Kullanıcı mesaj:Agokselb

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Agokselb!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Ahzaryamedmesaj 17:04, 8 Kasım 2009 (UTC)

Buralarda yeniyim[kaynağı değiştir]

Merhabalar Viki'ye ekledğim bir yazımı Madde 1'den dolayı kaldırmışsınız. Buralarda yeni olduğum için kurallar hakkında tam bilgim yok yalnız ben yazımıhttp://tr.wikipedia.org/wiki/JavaServer_Pages buradaki yazıyla karşılaştırdığımda aynı karakter sayımını gördüm. Yani neden buradaki Madde1'den kaldırılmıyorda benim yazdığım kaldırıldı. Çok teşekkür ederim.Bu imzasız yazı Agokselb (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, silinmiş olan sürümü tekrar kontrol ettim ve ne yazık ki taslak madde kriterlerini karşılar durumda görünmüyor. Lütfen taslak madde sayfamızı inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 21:00, 8 Temmuz 2013 (UTC)

Merhaba, bu dosyanın içinde sanırım telifli en:File:Bob at Easel.jpg'den alıntı var. Bu telif problemi yaratıyor. Bunun yerine commons:Category:People painting'den başka bir resim seçerseniz Adil kullanım konusundaki mesaj kanaatimce daha iyi anlaşılacaktır. Birde imza ve zaman damgası kullanabilirseniz mesajlarınızı daha rahat takip etme imkanım olacak. -- Bilinen Bir Beyaz Kedi çi? 02:30, 27 Eylül 2013 (UTC)

Asıl yapılması gereken benim yaptığım[kaynağı değiştir]

Viki'nin kalite standardını düşürmüşsünüz. Filoloji konusunda bilgi bilimsel olmadığı üzere kaldırdım. Fakat benden bu bilgiyi kaldırmam için bir kaynak istemişsiniz. Halbuki o bilginin oraya girilebilmesi için asıl kaynak gereklidir. Yani biz bir konuda bilgiyi anlatmak için masalsı bir yazıyı tutup teori olarak kabul etsek ve bilimsel teoriler içerisine eklesek bu mantıklı olur mu? İşte tam da ben bu mantıksızlığı ortadan kaldırmak istedim. Agokselb (mesaj) 18:46, 13 Nisan 2014 (UTC)agokselb

Merhabalar Agokselb! Öncelikle konuyu dile getirdiğiniz için teşekkür ederim. Keşke herkes değişiklik savaşına girmek yerine, sizin yaptığınız gibi iletişim kurarak sonuca ulaşmaya çalışsa. Yaptığım inceleme sonucunda düşüncenizde haklı olduğunuz kanısına vardım. Aslında, söz konusu maddedeki problemin kaynağı, mevcut bilgilerin en başta kaynak belirtilmeden girilmiş olmasıdır. İkinci husus ise maddenin başına eklenmesi gereken {{kaynaksız}} şablonunun eksik olmasıdır. Normal şartlarda kaynaksız bilginin eklenmesine en baştan izin verilmemelidir. Kaynaksız içeriğe sahip maddeler ise {{kaynaksız}} şablonu ile etiketlenmelidir. Yapmış olduğum "geri alma" işlemini geri alıyorum ve maddeye {{kaynaksız}} şablonu ekliyorum. Eğer arzu ederseniz, maddenin geri kalan kaynaksız kısımları için kaynak belirterek katkıda bulunabilirsiniz. Lâkin, bu kısımlar da kaynak belirtilmediği için belli bir süre sonra silinebilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu veya başka bir konu ile ilgili sorunuz olursa benimle tekrar irtibata geçmekten çekinmeyin. İyi çalışmalar dilerim. --WikiBronze [M] 20:06, 13 Nisan 2014 (UTC)
Biraz sert bir dil kullanmışım. Sizin kullandığınız dil karşısında benimki çok kaba kalmış, bunun için size mahçup olduğumu dile getiririm. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu imzasız yazı Agokselb (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Problem değil. Ben niyetinizin iyi olduğunu biliyorum :) Önemli olan aradaki anlaşmazlığın giderilmiş olması. Katkılarınızın devam etmesi dileğiyle. İyi çalışmalar. --WikiBronze [M] 12:26, 15 Nisan 2014 (UTC)