İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Asredt

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vito Genovese tarafından 3 yıl önce Engel bildirimi başlığına

Vikipedi'ye hoş geldin Asredt![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Jung Il Hoon[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Anyela23. Oluşturduğun Jung Il Hoon maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Anyela. 09.51, 10 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Ocak 2021[kaynağı değiştir]

Bilgi simgesi Merhaba, kısa süre önce yapmış olduğunuz değişiklikler yapıcı görünmediği için geri alınmıştır. Deneme yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Herhangi bir sorunuz olursa danışma masasında sorabilirsiniz. Teşekkürler.--Anyela. 21.29, 10 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Bilgi simgesi Merhaba, BtoB (müzik grubu) sayfasında kısa süre önce yapmış olduğunuz değişiklikler yapıcı görünmediği için geri alınmıştır. Deneme yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Herhangi bir sorunuz olursa danışma masasında sorabilirsiniz. Teşekkürler.--Anyela. 08.01, 11 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Engel bildirimi[kaynağı değiştir]

Dur ikonu
Görünüşe göre bir ansiklopedi oluşturmak için burada değilsiniz. Bu nedenle değişiklik yapmanız süresiz olarak engellenmiştir.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  Dr. Coalmesaj 19.22, 13 Şubat 2021 (UTC)Yanıtla
Bu engelli kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve reddedilmiştir. Diğer hizmetliler de bu engeli inceleyebilir, ancak makul bir gerekçe olmaksızın kararı geçersiz kılacak bir adım atmamaları gerekir (engelleme politikasına bakınız). Engelli olduğunuz süre boyunca bu engel kaldırma inceleme notunu kaldırmayın.

Asredt (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Bilgi vermek için buradayım. Asredt (mesaj) 05.48, 3 Mart 2021 (UTC)Yanıtla

Ret gerekçesi:

Engel kaldırma talebi, engellemeye yol açan olay konusunda hiçbir açıklama içermediği ya da başka nedenlerle nedensiz görüldüğü için reddedilmiştir. Engellemenin kaldırılması için talebi gözden geçiren hizmetlinin aşağıdaki olasılıklardan en az birinin geçerli olduğuna ikna edilmesi gerekir:
  1. Vikipedi'nin zarar görmesini önlemek için engelleme gerekli değildir.
  2. Engel aşağıdaki nedenlerin tamamının geçerli olmasından dolayı artık gerekli değildir:
    - Engellenen kullanıcı engel nedenini anlamakta ve bu konuda dikkatli olacağı konusunda güvence vermektedir.
    - Engellenen kullanıcı zarara veya işleyişin aksatılmasına neden olan değişiklikler yapmayacağı konusunda güvence vermektedir.
    - Engellenen kullanıcı artık yararlı katkılara odaklanacağı konusunda güvence vermektedir.
Lütfen daha fazla bilgi için engellere itiraz etme rehberini okuyun. Vito Genovese 12.22, 3 Mart 2021 (UTC)Yanıtla

Başka bir engel kaldırma talebinde bulunmak istiyorsanız, lütfen talebinizin ret gerekçesinde belirtilen hususları dikkate aldığınızdan emin olun. İkna edici olmayan ya da gerçekçi olmayan engel kaldırma taleplerinde bulunursanız, bu sayfada değişiklik yapma hakkınız elinizden alınabilir.