Kullanıcı:RevneRevne/Çalışma

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tuncay Nazlıoğlu

San Marino, İtalya'dan göç eden bir ailenin İstanbul doğumlu bir ferdi olan Tuncay Nazlıoğlu iş hayatına 10 yaşında, okulu devam ederken dünyaca ünlü mücevher ustası Avedis Kendir’in yanında çırak olarak başlamış, burada mücevher yapımı ve daha sonra satışını öğrenmiştir. Satışa olan merakı ve becerisi hayatının gidişatı hakkında kendisini fazlasıyla etkilemiş, iş hayatı ve okulu aynı anda hayatının merkezine koymuştur.

Chester Üniversitesi’nde okumak üzere New England’a giden Tuncay Nazlıoğlu mezuniyetinin ardından Harvard Business School’a devam edip buradan da mezun olmuştur.

Her sene düzenli olarak Galatasaray Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi gibi ülkenin en değerli okullarının çeşitli etkinliklerine ve derslerine misafir konuşmacı olarak katılarak burada bulunan “gelecekti meslektaşlarına” bilgi ve birikimlerini aktarmaya devam etmektedir. Burada kendisine ulaşan bir çok başarılı öğrenciye mentorluk görevi üstlenmektedir.

Henüz kırklı yaşların başında olarak Türkiye’nin gelecek vaad eden genç yöneticilerinden biri olarak 2019 yılında Red Bull Türkiye satış direktörü olmuştur.

[1]

[2]

[3]

  1. ^ "Tuncay Nazlıoğlu". Beman. 
  2. ^ "Röportaj". BeStyle Magazine. 
  3. ^ "Red Bull Türkiye'de üst düzey atama".