Forecasting Love and Weather

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Forecasting Love and Weather
Weather People
KMA People: Office Romance Cruelty
Meteorological Agency People: The Cruelty of In-House Romance
Tanıtım posteri
TürMelodram
Romantik komedi
GeliştirenPlot Line
Kang Eun-kyung
SenaristSeon Yeong
YönetmenCha Young-hoon
BaşrolPark Min-young
Song Kang
Yoon Park
Yura
Bitiş müziğiMelting - CHEEZE
BesteciGaemi
Ülke Güney Kore
DiliKorece
Bölüm sayısı16
Yapım
Yönetici yapımcıKim Do-kyun
Hwang Ra-kyung
Kang Ra-young
YapımcıPyo Jong-rok
Kim Hyeong-cheol
KurgucuShin Seung-ah
Lee Ga-young
Görüntü yönetmeniJang Byung-wook
Joo Myung-soo
Gösterim süresi70 dakika
Yapım şirketiNpio Entertainment
JTBC Studios
Yayın bilgileri
KanalJTBC
Yayın tarihi12 Şubat 2022 (2022-02-12) - 3 Nisan 2022 (2022-04-03)
Dış bağlantılar

Forecasting Love and Weather (Korece기상청 사람들: 사내연애 잔혹사 편, romanizeGisangcheong Saramdeul: Sanaeyeonae Janhoksa Pyeon) Cha Young-hoon'un yönettiği ve Park Min-young, Song Kang, Yoon Park ve Yura'nın oynadığı 2022 Güney Kore televizyon dizisidir. Bu dizi, Kore Meteoroloji İdaresi'nde kırılan, düşen ve tekrar yükselen personelin neşeli bir aşk hikâyesini ve işteki günlük yaşamlarını anlatıyor. 12 Şubat 2022'de JTBC'de prömiyeri yapıldı ve 16 bölüm boyunca Cumartesi ve Pazar günleri 22:30'da (KST) yayınlandı.[1] Netflix'te akış için kullanılabilir.[2][3]

Forecasting Love and Weather, 21 Şubat'tan 3 Nisan'a kadar 6 hafta üst üste en çok izlenen uluslararası Netflix dizilerinin yer aldığı haftalık Küresel Top 10 listesinde yer aldı.

Konu[değiştir | kaynağı değiştir]

Kore Meteoroloji İdaresi'nde çalışan insanların tropik gecelerden daha sıcak, yerel şiddetli yağışlardan daha vazgeçilmez olan iş hayatını ve aşk hayatını anlatan bir ofis melodramı. Kırılan, düşen ve tekrar yükselen insanların neşeli aşk hikâyesini ve her gün nasıl birlikte büyüdüklerini anlatıyor.

Oyuncu kadrosu ve karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

36 yaşında, Kore Meteoroloji İdaresi'nin (KMA) 2. Bölümü'nün genel tahmincisi. Derslerinden ve işlerinden emin, kişilerarası ilişkiler kurma ve bozma konusunda net olan akıllı bir kadın. Zorlu 5. sınıf meteoroloji memurluğu sınavını tek denemede geçti. Dikenli ve hassastır.
29 yaşında, Kore Meteoroloji İdaresi'nin (KMA) 2. Bölümü'nün özel danışmanı. Hayatı boyunca çiftçi olan büyükbabası tarafından büyütüldüğü için duygularını ifade etmede basit ve dürüsttür. Neyi sevip neyi sevmediği konusunda nettir, bu yüzden flört etmek gibi belirsiz duygulardan bıkmıştır. Bir yerde eksik olduğunu hissediyor ama IQ'su 150. Normalde özensiz görünür, ancak hava durumuyla ilgili konular söz konusu olduğunda gözleri değişir ve inanılmaz bir konsantrasyon gösterir.
36 yaşında, Kore Meteoroloji İdaresi'nin (KMA) sözcülüğünün muhbiri. Göründüğü kadar mantıklı ve ikna edicidir. Özellikle de konumunuzu açıklamak söz konusu olduğunda. Birinci sınıftayken, Tahmin Bürosu'nun genel ekibine atandı ve mücadele etti, ancak bunu yapmaktan başka seçeneği kalmamasının nedenlerini ifade etmedeki akıcılığı nedeniyle sözcünün ofisi tarafından keşfedildi. Çabukluğu ve medyaya cevap verme yeteneği nedeniyle övülür, ancak bilen herkes, arkasında Ha-kyung'un desteğinin olduğunu bilir.
27 yaşında, günlük gazete Munmin Ilbo'da hava durumu muhabiri. Sevdiği ve sevmediği şeyler konusunda nettir ve hiçbir şeyde orta yol yoktur. Bazı günler aşırı heveslenen bir endişe simgesi'dir. Etrafta koşuşturup bir kafenin terasında oturup onun hakkında makaleler göndermenin havalı görüntüsünü hayal ederek haber ajansına girdi ama derinliği olmadığı için "Hava ve Yaşam Ekibi"ne atandı.

Yardımcı karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Kore Meteoroloji İdaresi'ndeki insanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

44 yaşında, Kore Meteoroloji İdaresi'nin (KMA) Genel 2 bölümünde kıdemli bir tahminci. Dikenli görünümü, kaba ses tonu ve hatta iyi bir ruh halindeyken yaptığı şakalarla o kadar kalitesiz ki insanları donduruyor. Kore Meteoroloji Ajansı'na 9. sınıf memuru olarak atandığı ilk yer Baeknyeong Adası Gözlemevi oldu. O zamandan beri, Kore'nin topografyası ve hava durumu hakkında bilgi edinmek için ülke çapındaki meteoroloji istasyonlarına ve yerel ofislere gitti. Sosyal becerilerden yoksundur, ancak bu alanda en iyi tahminci olduğundan emindir. İhtiyaç duyulan her yere her zaman koştu... Sonuç olarak, 14 yıldır ailesinden ayrı kaldı ve şimdi eve dönmek ve ailesiyle birlikte olmak istiyor.
41 yaşında, Kore Meteoroloji İdaresi'nin (KMA) Genel 2 bölümünde mahalle tahmininden sorumlu. Çok şey biliyor ve titiz, bu yüzden radarında çok fazla bilgi var, ancak bundan rahatsız olmak istemiyor. Bir gün, tam bir bireyciyken, yalnız hayatını severken ve basit hobilerden hoşlanırken, sağduyusuyla anlayamadığı Tae-kyung'a aşık oldu.
45 yaşında, Kore Meteoroloji İdaresi'nin (KMA) Genel 2 departmanının Analiz Ekibi başkanı. İlkbahar ve sonbaharın sıcaklığı gibi, her şeyi kabul eden bir abla gibidir. Gerçekçi görünümünün aksine, bir zamanlar tahmin bürosunun en genç şefi olan hırslı bir kadındı. Ancak evlendikten, planlanmamış bir çocuğa hamile kaldıktan ve defalarca doğum izni aldıktan sonra, şimdi dileği, çocukları ilkokuldan mezun olana kadar güvenli bir şekilde çalışmaktır.
26 yaşında, Kore Meteoroloji İdaresi'nin (KMA) Genel 2 departmanının kısa vadeli tahmincisi. İyi ders çalıştı ve böylece devlet memuru oldu. Yirmi yıldan fazla bir süredir kendi başına herhangi bir karar verdiğini düşünmüyor. Hem üniversite hem de Kore Meteoroloji Ajansı, ailesinin yaşam planına göre geldi. İki yıldan fazla bir süredir Meteoroloji Dairesi'nde olmasına rağmen, bu işin onun için uygun olup olmadığını bilmiyor.
60 yaşında, Seul Merkez Ofisi'ndeki Tahmin Bürosu müdürü. Üç yıl boyunca hava durumu görevlisi olarak görev yaptıktan sonra, tüm hayatını tahminlere adadığı ve Meteoroloji Ajansı'nın başkanı olduğu Kore Meteoroloji İdaresi'ne katıldı. Emeklilik yaşına yaklaşıyor. Ancak sessiz sedasız emekli olmak istedi, ama genel ekip yaz afet önleme döneminden önce yeniden düzenlendi, bu yüzden dinlenecek bir günü olmadı.

Diğer karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kim Mi-kyung - Bae Soo-ja, 68 yaşında, Jin Ha-kyung'un annesi.
  • Jung Woon-sun - Jin Tae-kyung, 41 yaşında, Jin Ha-kyung'un ablası, çocuk kitabı yazarı. Felsefe alanında uzmanlaştı, ancak daha sonra yeteneğini keşfetti ve tam zamanlı bir çocuk kitabı yazarı oldu.
  • Jang So-yeon - Lee Hyang-rae[11], 45 yaşında, Uhm Dong-han'ın karısı. Kocasını gördükten üç ay sonra evlenmeye karar verdi. Bilmeyenler, kocası Uhm Dong-han'ın Hyang-rae'ye ilk görüşte aşık olduğunu ve onu onunla evlenmeye zorladığını düşünüyor, ama aslında onun iradesi daha güçlüydü.
  • Lee Seung-joo - Uhm Bo-mi, 14 yaşında, Uhm Dong-han'ın kızı. Genelde çok gülümser, ama babasını görünce kaybolur. 14 yıl sonra ilk kez birlikte yaşadığı babasını sevmediği için değil, rahatsız ve garip olduğu için.

Konuk oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

Prodüksiyon[değiştir | kaynağı değiştir]

Mart 2021'de, yazar Kang Eun-kyung liderliğindeki Gline'ın yaratıcı grubu tarafından yaratılan diziyi Cha Young-hoon'un yöneteceği bildirildi.[13] Aynı dönemde, Park Min-young ve Song Kang dizide başrol olarak yer almayı düşünüyordu.[14] Mayıs 2021'de Yura ve Yoon Park dizinin kadrosuna katıldı.[15]

Kim Mi-kyung ve Park Min-young, dördüncü kez ekranda anne ve kızı oynuyor. Bu diziden önce Running, Sungkyunkwan Scandal ve Her Private Life'da anne ve kız olarak yer aldılar.[16] Ayrıca 2014 KBS2 dizisi Healer'da birlikte rol aldılar.

19 Ekim 2021'de Park Min-young, çekim alanından fotoğraflar yayınladı.[17]

Müzikler[18][değiştir | kaynağı değiştir]

Forecasting Love and Weather
OST Special
soundtrack'i
Yayımlanma3 Nisan 2022 (2022-04-03)
TarzSoundtrack
Dil
Şirket
  • NHN Bucks
  • Most Contents
  • JTBC Studio

Parça 1[19][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Cheeze ve Gaemi tarafından yazıldı, tüm müzikler Cheeze ve Midnight tarafından bestelendi.

20 Şubat 2022'de (2022'de-02-20) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "사르르쿵" (Melting)Cheeze 3:06
2. "사르르쿵" (Melting (Inst.))  3:06
Toplam süre:
6:12

Parça 2[20][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Gaemi ve Yoda tarafından yazıldı, tüm müzikler Gaemi ve Kim Se-jin tarafından bestelendi.

27 Şubat 2022'de (2022'de-02-27) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "마음주의보" (Mind Warning)Onew 3:49
2. "마음주의보" (Mind Warning (Inst.))  3:49
Toplam süre:
7:39

Parça 3[21][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Gaemi ve Midnight tarafından yazıldı, tüm müzikler Gaemi tarafından bestelendi.

6 Mart 2022'de (2022'de-03-06) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "Promise You"  Kyuhyun 4:11
2. "Promise You" (Inst.)  4:11
Toplam süre:
8:22

Parça 4[22][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Yang Jae-sun tarafından yazıldı, tüm müzikler Abe Song, Glody ve Raid tarafından bestelendi.

12 Mart 2022'de (2022'de-03-12) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "소중한 게 생겼나 봐" (Something Precious)Rothy 3:29
2. "소중한 게 생겼나 봐" (Something Precious (Inst.))  3:29
Toplam süre:
6:58

Parça 5[23][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Gaemi ve Midnight tarafından yazıldı, tüm müzikler Gaemi tarafından bestelendi.

13 Mart 2022'de (2022'de-03-13) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "니가 내리는 날에" (The Day You were Falling)John Park 4:24
2. "니가 내리는 날에" (The Day You were Falling (Inst.))  4:24
Toplam süre:
8:48

Parça 6[24][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Gadle ve Gaemi tarafından yazıldı, tüm müzikler Gaemi tarafından bestelendi.

19 Mart 2022'de (2022'de-03-19) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "이만큼 난 너를 사랑해" (I Love You This Much)Punch 3:42
2. "이만큼 난 너를 사랑해" (I Love You This Much (Inst.))  3:42
Toplam süre:
7:24

Parça 7[25][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Gadle tarafından yazıldı, tüm müzikler Gaemi ve Midnight tarafından bestelendi.

20 Mart 2022'de (2022'de-03-20) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "조금 더 아파도" (Even If It Hurts A Little More)Kim Na-young 3:56
2. "조금 더 아파도" (Even If It Hurts A Little More (Inst.))  3:56
Toplam süre:
7:52

Parça 8[26][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Giriboy tarafından yazıldı, tüm müzikler Giriboy ve basecamp tarafından bestelendi.

27 Mart 2022'de (2022'de-03-27) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "이상기후" (Abnormal Climate)Giriboy 4:06
2. "이상기후" (Abnormal Climate (Inst.))  4:06
Toplam süre:
8:12

Parça 9[27][değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm sözler Heo Sung-jin tarafından yazıldı, tüm müzikler Heo Sung-jin, Maria Marcus ve Louise Frick Sveen tarafından bestelendi.

2 Nisan 2022'de (2022'de-04-02) yayınlandı
No. BaşlıkSanatçı Süre
1. "Open Your Heart"  Lyn 3:45
2. "Open Your Heart" (Inst.)  3:45
Toplam süre:
7:30

Reytingler[değiştir | kaynağı değiştir]

Forecasting Love and Weather : Güney Kore bölüm başı izleyicileri (milyon)
sezonBölüm numarasıOrtalama
12345678910111213141516
11.1031.3061.6921.8121.4061.6151.6771.7851.5031.8441.7471.7991.7181.6341.3151.6271.599
Kaynak: Nielsen Korea tarafından ülke çapında gerçekleştirilen izleyici ölçümü.[28]
Ortalama TV izleyici reytingleri
Bölüm Yayın tarihi Bölüm adı Ortalama kitle payı
Nielsen Korea[28]
Ülke çapında Seul
1 12 Şubat 2022 Signal
(Korece시그널)
(TürkçeSinyal)
4.514% (3.) 5.557% (2.)
2 13 Şubat 2022 Sensible Temperature
(Korece체감온도)
(TürkçeDuyulur Sıcaklık)
5.455% (1.) 5.998% (1.)
3 19 Şubat 2022 In Between Seasons
(Korece환절기)
(TürkçeMevsimler Arasında)
6.787% (1.) 7.342% (1.)
4 20 Şubat 2022 Visibility
(Korece가시거리)
(TürkçeGörüş)
7.849% (1.) 9.046% (1.)
5 26 Şubat 2022 Localized Heavy Rain
(Korece국지성 호우)
(TürkçeYerel Şiddetli Yağmur)
6.103% (2.) 7.333% (1.)
6 27 Şubat 2022 Heat Island Phenomenon
(Korece열섬현상)
(TürkçeKentsel ısı adası)
7.007% (1.) 8.120% (1.)
7 5 Mart 2022 Ozone Warning
(Korece오존주의보)
(TürkçeOzon Uyarısı)
6.448% (2.) 7.401% (1.)
8 6 Mart 2022 Discomfort Index
(Korece불쾌지수)
(TürkçeRahatsızlık Endeksi)
7.514% (1.) 8.723% (1.)
9 12 Mart 2022 Dry Changma (Rainy Season)
(Korece마른장마)
(TürkçeYağmur Mevsimi)
6.421% (2.) 7.236% (2.)
10 13 Mart 2022 Tropical Night
(Korece열대야)
(TürkçeTropikal Gece)
7.555% (2.) 8.805% (1.)
11 19 Mart 2022 1 °C 7.232% (2.) 8.473% (2.)
12 20 Mart 2022 Variation Area
(Korece변이지역)
(TürkçeVaryasyon Alanı)
7.618% (2.) 8.521% (1.)
13 26 Mart 2022 Scenario 1, 2, 3
(Korece시나리오 1,2,3)
(TürkçeSenaryo 1, 2, 3)
7.068% (2.) 8.203% (2.)
14 27 Mart 2022 Anticyclone
(Korece이동성 고기압)
(TürkçeYüksek basınç)
6.828% (1.) 7.578% (1.)
15 2 Nisan 2022 Ensemble
(Korece앙상블)
(TürkçeTopluluk tahmini)
5.650% (2.) 6.113% (2.)
16 3 Nisan 2022 Tomorrow's Answers
(Korece내일의 정답)
(TürkçeYarının Cevapları)
7.344% (1.) 8.316% (1.)
Ortalama 6.712% 7.673%
  • Yukarıdaki tabloda, mavi sayılar en düşük reytingleri ve kırmızı sayılar en yüksek reytingleri temsil eder.
  • Bu dizi kablo kanalında/ödemeli TV'de yayınlanmaktadır bu yüzden daha küçük bir izleyici kitlesine sahip.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Park, Soo-in (13 Ocak 2022). "박민영 송강 '기상청 사람들' 2월12일 첫방송, 사내 연애의 끝은". n.news.naver.com (Korece). 13 Ocak 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  2. ^ Moore, Kasey (20 Şubat 2022). "What's Coming to Netflix in February 2022". What's on Netflix (İngilizce). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  3. ^ Soriano, Jianne (19 Ocak 2022). "Netflix Reveals Upcoming Korean Shows and Movies in 2022". Tatler Asia (İngilizce). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  4. ^ Lee, Gyu-lee (21 Haziran 2021). "Park Min-young to star in new series from 'When the Camellia Blooms' director". The Korea Times (İngilizce). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  5. ^ a b Moon, Ji-yeon (21 Haziran 2021). "[공식] 박민영·송강·윤박·유라 '기상청 사람들' 라인업 확정". entertain.naver.com (Korece). 18 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  6. ^ Moon, Ji-yeon (31 Mayıs 2021). "[단독] 윤박, '기상청 사람들' 합류..박민영 전남친 된다". n.news.naver.com (Korece). 18 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  7. ^ Hwang, Soo-yeon (31 Mayıs 2021). "유라 측 "JTBC 기상청 사람들', 출연 논의 중" [공식입장]". n.news.naver.com (Korece). 19 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  8. ^ Lee, Ho-young (31 Ağustos 2021). "[단독] 문태유, '기상청 사람들' 합류…송강→박민영 호흡". n.news.naver.com (Korece). 18 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  9. ^ Ha, Soo-jung (19 Ocak 2022). "윤사봉, '홍천기' 이어 '기상청 사람들' 출연..워킹맘 주무관役 [공식]". entertain.naver.com (Korece). 19 Ocak 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  10. ^ Hyun, Jung-min (13 Ocak 2022). "채서은, '기상청 사람들' 출연…"영광스러운 기회"". entertain.naver.com (Korece). 13 Ocak 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  11. ^ Cheon, Yoon-hye (7 Şubat 2022). "장소연, '기상청 사람들'→'그리드' 연이은 출연..2022년도 열일 행보". entertain.naver.com (Korece). 7 Şubat 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  12. ^ Jang, Woo-young (17 Mart 2022). "서정연, 태풍 전문 예보관 된다…'기상청 사람들' 특별 출연". entertain.naver.com (Korece). 24 Kasım 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  13. ^ Lee, Min-ji (10 Mart 2021). "'동백꽃' 차영훈PD, 글라인 손잡고 '기상청 사람들' 연출 "여름 촬영 시작"(공식)". n.news.naver.com (Korece). 18 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  14. ^ Lee, Ho-yeon (9 Mart 2021). "박민영·송강 측 "새 드라마 '사내연애 잔혹사' 제안 받고 검토 중" [공식]". n.news.naver.com (Korece). 18 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  15. ^ Ahn, Yoon-ji (31 Mayıs 2021). "유라X윤박, '기상청 사람들' 합류할까 "출연 논의 중"[공식]". n.news.naver.com (Korece). 18 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  16. ^ Cheon, Yoon-hye (15 Ekim 2021). "김미경, 박민영에 받은 깜짝 생일파티..박민영X송강 사이 행복한 엄마". entertain.naver.com (Korece). 18 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  17. ^ Han, Su-ji (19 Ekim 2021). "'기상청' 박민영, 여신미모+커피차 인증 "팬들 덕분에 웃어요"". 톱스타뉴스 (Korece). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2024. 
  18. ^ "기상청 사람들 : 사내연애 잔혹사 편 OST Special - Various Artists". 멜론 (Korece). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 
  19. ^ "기상청 사람들 : 사내연애 잔혹사 편 OST Part.1 - CHEEZE (치즈)". 멜론 (Korece). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 
  20. ^ "기상청 사람들 : 사내연애 잔혹사 편 OST Part.2 - 온유 (ONEW)". 멜론 (Korece). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 
  21. ^ "기상청 사람들 : 사내연애 잔혹사 편 OST Part.3 - 규현 (KYUHYUN)". 멜론 (Korece). 1 Eylül 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 
  22. ^ "기상청 사람들 : 사내연애 잔혹사 편 OST Part.4 - 로시 (Rothy)". 멜론 (Korece). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 
  23. ^ "기상청 사람들 : 사내연애 잔혹사 편 OST Part.5 - 존박". 멜론 (Korece). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 
  24. ^ "기상청 사람들 : 사내연애 잔혹사 편 OST Part.6 - 펀치 (Punch)". 멜론 (Korece). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 
  25. ^ "기상청 사람들 : 사내연애 잔혹사 편 OST Part.7 - 김나영". 멜론 (Korece). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 
  26. ^ "기상청 사람들 : 사내연애 잔혹사 편 OST Part.8 - 기리보이". 멜론 (Korece). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 
  27. ^ "기상청 사람들 : 사내연애 잔혹사 편 OST Part.9 - 린". 멜론 (Korece). 2 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 
  28. ^ a b Nielsen Korea reytşngleri:
    • "Ep. 1". Nielsen Korea (Korece). 12 Şubat 2022. 12 Şubat 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Şubat 2022. 
    • "Ep. 2". Nielsen Korea (Korece). 13 Şubat 2022. 14 Şubat 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Şubat 2022. 
    • "Ep. 3". Nielsen Korea (Korece). 19 Şubat 2022. 19 Şubat 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Şubat 2022. 
    • "Ep. 4". Nielsen Korea (Korece). 21 Şubat 2022. 21 Şubat 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Şubat 2022. 
    • "Ep. 5". Nielsen Korea (Korece). 27 Şubat 2022. 15 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2022. 
    • "Ep. 6". Nielsen Korea (Korece). 28 Şubat 2022. 15 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Şubat 2022. 
    • "Ep. 7". Nielsen Korea (Korece). 6 Mart 2022. 15 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mart 2022. 
    • "Ep. 8". Nielsen Korea (Korece). 7 Mart 2022. 16 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mart 2022. 
    • "Ep. 9". Nielsen Korea (Korece). 13 Mart 2022. 15 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Mart 2022. 
    • "Ep. 10". Nielsen Korea (Korece). 14 Mart 2022. 15 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2022. 
    • "Ep. 11". Nielsen Korea (Korece). 20 Mart 2022. 15 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Mart 2022. 
    • "Ep. 12". Nielsen Korea (Korece). 21 Mart 2022. 15 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mart 2022. 
    • "Ep. 13". Nielsen Korea (Korece). 27 Mart 2022. 15 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mart 2022. 
    • "Ep. 14". Nielsen Korea (Korece). 28 Mart 2022. 28 Mart 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mart 2022. 
    • "Ep. 15". Nielsen Korea (Korece). 3 Nisan 2022. 16 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Nisan 2022. 
    • "Ep. 16". Nielsen Korea (Korece). 4 Nisan 2022. 3 Nisan 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Nisan 2022. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]