Kullanıcı mesaj:Berque

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Satirdan kahraman tarafından 3 yıl önce Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday! başlığına

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Berque, Türkçe ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Vikipedi'ye katkılarda bulunurken size gerekli olabilecek bilgiler içeren aşağıdaki sayfaları incelemenizde yarar vardır.

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün Vikipedi kullanıcıları size yardımcı olacaklardır. Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanızı atmayı unutmayın! Kolay gelsin. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)


Punk akımı konusunda iyi iş çıkarıyorsunuz tebrikler. Ancak oluşturduğun altkültür kategorisine altkültürler demek daha wikiyapıya uygun olur. İyi çalışmalar. --Tegiiinmesaj 23:34, 16 Eylül 2006 (UTC)

Berque şu an faal olduğun için sana sormak istiyorum. Ben yeni bir üyeyim, daha çok çevirilerle uğraşıyorum. Yardım sayfasına el attım ve stub konusunda takıldım. biliyorsundur stub ansiklopedik değeri olmasa da bir cümle ile anlatılacak maddelere verilen ad. bunun türkçe karşılığı nedir vikide? umarım bu mesajı hemen görürsün. Nilolina 20:58, 26 Ekim 2006 (UTC)

Bugun bol katkilarin dikkatimi cekti, filmi gorunce ilk basta VP:GM'ne aday gostereyim dedim ama icerigi okuyunce vaz gectim. Genede Vikipedi'ye ekledigin icin tesekkur ederim, izlersem filmi seni anacagim. Citrat 21:19, 26 Ekim 2006 (UTC)

Selam, güzel madde yazmışsın, ama tam ben tercümeyi yaparken :) Senin madde daha güzel olmuş, benim yazdığımı koymadım o yüzden. Khutuck 18:12, 28 Ekim 2006 (UTC)

VikiBuluşma[kaynağı değiştir]

İlginize, bilginize: Vikipedi:Buluşma/İstanbul (17 Kasım 2006).

Tartışılacak konular: "21 Aralık Wikipedia paneli", "Wikimania 2008"

--Cat out 20:52, 9 Kasım 2006 (UTC)

İstanbul Buluşması[kaynağı değiştir]

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin :) --maderibeyzamsj 05:30, 21 Haziran 2007 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Berque,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:MTV Logo.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 05:48, 6 Eylül 2011 (UTC)

Satirdan kahraman (mesaj) 01.27, 26 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla