Kullanıcı mesaj:Şeb/Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu sayfa, Lubunya'ye 3 Temmuz 2010'dan itibaren gelen iletilerinin arşivlendiği arşiv sayfasıdır.

Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın.
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Brent Corrigan[kaynağı değiştir]

Selamlar. Brent Corrigan maddesi taslak kriterlerini karşılamıyor, taslağa uygun hâle getirmeni rica ederim. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 16:36, 3 Temmuz 2010 (UTC)


Projeye katılın!

Sıradaki proje için seçilen bölge; Vatikan.
  • Proje başlangıç: 5 Temmuz 2010
  • Proje bitiş: 12 Temmuz 2010

Brent Corrigan[kaynağı değiştir]

Selamlar. Madde tek cümleden oluştuğu için, şimdilik bekletmeli sil şablonuyla işaretlemek durumda kaldım. Taslak kriterleri için min. 3-5 tanımlayıcı cümle ihtiva etmesi gerekiyor maddelerin. (Vikipedi:Taslak). Bunu haber vermek için mesaj yazmak istedim, bu sırada Sabri'nin mesajını gördüm. Sağolsun o da dikkatinizi çekmiş konuya. İlgilenebilirseniz sevinirim. İyi vikiler--Merube 89msj 17:59, 4 Temmuz 2010 (UTC)

Biraz açıklandırma yaptım. Şimdi her ikinizinde belirttiği M1'i bana göre şimdilik karşılıyor. Umarım kaynak bulurum ve daha fazla ayrıntılandırırım. Türkçe kaynak bulamadığımdan taslak şablonu ekledim. Ki şimdi çeviriler yaptım az-çok ancak Türkçe kaynak yine bulamadım. Sanırım Brent'in Türkiye'de pek değil, hiç duyulmamış. Komik bir durum olsa gerek. - ПE+ (ileti) 12:20, 5 Temmuz 2010 (UTC)
Şimdi tabi ki taslak kriterlerini sağlar halde, elinize sağlık, ilginiz için de çok teşekkürler. İyi vikiler--Merube 89msj 21:48, 5 Temmuz 2010 (UTC)

Maviliklere doğru[kaynağı değiştir]

Kullanıcı sayfanızda yer alan, gördüğüm kadarı ile küçük bir kızın bir büyülü resmi bulunmakta. Mükemmel bir mavilik ve o maviliğe gerçek rengini veren bir küçük kız çocuğu. Gerçekten etkilendim, iyi seçicisiniz. :) - Пebev.Yorum Ekle 19:25, 1 Temmuz 2010 (UTC)

  • :) eyvallah.. iyi hatırlattın, yenileyeyim bari.. --ki bl 16:37, 5 Temmuz 2010 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba Nebeviye, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Pompeya erótica8.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 15:04, 6 Temmuz 2010 (UTC)

Vikiproje LGBT[kaynağı değiştir]

Selam Serguzesht, Vikiproje LGBT'nin şu son kullanma tarihi geçmiş fakat yeterli destek olmadığından zar-zor çalışması devam eden içeriğe katkı sağlayabilirsiniz. Tabi; bilginiz dahilinde. Sevgiyle kalın. - ПE+ (ileti) 12:41, 8 Temmuz 2010 (UTC)

  • mesajın için teşekkürler. evet bende bu aralar biraz bu proje üzerinde çalışmayı düşünüyorum. Serguzesht 16:24, 8 Temmuz 2010 (UTC)

SRA//Byzantine istanbul tr.png[kaynağı değiştir]

Nebeviye, merhaba! Altyazısı yetersiz olduğu için şartlı destek oyu verdiğiniz dosyanın yeni haline bakarak oyunuzu güncellemek ister misiniz?--Stambouliote ileti 14:52, 9 Temmuz 2010 (UTC)

Kullanıcı sayfasında AK[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Adil kullanım dosyalarının kullanıcı sayfalarında yer alması politikalarımıza aykırı. Bu dosyayı kullanıcı sayfanızdan kaldırmanız gerekiyor. İyivikiler... [ho? ni!] 11:31, 10 Temmuz 2010 (UTC)