Kullanıcı mesaj:178.233.16.100

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Saatli dur ikonu
Kipa (şirket) sayfasında vandalizm yaptığınız için bu IP adresini kullanan anonim kullanıcıların değişiklik yapması 24 saat süreyle engellenmiştir. Ayrıca, mesaj sayfanızda değişiklik yapma olanağınız da iptal edildi.
Engelin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından sizi engelleyen hizmetliye Özel:EpostaGönder sayfasından veya Gönüllü İletişim Ekibine info-tr@wikimedia.org adresinden gerekçeleriniz ile birlikte e-posta atarak engelinize itiraz edin.  
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 20.50, 29 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]
Eğer bu bir paylaşılan IP adresiyse, bir hesabınız varsa ve konuyla alakasız bir kullanıcıysanız; oturum açarak değişiklik yapmaya devam edebilirsiniz.

Bilgi simgesi Merhaba, kısa süre önce yapmış olduğunuz değişiklikler yapıcı görünmediği için geri alınmıştır. Deneme yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtasını kullanın. Herhangi bir sorunuz olursa danışma masasında sorabilirsiniz. Teşekkürler. Jelican9💬 14.26, 2 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Yine de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Bu yüzden makul bir Vikipedist olmanızı öneriyor ve mümkünse gelecekte karışıklığa yol açmamak için bir kullanıcı hesabı edinmenizi rica ediyoruz. İyi çalışmalar.

5 Kasım 2022'de yapmış olduğun değişiklik geri alınmıştır. Böyle devam ederseniz, yeni hesap açıp makul bir Vikipedist olmanı öneriyor ve normal değişiklikler yapmanı bekliyoruz. İyi çalışmalar. Ozguroglou (mesaj) 18.16, 9 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]