Kullanıcı mesaj:Dominator1453

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kuklacılık[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Beni tanımadığınız için kullanmış olduğunuz kelimelere takılmayacağım. Benim işim bu sayfaları sürekli vandal hareketleri ile bezdiren kullanıcılardan korumak. Hesabınız negatif katkı yapan kullanıcıların çakıştığı IP adresleri ile ve sizin kendi yazınızda da belirttiğiniz farklı kullanıcılarla kesişmekte idi. Katkılarınıza tek hesapta ve politikalara uymak kaydı ile devam ediniz. Farklı hesaplar açacak olur iseniz de bu hesabınızın alternatif hesap olduğunu ve ne maksatla açmış olduğunuzu (bu bir öneridir) belirtmeyi unutmayınız. Konu sadece IP çakışması değildir. Gelecekte yapılabilecek saldırılar için de önlemimizi alabilmeliyiz. Katkılarınızda başarılar. --e.c. 20:15, 14 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba e.c., sözüm sizin şahsınıza değildi, yorumunuza ve hareketinizeydi ancak beni utandırdınız. Dolaysıyla geri alıp affınıza sığınıyorum. Engellemeyi anlayışla karşılamaya çalışıyorum ki bilmediğim şeyler oluyordur arka planda. İşlerinizde başarılar. -Dominator1453 (mesaj) 07:30, 15 Aralık 2016 (UTC)

Nerede kalmıştık?[kaynağı değiştir]

Kıbrıs Barış Harekatı maddesinde ısrarla kendi görüşünüzü çoğunluğa empoze etmeye çalışıyordunuz. Orada kalmıştık. Umarım yeni dönemde bunları ve kendinizi aşarsınız. --E4024 (mesaj) 07:58, 15 Aralık 2016 (UTC)

E4024, öncelikle haksız yere engellenmemin sizin başınızın altından çıktığını hatırlatmak isterim. Sorun yok. Neden hatırlatıyorum? Çünkü önceden engellenmiş bir kullanıcı olarak, oluşturmakta zaman ve enerji harcadığım bir silinmeye aday maddenin tartışma sayfasındaki zıt yorumlarınıza şahit oldum. "Giderse gitsin, başkaları gelir" babındaki yorumlar hiç akıllıca değil. Zaten Vikipedi'nin katkıda bulunacak insanlara ihtiyacı var.
Gelelim yukarıdaki iğneleyici mesajınıza, sizinle birşey yarışına girecek değilim. Kıbrıs Harekatı maddesi ile ilgili iddialarınızı da inkar ederek kulak arkası ediyorum. Neticede iyi oldu, hayra vesile oldu. Köy çeşmesindeki sayın Rapsar'ın başlattığı kukla kullanımı ile ilgili bölümdeki yorumlarınıza göre bana bir özür borcunuz var. Bütün bunlara rağmen önce ben başlıyayım: size karşı bir saygısızlıkta bulunduysam özür dilerim. İletişime bir yanlış anlaşma ile başlamış olabiliriz. Gelin bunları geride bırakıp beraber çalışalım. Elimi uzatıyorum. :) -Dominator1453 (mesaj) 08:56, 15 Aralık 2016 (UTC)
Birine el uzatırken aynı zamanda onun "aptal" olduğunu söylemeyin, eliniz havada kalabilir. "kulak arkası ediyorum... iğneleyici... yorumlar hiç akıllıca değil." --E4024 (mesaj) 12:00, 15 Aralık 2016 (UTC)
Keyfiniz bilir. -Dominator1453 (mesaj) 12:20, 15 Aralık 2016 (UTC)

Selamlar. Konu ile ilgili geniş bilgiyi buradan alabilirsiniz. İkinci olarak beyaz listeye alınma talebinizi, yetkinizi alan hizmetli ile görüşmeniz daha faydalı olacaktır. --Eldarion 11:20, 26 Ocak 2017 (UTC)

Selam Eldarion, tamam, bilgilendirme için teşekkürler. Kolay gelsin. -Dominator1453 (mesaj) 05:17, 27 Ocak 2017 (UTC)
Yine Merhaba Eldarion, zannederim kuklacılıktan engellendiğimde siz almış olabilirsiniz yetkimi. Bunu siz yapmadıysanız kimin yaptığını nereden öğrenebilirim? Teşekkürler. Dominator1453 (mesaj) 05:36, 2 Şubat 2017 (UTC)
Tekrar selamlar, kayıtları buradan görebilirsiniz. --Eldarion 08:57, 2 Şubat 2017 (UTC)

Kanlıca yoğurdu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kanlıca yoğurdu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kanlıca yoğurdu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.----ToprakM 00.35, 11 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]