Kullanıcı mesaj:Bödöŋtıl/Arşiv 2018

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

2018 YILI İLETİ ARŞİVİ


Ödüllü işbirliği projesinin bitimine son 1 hafta[kaynağı değiştir]

Moskova Yurttaşları Evi, Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi katkılarıyla düzenlenen "Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi" konulu bir buçuk ay süreli iş birliği projesi olan Ödüllü İşbirliği Projesinin bitimine son bir hafta. "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma projede maddeler hala sizler tarafından açılmayı bekliyor.

Ödül olarak; birinciye Rus Kültür Derneği tarafından Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 1917 isimli kitabı, Kor Yayınevi tarafından Sovyet Devrimi I, Sovyet Devrimi II, Emmanuil Kazakeviç - Mavi Defter ve Nikolay Dobrolyubov - Oblomovluk Nedir? isimli 4 kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta; ikinciye Kor Yayınevi tarafından Maksim Gorki'nin Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda isimli 3 adet kitabı ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta, üçüncüye ise Kor Yayınevi tarafından Ivan Popov - Kavganın Şafağı ve Jan Otchenachek - Yurttaş Brych isimli 2 adet kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta ödül olarak verilecektir. Bununla birlikte tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserler ile Moskova Yurttaşları Evi tarafından projeye özgü hatıra ödülleri hediye olarak verilecektir.

Projenin bitim tarihi olan 4 Şubat 2018 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:14, 29 Ocak 2018 (UTC)

Sovyet kozmonotları projesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

Dosya:Laika ac Memorial Museum of Astronautics (6849617334) (cropped).jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet kozmonotlar kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 13.44, 17 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Sovyetler Birliği konulu işbirliği projelerine ara verildi[kaynağı değiştir]

Burada istatistiksel olarak listelendiği üzere; şu ana kadar 3'ü ödüllü olmak üzere toplam 27 işbirliği projesi düzenlendi. Projeler kapsamında çeşitli ödüller dağıtıldı. Ancak sorumlu eksikliği nedeniyle Sovyetler Birliği konulu işbirliği projelerine ara verilmiştir. Gelecekte Vikiproje:Sovyetler Birliği'nden sorumlu olmak isteyenlere duyurulur. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11.52, 21 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Olimpiyatlar Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Olimpiyatlar Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Olimpiyatlar ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje Olimpiyatlar projesi kapsamında her ay tekrarlanacak Olimpiyatlar İş birliği projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{Vikiproje}} şablonunu Olimpiyat alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 500 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.32, 31 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]