Kullanıcı mesaj:İntathin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

çalışma masası[kaynağı değiştir]

Hoş geldin İntathin![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Gökhan 15:38, 8 Şubat 2008 (UTC)

  • Merhabasizi Vikipedi'ye faydalı olacak bir kullanıcı olarak gördüm. Girdiğiniz maddeler VP:Taslak kriterlerini sağlamalı ya da {{çalışma var}} şablonunu koyarak çalışmaya devam etmelisiniz maddede... Diğer politikalar için: [1]--вяí¢αи76ileti 13:19, 30 Temmuz 2010 (UTC)
  • Merhaba. Mesajiniz icin tesekkur ederim. Silinen madde uzerinde yeniden calisabilmek isterim. Bunun icin siz geri getirebilir misiniz maddeyi? Maddeyi silen Vikicizer'e de bu istegimi iletecegim. Iyi gunler. intathin 30.07.2010 14:49
  • Selamlar. Hizmetli değilim, geri getirme yetkim yok. Ayrıca olsam bile silen kullanıcıdan geri getirilmesini istemek her zaman en doğrusudur. Bir de, VP:İmza sayfasını okuyarak mesajlarının soruna imza atabilirsin. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 13:47, 30 Temmuz 2010 (UTC)
  • Merhaba. Eve boyle cok daha rahat oldu imza atmak. Bilgi için tesekkurler. İntathin 13:49, 30 Temmuz 2010 (UTC)
  • Rica ederim--вяí¢αи76ileti 14:50, 30 Temmuz 2010 (UTC)

Iyi gunler. Bugun Ariadne adina yarattigim sayfayi silmissiniz. Neden olarak gosterdiginiz "M8. Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz maddeler, belirtilen kriterlere uyuyorsa silinebilir" maddesinde "Bununla birlikte, eğer madde bir kullanıcı tarafından yaratılmışsa, silme işleminden önce veya sonra, kullanıcı ilgili Hızlı Silme kriterinden haberdar edilmelidir." diye belirtilmis. Beni ne zaman haberdar dusunuyordunuz? Ki maddenin eksiklerini tamamliyim? Veya maddenin eksikleri tamamlanana kadar bir sure verilemez miydi "hizli sil" yapmak yerine? Tesekkurler. intathin 14:04, 30 Temmuz 2010 (UTC)

  • Merhaba intathin, zaten silinmiş maddeden hızlı silme kriterlerine bağlantı verilir, yani zaten sizi anında bilgilendirmiş oluyoruz...Hoşgeldin mesajı yollanmış bir kullanıcının ilgili politikaları/bağlantıları incelediği ve müttali olduğu varsayılır. Belki üçüncü bir gerekçe de bu yoğunlukta ayrıca ve özel olarak silmeden önce kullanıcıları mesajlar göndererek uyaracak-yol gösterecek zaman olmamasıdır, silinirken verilen bağlantı ve kullanıcının hoşgeldin mesajı alıp almadığı ile yetinmek durumundayız...Ayrıca düzeltme taleplerini çok az istisna dışında olumlu karşılıyor ve kullanıcı isterse maddeyi geri getirebiliyoruz. Teşekkürler, hoşcakalın...Vikiçizer 13:28, 30 Temmuz 2010 (UTC)
  • Merhaba Vikiçizer. Madde uzerinde calismaya devam etmek ve bugun bitip ben isten cikmadan belli bir yayinlanabilirlik seviyesine ulastirmak isterim. Bu vesileyle Ariadne maddesini geri getirebilirseniz memnun olurum. Tesekkurler. İntathin 13:57, 30 Temmuz 2010 (UTC)
    • Merhaba intathin, mesajınızı ancak görebildim ve maddeyi geri getirdim. Bir de "düzenle" etiketi ekledim, düzeltince çıkartabilirsiniz. Vikipedideki diğer düzgün maddeleri örnek almanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar...Vikiçizer 17:59, 30 Temmuz 2010 (UTC)
    • Merhaba Vikiçizer. Tesekkur ediyorum. Maddeyi bu hafta icerisinde bitirmeye calisacagim. "Duzenle" etiketini kaldirmadan kontrol etmeniz icin bir mesaj birakirim size. Iyi calismalar. İntathin 08:40, 2 Ağustos 2010 (UTC)
    • Merhaba Vikicizer. Format konusunda bir sure calistim. Sayfanin son haline bir goz atip yayinlanabilirlik onayi verirseniz sablonu kaldiralim. Tesekkurler. İntathin 12:14, 2 Ağustos 2010 (UTC)
      • Tekrar Merhaba, şablonu isterseniz çıkartabilirsiniz. Ama maddenin en azından İngilizce versiyonu kadar geliştirilmesi güzel olurdu. İngilizcesinden bir tane de resim ekledim. Fırsat buldukça da geliştirebilirsiniz, acelemiz yok:) Katkılarınızın devam etmesi dileğiyle, hoşcakalın...Vikiçizer 18:37, 2 Ağustos 2010 (UTC)
      • Ilk gecerlilik notunu aldigima sevindim :) Madde hakkinda ingilizce ve fransizca versiyonlari karistirip, arada baska yerlere de bakip, farkli bir anlatim akisi izlemek istedim. Uzerinde calismaya devam edecegim kesindir. Ancak turkce harfler konusunda buyuk bir problem yasamaktayim cunku klavyem turkce degil. Isimi kolaylastiracak 1-2 editor programi tavsiye eder misiniz? Tesekkurler. İntathin 20:04, 2 Ağustos 2010 (UTC)
    • Merhaba intathin, editör programları bilmiyorum, bu konuda yardımcı olamıyorum. Kolaylıklar dilerim, hoşcakalın...Vikiçizer 07:40, 3 Ağustos 2010 (UTC)
  • Merhaba Vikiçizer. Bir wiki kullanma sorum olacakti. Edit kisminda {{yunan mitolojisi}} ile belirtilmis sablonu degistirip yeni bir madde eklemek istiyorum. Bunu nasil yapabilirim? Tesekkurler. İntathin 09:36, 3 Ağustos 2010 (UTC)