github.io/projects/project_wikimedia/
bilimselterimler@ku.edu.tr

(Bu bir toplu iletidir. Bildirim almak istemiyorsanız isminizi bu listeden çıkarabilirsiniz.) -- kızıl mesaj 10.55, 25 Temmuz 2024 (UTC))Yanıtla