Kullanıcı mesaj:Dr.ahmet osman

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Robingunes tarafından 3 yıl önce Öğretmenler gününüz kutlu olsun! başlığına

Hoşgeldiniz Dr.ahmet osman![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da alttaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... - Umutİleti,MesajKatkılarım 07:01, 7 Nisan 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言


Şablonu kaldırmayınız[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Dikkat: Lütfen, maddelere eklenen şablonları, işlevini yerine getirmeden kaldırmayınız. Bu harekette ısrarcı olunması vandalizm olarak değerlendirilebilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına yazınız. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 06:57, 7 Nisan 2009 (UTC)


Duran Çetin Maddesi[kaynağı değiştir]

sayın Sabri76, bazı konularda yarımınızı bekliyorum. Duran Çetin maddesini denetleyerek telif ihlali ile etiketlemişsiniz. Yalnız bu madde daha önce kabul edilmişti. Bu maddenin silinmemesi gerekiyor.15 kitabı yayınlanmış bir yazarın madde olarak yer alması gerektiğini düşünüyorum. daha önce bu madde vikipedi de kabul edilmişti. sadece bir fotoğraf yükleme işleminden sonra birdenbire siliniverdi. fotoğrafı kaldırıp devam edebilirdi. neden silindiğini anlamış değilim. Duran Çetin bir çok antolojide, ansiklopedide ve edebiyet iteratürümnde yer almış bir yazardır. nasıl geliştirileceğine dair yardım edebilirsiniz. nasıl bir ihlal olduğunu anlayamadım. buna benzer bir çok meddede hiç problem yaşamadım hepsi de onaylandı. buradaki problemi yardımlarınızla aşmak istiyorum. saygılar...Dr.ahmet osman 10:00, 20 Mart 2011 (UTC)

Maddeyi tekrar inceleyip halledeceğim. Ansiklopedik katkılarınızın devamı dileğiyle--вяí¢αи76ileti 10:11, 20 Mart 2011 (UTC)

sayın Sabri76,Teşekkür ediyorum. yazarların maddelerini yazmaya devam edeceğim. Aynı Maddelerin Farklı dillerini de ekliyorum. teşekkürler. yardım duyduğum bir konu da fotoğraf ilavesi. yardımcı olursanız sevinirim. insan bilgiyi öğrenmek için vardır....

Macarca Vikipedi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Lütfen Macarca Vikipedi'ye google trabslator ile yapilmis cevirileri koymamanizi rica ederim. Bizde her otomatik ceviri ile yapilmis maddeyi silmek zorundayiz, cünkü böyle ceviriler Macar dilinde cok ama cok anlamsiz oluyor, okumak bile mümkün degildir. Eklediginiz forografi da silmek zorundayiz, ne kaynagi ne de lisansi vardir. Analayisiniz icin tesekkürler. 小龙 (Timish) xiǎolóng de xìnxiāng 17:54, 17 Nisan 2011 (UTC)

beyaz listeye girmek istiyorum.[kaynağı değiştir]

merhaba, 7 Nisan 2009 tarihinden beri farklı maddeler yazdım, 166 değişiklik gerçekleştirdim ama hala beyaz listede değilim. beyaz listeye girmek istiyorum. mümkünse devriye görevini de deruhte etmek isterim. saygılarımla. Dr.ahmet osman (mesaj) 19:09, 20 Ekim 2015 (UTC)

Sayın Dr.ahmet osman, olumlu katkılarınızın devam etmesi durumunda beyaz listeye mutlaka alınırsınız. Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 04:08, 21 Ekim 2015 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Kukla hesabınız ile tartışmalarda kendinize avantaj sağlamak amacıyla, birden çok oy kullanmanız sebebiyle değişiklik yapmanız 24 saat süre ile engellenmiştir. --Eldarion 08:38, 8 Nisan 2016 (UTC)

Öğretmenler gününüz kutlu olsun![kaynağı değiştir]

Dosya:001-teacher.svg Öğretmenler günü
Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Robingunes 09.21, 24 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla