Kullanıcı mesaj:Alierkanimrek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: ToprakM tarafından 1 yıl önce CoffeeScript-logo.png adlı dosya kullanılmıyor başlığına
Bu kullanıcı Türkçe Vikipedi'de beyaz liste haklarına sahiptir. (doğrula)


Kaynak girişi ve ansiklopedik dil[kaynağı değiştir]

Merhaba, vikipediye hoşgeldiniz. Girdiğiniz Bilişim okuryazarı maddesi ansiklopedik dil açısından uygun değildir. Ayrıca metni kopyaladığınız yerin serbest lisanslı olmasından ötürü bu maddeye kaynak olarak metni aldığınız siteyi girebilirsiniz. Teşekkürler --Manco Capac 10:58, 12 Eylül 2008 (UTC)

Kaynak bilgisi[kaynağı değiştir]

MErhaba, sizden bir ricam var. Lütfen girdiğiniz maddelere kaynak bilgilerini de girer misiniz. Aksi halde maddeler ansiklopedik olamıyorlar ve içerik havada kalıyor. Teşekkürler. --Manco Capac 14:51, 17 Eylül 2008 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 09:30, 28 Ağustos 2012 (UTC)


Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özen Yıldızı
Linux ve ilgili maddelere verdiğin katılardan dolayı teşekkürler. Hatas (mesaj) 19:51, 18 Mart 2017 (UTC)

Vikiproje Özgür Yazılım'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]



Merhaba Alierkanimrek,

Vikipedi'deki Özgür yazılım ile ilgili maddeleri oluşturmayı ve geliştirmeyi amaçlayan Özgür Yazılım Vikiprojesi'ne davetlisiniz.

Vikiprojeye katılmak için katılımcılar listesine kullanıcı adınızı ekleyebilir, Özgür Kafe'de proje hakkındaki görüşlerinizi belirtebilir ve her ay düzenlenen İş birliği projelerine katılarak pek çok ödül kazanabilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
Turk ansiklopedici ☎️ 09.40, 1 Kasım 2021 (UTC)Yanıtla


CoffeeScript-logo.png adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

CoffeeScript-logo.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  23.48, 2 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla