Kullanıcı mesaj:Boomerang

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Boomerang, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Vikipedi, diğer kardeşleriyle birlikte geniş bir ailedir:

  • Bir konu hakkında ansiklopedik bilgi vermek istiyorsan Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsan Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsan Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsan Vikikitap'a
  • Özlü sözleri eklemek istiyorsan Vikisöz'e

katkıda bulunabilirsin. Kolay gelsin. --LandSCape 17:53, 11 Haziran 2006 (UTC)


  • Peki, Erkul maddesi neden boş? --Arinna'l 22:37, 13 Mayıs 2007 (UTC)

Lütfen sayfa içeriklerini silmeyiniz.[kaynağı değiştir]

Lütfen sayfa içeriklerini silmeyiniz. --Metal Militia ileti 12:35, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Sayfa içeriklerini silmeyiniz. Kaldırılmayacak şablonlara dokunmayınız. --Arinna'l 21:24, 16 Mayıs 2007 (UTC)

Telif hakkı ihlali yapmayınız[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Metal Militia ileti 20:27, 23 Ocak 2008 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Takabeg ileti 18:15, 8 Ağustos 2008 (UTC)


Telif hakkı[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Manco Capac 10:48, 14 Ağustos 2008 (UTC)


Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Eldarion 09:21, 12 Mart 2009 (UTC)


Lütfen madde adlarını rastgele değiştirmeyiniz.[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Maddelerin isimlerini, Vikipedi’de mevcut eğilim ve standartların aksine olacak şekilde değiştirmeyiniz ve/veya yönlendirmeyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 20:50, 8 Nisan 2009 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Silinmeye_aday_maddeler/Erdem_ERKUL sayfasinin tamamen vikipedi'den kaldirmaniz mumkunmu ? Arama motorlarinda o sekilde cikmasi istenilmemekte... Kisisel olarak yorumlar yapilmis durumda... İlerde belki tekrar guncellenebilir... Tesekkurler... 06:09, 9 Nisan 2009 Bu imzasız yazı Boomerang (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Madde sayfaları (ilk başlatan kullanıcı tarafından talep edildiği ve başka kullanıcıların fazla emeği geçmemişse / deneme mahiyetinde ise) duruma göre silinebiliyor. Ancak bahsettiğiniz türden sayfalar, maddesi silinen sayfayı belirten birer sistem sayfasını oluşturuyor ve bu sistem sayfalarının silinmeleri yönünde de bir uygulama yok. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 09:54, 9 Nisan 2009 (UTC)