Kullanıcı mesaj:Cordoba~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Serkan bey, biyoloji ile ilgili katkilarinizi bekleriz. Saygilar, Citrat

Adım Serkan değil, biyoloji ile de ilgim yok, üzgünüm :)

Kusura bakmayin, baska bir baglantidan atladim herhalde. Citrat

Sen ona bakma Cordoba, adam kendini projenin sahibi ve tek hakimi sanıyor :D

ulusal marşlar[kaynağı değiştir]

Merhaba Cordoba, genelde orijinal metinler Turkce olarak VikiKaynak diye ayri bir yapida saklaniyor. Yabanci dilde ulusal marsin "tek basina" durmasi tartismali bir konu, Turkce yazilan bir ansiklopedide hafif bir tezat olusturuyor. Tartisilabilir ve uzerine turkcesi cevrilene kadar "calisma var" yazisi konabilir. Daha onceki Cek makalesine mudahale eden ben degilim. Ben hic bir dilin digerine ustun olmadigini dusundugum icin Ingilizce icin de ayni silme onerisini getirmistim. Ulusal marşlar icerik olarak sadece marsi degil tarihini ve konuyla alakali bir bilgi de girilmesi daha dogru olur. Eger yazinisi ilgili makalenin tartisma sayfalarinda yazarsaniz, toplu katilimi saglamak daha kolay olur. Saygilar, Citrat 20:37, 24 Kasım 2005 (UTC)

anarşizme kaynak[kaynağı değiştir]

selamlar cordoba, anarşizm yazısının sonunda hiç kaynak gösterilmemiş; bu konuda bilgin var mı? --spAs 02:06, 14 Ocak 2006 (UTC)

Resim:KurtCobain-1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:KurtCobain-1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 09:41, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:10, 20 Mart 2015 (UTC)

23:57, 22 Nisan 2015 (UTC)

Kullanılmayan dosya[kaynağı değiştir]

İnceleme Elemanı (mesaj) 23:08, 22 Mayıs 2016 (UTC)