Adobe yazılımları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu sayfada Adobe yazılımlarının listesi bulunmaktadır:

Mevcut ürünler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ürün adı Son büyük güncelleme Mevcut olduğu paket
Acrobat serisi
Adobe Acrobat DC Bağımsız paket

Creative Suite Technical Communication Suite

Adobe Reader DC Bağımsız paket
Adobe Document Cloud N/A Bağımsız ürün
Adobe Sign N/A Bağımsız paket
Acrobat PDF Pack N/A Bağımsız paket
Acrobat Export PDF N/A Bağımsız paket
Experience Cloud serisi
Analytics N/A Experience Cloud
Audience Manager N/A Experience Cloud
Experience Manager 6.5 Experience Cloud
Campaign Platforma göre değişkenlik gösterebilir Experience Cloud
Target 19.9.1 Experience Cloud
Magento Commerce Cloud N/A Experience Cloud
Marketo Engage N/A Experience Cloud
Primetime N/A Experience Cloud
Target N/A Experience Cloud
Advertising Cloud N/A Experience Cloud
Flash serisi
Animate CC (2019 19.2) Bağımsız paket

Creative Suite eLearning Suite

Flash Builder 4.7 Bağımsız paket

Creative Suite

Flash Lite 4 Bağımsız paket
Media Server 4 N/A
Flash Player 24 Bağımsız paket
Adobe Flex 4.16 Bağımsız paket
AIR 4 Bağımsız paket
Scout CC (1.1.3) Bağımsız paket
Mobil uygulamalar
Acrobat Reader Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, Windows Phone, iOS
Aero Platforma göre değişkenlik gösterebilir iOS; Android ve Windows'ta beta
AIR Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, BlackBerry Tablet OS, Samsung Smart TV, iOS
Authenticator Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Behance Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS, watchOS, tvOS
Captivate Prime 2.9.4 Android, iOS
Capture Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Comp 2.4 iOS
Connect Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS, BlackBerry OS
Creative Cloud Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Creative Portfolio Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Digital Editions Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
DPS Learn iOS
Fill & Sign DC Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Fresco 1.2.1 iPad (iOS)
Illustrator Draw Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Lightroom Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS, tvOS
PhoneGap Developer Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, Windows Phone, iOS
Photoshop Express Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Photoshop Fix 1.3 iOSm
Photoshop Mix Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Photoshop Sketch 3.4 iOS
Prelude 1.1.1 iOS
Premiere Clip Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Premiere Rush Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Preview CC 1.3 iOS
Scan Android, iOS
Scout Android, iOS
Sign Android, iOS
Social iOS
Spark Page 3.1.0 iOS
Spark Post 3.8.3 Android, iOS
Spark Video 2.1.4 iOS
XD 27.0.0 Android, iOS
Adobe Advertising Cloud Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
AEM Mobile Preflight Platforma göre değişkenlik gösterebilir Android, iOS
Adobe Experience Manager Forms Version 6.5.0 Android, iOS
Photoshop serisi
Photoshop 2020 (21.0) Bağımsız paket

Creative Cloud eLearning Suite

Photoshop Elements 12 Bağımsız paket
Photoshop Express N/A www.photoshop.com
Photoshop Lightroom CC / Classic CC Bağımsız paket

Creative Cloud

DNG Converter 12.2 Bağımsız paket
DNG Profile Editor 1.0.4 Bağımsız paket
Lens Profile Creator 1.0.4 Bağımsız paket
Technical Communication Suite serisi
Captivate 9.0 Bağımsız paket

Technical Communication Suite

FrameMaker 12 Bağımsız paket

Technical Communication Suite

FrameMaker Publishing Server Bağımsız paket

Technical Communication Suite

RoboHelp 10 Bağımsız paket

Technical Communication Suite

RoboHelp Server 10 Bağımsız paket

Technical Communication Suite

Presenter 11 Bağımsız paket

Technical Communication Suite

Presenter Video Express 11 Bağımsız paket

Technical Communication Suite

Premiere serisi
Premiere Elements 12 Bağımsız paket
Premiere Pro CC (2020) Bağımsız paket

Creative Suite Creative Cloud

Prelude CC Bağımsız

Creative Suite

Premiere Rush CC (2019) Bağımsız

Creative Cloud

Font serisi
OpenType için Yazı Tipi Geliştirme Kiti 3.2.0 Bağımsız paket
Font Folio 11.1 Bağımsız paket
Fonts N/A Bağımsız paket
ColdFusion serisi
ColdFusion 2018 Bağımsız paket
ColdFusion Builder 2018 Bağımsız paket
Diğer
After Effects CC 2019 Bağımsız

Creative Suite Creative Cloud

Character Animator CC (2019) Bağımsız

Creative Suite Creative Cloud

Audition CC (2019 12.1) Bağımsız paket

Creative Suite (eLearning Suite) Creative Cloud

Brackets 1.14 brackets.io21 Aralık 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
Bridge CC Creative Suite

Audition eLearning Suite Photoshop Creative Cloud

Business Catalyst 2.0 Bağımsız paket
Color Web color.adobe.com
Connect 9 Bağımsız paket

Creative Suite eLearning Suite

Content Server 4 Bağımsız paket
Digital Editions 4.5 Bağımsız paket
Dimension Bağımsız paket

Creative Cloud

Dreamweaver CC 2020 (20.0.0) Bağımsız paket

Creative Suite eLearning Suite Creative Cloud

Dynamic Link ? Bağımsız paket

Creative Suite

Illustrator CC 2020 (v20.0.3) Bağımsız paket

Creative Suite Creative Cloud

InCopy CC 2019 Bağımsız paket

Creative Cloud

InDesign CC 2020 (v15.0.1.209) Bağımsız paket

Creative Suite Creative Cloud

Muse 2018.0 Creative Suite
PhoneGap Desktop Bağımsız paket
PhoneGap Build Bağımsız paket
Source Libraries ? ?
Spark Web Bağımsız paket

spark.adobe.com23 Aralık 2019 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.

Adobe XD 15.0.12.8 Bağımsız paket

Creative Cloud

ExtendScript Toolkit CC Bağımsız paket
Extension Builder 3 Bağımsız paket
Stock N/A Bağımsız paket

Yazılım paketleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Eski ürünler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Acrobat InProduction
  • Atmosphere
  • Authorware
  • BrowserLab
  • Central
  • Contribute
  • Device Central
  • Director
  • Displaytalk
  • Drive
  • Edge family
  • Encore (discontinued in CC)
  • FlashPaper
  • FreeHand
  • Fireworks (discontinued in CC)
  • Flash Catalyst
  • Flash Media Live Encoder
  • GoLive
  • HomeSite
  • Home Publisher
  • Illustrator Line
  • ImageReady
  • ImageStyler
  • JRun
  • LeanPrint
  • LiveMotion
  • LaserTalk
  • Media Player
  • OnLocation
  • Ovation
  • PageMaker
  • PageMill
  • PDF JobReady
  • Persuasion
  • PhotoDeluxe
  • Photoshop Album
  • Premiere Express
  • PressReady
  • PressWise
  • RoboInfo
  • Shockwave
  • Soundbooth
  • Social
  • Speedgrade
  • Stock Photos
  • Story
  • Streamline
  • SVG Viewer
  • Type Manager
  • Ultra (formerly Serious Magic Ultra)
  • Version Cue
  • Visual Communicator