Kullanıcı mesaj:Baris08

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Merhabalar,

Hint dinleri hakkında yaptığınız katkılar takdire değer. Fakat Vikipedi bir ansiklopedi olduğu için daha ansiklopedik bir tarza ihtiyaç duyuyoruz. Eğer diğer dinlere dair maddelere bakarsanız arzu edilen tarafsız ve ansiklopedik biçim hakkında fikre sahip olursunuz böylece daha ansiklopedik tarzda kaleme alabilirsiniz Hint dinlerini konu alan maddeleri. En basitinden üç noktayı daha az kullanırsanız daha iyi olur. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 07:35, 31 Mart 2006 (UTC)

  • Merhabalar,

Her şeyden önce şablon İngilizce Vikipedi'den doğrudan alıntı yani oradaki tüm içerikler başka Vikipedilerde kabul görmüş içerikler - biz doğrudan yazmadık. Yörelere göre gelince:

  1. Madde isimleri ile şablonda görünecek isimleri farklı yapabiliriz, o nokta gözden kaçmış sanırım zira son eklemelerle o türlerin isimleri biraz karışmış, sorun değil ufak bir şey,
  2. Batı budizmi ile kastedilen özellikle 90'larda doruğuna ulaşan Batı'daki Budizm anlayışısı ve ilgisi. Bu yaklaşım diğer ülkelerdeki Budist geleneklere oranla daha farklı ve modernist düşünce eğilimli.
  3. Pali Kanonu'n ayrıca yazılmasının nedeni oluştuğu kısımların dışında bir Pali Kanonu maddesinin de olması gerekliliği ve bu maddede genel olarak Pali Kanonunun ne olduğunun, tarihçesinin vb. anlatılması. İlginiz ve açıklama yapma nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 18:23, 27 Haziran 2006 (UTC)

Merhabalar. Maddenin büyük kısmını buradan aldığınızı farketmişim. Şu anda net hatırlamıyorum. Başka sitelerden direkt içerik eklemek telif politikamıza aykırıdır. Aynı maddeyi kendi cümlelerinizle yazabilirsiniz. İyi çalışmalar.Sağlamcıileti 20:24, 11 Ocak 2008 (UTC)

Mesajınızın devamını şimdi okudum. Nette çeşitli yerlerde "sizin" yazmış olmanız durumu değiştirmez. Telif belirsizliği doğurur. Maddeyi başka cümleler kullanarak yeniden yazmanız gerekir ya da netteki o diğer sitelerin lisanslarını özgür bir lisansla değiştirmelerini sağlamanız gerekmektedir. Kolaylıklar.Sağlamcıileti 20:27, 11 Ocak 2008 (UTC)

Site bana ait[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Sayın sağlamcı bahsettiğiniz site bana ait. :) Lütfen kullanıcı sayfama bakınız...

Sitenin size ait olması telif politikası açısından hiçbir anlam ifade etmez. Sitenizde telif belirsizliği var. Yapmanız gereken; info-tr@wikimedia.org mail adresine sitenizin içeriğinin kullanılmasına izin verdiğinize dair bir yazı gönderin. Yanıt aldıktan sonra bu maile oradan içerik alabilirsiniz. Kolaylıklar.Sağlamcıileti 20:42, 11 Ocak 2008 (UTC)

Peki, açıklama için teşekkür ederim ben bu derece bir "bürokrasi" beklemiyordum açıkçası.

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 4 Temmuz 2012