Şablon tartışma:Silahlı örgüt bilgi kutusu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Çift şablon?[kaynağı değiştir]

Konuyla ilgili olabilecek Kullanıcı:Kibele, Kullanıcı:Ahmet Turhan, Kullanıcı:Maurice Flesier ve Kullanıcı:Kudelski'ye bir bildirim göndereyim önce. Şablon:Savaş fraksiyonları bilgi kutusu diye bir şablonumuz var ve bundan daha kapsamlı. "Şablon adlarını hesaba katmadan" (bunu da ayrıca tartışmamız lazım) bu şablonu silip, bunun kullanıldığı maddelerde diğerini kullanmamız daha iyi olmaz mı? Her iki şablonu da inceledim kendimce. Bunda olup da diğerinde olmayan birkaç ufak parametre var sadece. Şablonun adı da "silahlı oluşum" olabilir.--RapsarEfendim? 16:56, 24 Ağustos 2016 (UTC)

Birisi savaştaki hizipleri aktarıyor, diğeri ise örgütlenme üzerine oluşan silahlı birlikleri. Bence ikisi aynı şey değil. Yani biri tanıtım/biyografi şablonu, diğeri ise bir savaştaki fraksiyon bilgisi. --Ahmet Turhan (mesaj) 17:01, 24 Ağustos 2016 (UTC)
Yani, tek bir şablonda birleşmesi uygunsuz mu? Mesela bunda olmayan parametreler sebebiyle bazı bilgileri veremiyoruz burada.--RapsarEfendim? 17:04, 24 Ağustos 2016 (UTC)
Parametre ekleme önerisi daha uygun o halde. Çünkü farklı konular kapsamında ele alınıyor. Öyle olursa yine farklı bir konuyu ele alan Askerî birim bilgi kutusu şablonunu bu şablonla birleştirmek gerekir. Ve onlarcasını :) --Ahmet Turhan (mesaj) 17:11, 24 Ağustos 2016 (UTC)
İtalya'nın komünü, Yunanistan'ın dimosu, Azerbaycan'ın rayonu gibi bir sürü şablonu kapsayan yerleşim bilgi kutusu gibi tek ve kapsayıcı bilgi kutuların varlığı standart açısından önemli. Dediğiniz gibi bir birleştirmeye gidilip şurada bekleyen diğer aktarmalar gibi şablonu kullanan sayfalardan birinin kaldırılıp diğerinin yerleştirilmesi iyi olacaktır. --Kudyaz 22:29, 26 Ağustos 2016 (UTC)

Rakipleri parametresi'nin kullanıldığı maddeler göz önüne alındığında çok iyi bir seçim değil bence. Bunun yerine, "Karşıtları" kelimesinin karşılayacağını düşünüyorum. Çünkü opponents sadece rakipleri anlamına gelmiyor. @Rapsar seni çağırıyorum yine, bu konularda tecrübe olarak alternatif yok ne yapalım :) --Maurice Flesier message 17:55, 18 Aralık 2016 (UTC)

Rakip güzel bir karşılık değil, doğrudur. Karşıt güzel bir kullanım olmuş, gerekli değişiklik yapılsa iyi olur hemen :)--RapsarEfendim? 22:28, 18 Aralık 2016 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı. --Maurice Flesier message 10:49, 19 Aralık 2016 (UTC) Bu imzasız yazı Superyetkin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 17.31, 18 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]