Kullanıcı mesaj:By MeRSaVi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba By MeRSaVi. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Reality 20:55, 2 Eylül 2011 (UTC)


Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. - Yardım gönüllüleri.


VikiÇağrı: Memleketini tanıt![kaynağı değiştir]

Vikipedi'de doğduğun veya oturduğun il, ilçe kasaba ya da köy hakkında bir sayfa var mı diye bir ara... Buldun mu? Bu hâli ile senin memleketine yakışıyor mu, kendine bir sor! Daha anlatılması gereken ne kadar çok şey var değil mi? Eklenmesi gereken nice resim...

Eğer "bu hâli ile benim memleketime yakışmaz" veya "koskoca ansiklopedide nasıl olur da memleketim hakkında madde bulunmaz" diyorsan kolları sıva ve onu sen tanıt! Zannettiğin kadar zor değil. Sadece birkaç biçem kuralına dikkat etmen ve tarafsız, ansiklopedik bir dil kullanman gerek. Safranbolulu arkadaşlar ne güzel derlemişler, sen neden yapamayasın?

İlk adımlar[kaynağı değiştir]

İlk önce bir miktar bilgi topla: Tam olarak nerededir? Nüfusu kaçtır? Tarihi nasıldır, bu yerleşim yerini kim kurmuştur? Ne üretilir? Görülmesi gereken yerleri nerelerdir, niye ziyaret etmek gerekir? Tarihi eserler ya da doğa güzellikleri var mıdır? Ne yenir, ne içilir, türküleri, öyküleri ve hatta efsaneleri nelerdir? Yaşlılarla konuşup, sözlü tarihe de yer verebilirsin.

Bu bilgileri İnternette de bulabilirsin, ama kesinlikle bulduğun bilgileri kopyalayıp yapıştırma, bilgileri kendi sözlerinle aktar! Yoksa telif hakkı ihlâli olarak silinir.

Biz de görelim![kaynağı değiştir]

Çektiğin resimler varsa bunları Vikipedi'ye yükle, yüklerken bu resmi kamuya bağışladığını açıklayan şablonu ekle: {{KM-Kişisel}} (bunu kopyala yapıştır). "Hakkını helal etmediğin" resimler, telif ihlalinden silinebilir.

Vikipedi:VikiProje Türkiye yerleşim birimleri[kaynağı değiştir]

Türkiye'nin yerleşim birimleri hakkında nasıl katkıda bulunabileceğini buradan daha ayrıntılı öğrenebilirsin. Örneğin; maddede kullanabileceğin şablonlar, sayfanın daha düzgün görünmesini sağlayacaktır, doğru kategoriye eklersen arayanlar daha kolay bulacaktır vb.

Kolay gelsin!


Eklediğiniz bilgilerin, kulllandığınız ifadelerin ansiklopedik olmasına özen gösteriniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 17:53, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz, fakat zarar vermeye devam ederseniz, yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınacak ve siz de engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarını inceleyin; yaptığınız bu tip hareketlere tolerans gösterilmeyecek ve yumuşak davranılmayacaktır.

Makul bir editör olmanızı diliyor ve bir kullanıcı adı almanızı bekliyoruz. Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz, fakat vandallık yaptığınız müddetçe Vikipedi'den engellenmeniz yakındır.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Gene de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Gelecekte karışıklığa yol açmamak için lütfen şimdi bir kullanıcı hesabı edinin.

Machiavelli' msj 11:53, 28 Ağustos 2007 (UTC)


English Wikiversity[kaynağı değiştir]

Hello, did you create this ? If so, please have a look here. Thank you, --Erkan Yilmaz hakiki 16:21, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Lütfen size gelen mesajları silmeyiniz. Dİğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı takip edebileceğiniz bir sayfa olan bu mesaj sayfasına kendi kişisel bilgilerinizi girmeyiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 14:36, 4 Eylül 2007 (UTC)

SAyin editorum ben tam bilgi alamadim fakat ben mersavi.com administratoruyum FAKAT BURADA VERILEN BILGILER YANLIS KISI ISIMLERI KURULUS YANI YANLIS BILGILER YANSILITIYO ya siz bna ulasin yada ben size ulasiyim dogrusunu yazsakta tekrar baska kisiler yine degistiriyorlar bu bizim resmi sitemizdede bulunmaktadir yani bana yardimci olun her saat bilgi degisiyor ya bu konuyu kitleyin yada kaldirrisin ama benim bildigim VIKIPEDI halka insanlara karsi dogru bilgileri gosteren tek adrestir yani lutfen bende bu dogru yolda size yardimci olursamn bende sevinirim hemde halkada dogru bilgi yansitmis oluruz

                             Saygilarimla By_MeRSaVi (ibrahim Agac)


Benim Mersavi Aşireti konusunda bir bilgim yok.Ancak maddede yaptığınız değişiklikler Vikipedi düzenine uygun olmuyor genelde.Vikipedi:Biçem el kitabı'nı incelemelisiniz.Bir de yaptığınız değişikliklere kaynak, referans eklerseniz süper olur.Saygılar.Sağlamcıileti 12:33, 5 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba By MeRSaVi, herseyden once VP:imza sayfasina bir bak istersen; tartismalarda kim oldugunu belirtmen yararli olacaktir. Turkce yazdiklarinda gramer hatasi var ancak belirli bir duzenle yazarsan, hem anlamak hem de duzeltmek kolay olacaktir. Yanlis diye direttigin noktalari referanslarla gostermedigin surece, degistirmen mumkun olmayacaktir. Taktir edersin ki, senin dogru buldugunu bir baskasi da yanlis bulabilir. Viki sabir isteyen bir sistemdir; ve "site" reklamlari yasaktir. Ilgili sayfanin tartismasini kullanabilirsin bu dediklerimi yapman icin. Kolay gelsin, Citrat 13:48, 5 Eylül 2007 (UTC)

Citrat Musait Bir Vaktinde yardimci olabilirmisin..[kaynağı değiştir]

ilk oncelikle merhaba vede boylesine buyuk kultur kutuphanesinde verdigin yararlarini gormus bulunmakla tesekkur ederiz... :)

Ya bir konuda yardim almam gerek benim bir dernegin web sitesinde yonetici olarak gorev yapmaktayim bir cok yerde farkli bilgiler vermekte ama buranin en cok ziyaret edilen sayfada dogru bilgilerin saglnamasi lazim ben ekliyorum sanirim ya imla kurallari yada bir yanlislik var eger bir goz atarsan cok sevinicem...

Merhaba, lutfen mesajlarimiza imza atalim. Hangi maddeden bahsettiginizi belirtmemissiniz ancak tahminim konu Mersavi Aşireti maddesi hakkinda. Konuyla ilgili tartisma sayfasinda bayagi bir bilgi var; lutfen gozden gecirin. Anlamadiginiz noktalari net olarak ifade ederseniz elimden geleni yardimi yaparim. Saygilar, Citrat 20:02, 5 Mayıs 2008 (UTC)

Hiçbir kullanıcının bir diğerine, bu şekilde mesajlar atmaya hakkı yoktur. Her kullanıcı Beş Temel Taş doğrultusunda istediği değişikliği yapabilir. Lütfen maddeleri sahiplenmeyiniz. Khutuckmsj 20:38, 30 Mart 2008 (UTC)

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz![kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

Manco Capac 09:24, 8 Eylül 2008 (UTC)