Kullanıcı mesaj:Eldarion: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Nlodi4 (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Yetkiyi Kötüye Kullanma
Sevimleribo (mesaj | katkılar)
Etiket: VikiSevgi değişikliği
89. satır: 89. satır:


Survivor All Star sayfasına da yazdım, malum madde kullanıcıların emeği doğrultusunda gayet doğru bilgilerle oluşmaktaydı. Fakat siz bu bilgileri keyfiyetle silmektesiniz, üstelik birkaç kullanıcının bu bilgileri tekrar eski hale getirmesine rağmen siz inatla geri almışsınız. Vikipedi'nin tanımını yapmama gerek yok sanırım, çünkü malum madde'de yanlış olan tek bir bilgi bile yoktu. Fakat siz bu maddeyi komple silmişsiniz, buna hakkınız yok. Gerekli incelemeyi üst yetkili vikicilerin yapması gerekmektedir. İyi vikiler. ([[Kullanıcı:Nlodi4|Nlodi4]] ([[Kullanıcı mesaj:Nlodi4|mesaj]]) 13:01, 13 Haziran 2015 (UTC))
Survivor All Star sayfasına da yazdım, malum madde kullanıcıların emeği doğrultusunda gayet doğru bilgilerle oluşmaktaydı. Fakat siz bu bilgileri keyfiyetle silmektesiniz, üstelik birkaç kullanıcının bu bilgileri tekrar eski hale getirmesine rağmen siz inatla geri almışsınız. Vikipedi'nin tanımını yapmama gerek yok sanırım, çünkü malum madde'de yanlış olan tek bir bilgi bile yoktu. Fakat siz bu maddeyi komple silmişsiniz, buna hakkınız yok. Gerekli incelemeyi üst yetkili vikicilerin yapması gerekmektedir. İyi vikiler. ([[Kullanıcı:Nlodi4|Nlodi4]] ([[Kullanıcı mesaj:Nlodi4|mesaj]]) 13:01, 13 Haziran 2015 (UTC))

== Bir yıldız da sizin için! ==

{| style="background-color: #fdffe7; border: 1px solid #fceb92;"
|rowspan="2" style="vertical-align: middle; padding: 5px;" | [[File:Tireless Contributor Barnstar Hires.gif|100px]]
|style="font-size: x-large; padding: 3px 3px 0 3px; height: 1.5em;" | '''Yorulmaz Katılımcı Yıldızı'''
|-
|style="vertical-align: middle; padding: 3px;" | Gün geçmiyor ki bir günde kayda değer olmayan madde silinmesin azmini ve çalışma hırsını kutluyorum pek yetkili arkadaş. [[Kullanıcı:Sevimleribo|Sevimleribo]] ([[Kullanıcı mesaj:Sevimleribo|mesaj]]) 07:15, 16 Haziran 2015 (UTC)
|}

Sayfanın 07.15, 16 Haziran 2015 tarihindeki hâli

Mrb benim sayfamı niye sildiniz

Zeybekler Maddesi için tartışma sayfası

Sayın Eldarion, sildiğiniz Zeybekler maddesi kaynakta belirtilen İsmail Özboyacı'nın makalesidir ve kendisinin talebi ile Viki'ye eklenmek istenmiştir. Zeybekler konusunda Viki'de derli toplu bir makale bulunmamaktadır. İsterseniz, kaynak kişinin bilgileri de iletilebilir. Özboyacı, Türk Halk Oyunları'nın ilk ustalarından biridir ve Türkiye'ye Dijon'da kazandırılan Altın Madalya'nın grup başkanıdır. Makale'de yer verilen resimler de kendisine aittir. Dr Abdullah Manaz (mesaj) 06:41, 5 Haziran 2015

Celalettin Vatandaş Maddesi için tartışma sayfası

Yetkinizi kullanırken, silme kurallarını dikkate almak gerektiğini unutuyorsunuz. Konu hakkında bir tartışma sayfası açmak istedim, içeriği yeni ancak, içeriğin önceden silindiği gibi ilgisiz bir gerekçeyle tartışmayı sildiğiniz görüyorum. Bu, madde değil, tartışma. Eğer bir fikrin tartışılmasına dahi tahammülsüz iseniz, bu sanal yetki sizin için sorumluluk değil, 'güç' anlamına geliyor demektir. Bu durumda wiki ilkelerinden önce, bunların bağlı olduğu everensel ahlakın ilkelerini gözden geçirmenizi salık veririm. Böylece, iğdiş ettiğiniz türkçe viki, zaten giderek dikkate alnmaz hale gelecektir.

Tartışma sayfası açılmasını ve isteyenlerin görüş bildirmesini talep ediyorum. Okurogluselo (mesaj) 11:51, 29 Mayıs 2015 (UTC)

Celalettin Vatandaş

Celalettin hoca, GŞÜ dekanı, rektör yardımcısı ve Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu yönetim kurulunun iki daimi üyesinden biridir.Bu kurumlar viki sayfalarında yer almaktadır. On kitabı, sayısız Türkçe ve İngilizce makalesi var. Türkiye'de Gençlik adlı algısal problemlere ilişkin geniş çaplı proje çalışması, anaakım medya üzerinden popülerlik kazanmıştır. Bu bağlamda, sayfasının silinmesinin, denetleme görevililerinden birinin acele (sayfayı okumadan) hareketi sonucu meydana geldiği kanaatindeyim. Oylama ve tartışma ise, sayfada yaptığımız düzenleme dikkate alınmadan gerçekleştirilmişe benziyor. Türk aydınlarının ve bilim insanlarının vikide tanıtılarak, içeriğin geliştirilmesi konusunda yardım etmenizi, sadece viki sorumluluğunun gereği olarak değil, aklı selim sahibi bir aydın olmanız nedeniyle de rica ederim. Okurogluselo (mesaj) 12:10, 28 Mayıs 2015 (UTC) Türkçe

Hayreddin Bey

19 Mayıs'ta sildiğin bu sayfadaki bilgilere ihtiyaç duyduk.Eğer mümkünse sayfadaki bilgilere ulaşmamızı sağlayabiir misin?---Emreculha (mesaj) 09:41, 25 Mayıs 2015 (UTC) arkadasım onayla tuşu eskidimi calismiyormu ucretmi odeyecem ne yapcam bir yardim etseniz nereye ucret odencekse odeyimde onaylayin kurtuluyum kac gundur ugrasiyorum bi yardim lutfenhttps://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Kafeste_sıkla_beslenen_bir_kuş_türüdür_nar_bülbülü.png

Nasil Moderatorsun Kardesim

Neden siliyorsun içerigini kontrol etmeden. Görevini hakkı ile yapmak varken neden yapmıyorsun? Acil Dönüş Bekliyorum. Hangi sayfa olduğunu soracaksın dönüş yaparsan söylerim.Muratweb (mesaj) 11:47, 28 Mayıs 2015 (UTC)

İmza Mugi

Demet Sabancı Çetindoğan

Merhaba. Ben Demet Sabancı Çetindoğan'ın Mediasa adlı firmasında çalışıyorum. Daha önce "Demet Sabancı Çetindoğan" adında bir sayfa hazırlamıştık. Bu sayfayı bizim yönetim kurulumuzda olan birisi hazırlamıştı. Hiçbir yerden (web sitesi, haber, veya başka bir kaynaktan) altıntı yapılmamıştı. Bu sayfanın telif hakkından dolayı silindiğini farkettik. Neden silinmiştir. Geri alabilir misiniz?

DAHA ÖNCEKİ MESAJIMI NİYE SİLDİNİZ? BURADAN SORUNLARI ÇÖZMEK YERİNE MESAJLARI NİYE SİLİYORSUNUZ? WIKIPEDIA'da amatörüm sorunu anlamaya çalışıyorum 62.244.199.234 14:10, 28 Mayıs 2015 (UTC)

"Kayde değer olmayan kişi"?

Anış Arıboğan için açmaya çalıştığım sayfayı "kayda değer olmayan kişi" gerekçesiyle onaylamamışsınız. Bir insanın "kayda değer" olma ölçütü nedir? Günümüzün en iyi Türk hekimlerinden birinin "kayda değer olmayışı" muhakemesi nasıl yapılmaktadır? Diğer kullanıcıların yazdıklarına da bakılırsa işinizi iyi yaptığınız pek söylenemez. Bu tip içeriklerin geliştirilmesini engellemeniz görevinizi düpedüz kötü kullanmaya girer.

Yalçın Proje Başlığının Silinmesi

Sektöre yabancı olabilirsiniz ancak inşaat sektöründe Yalçın Proje en büyük işler yapan ve en tanınan proje grubudur. ENKA, Rönesans holding vb. şirketler adına başlıklar varken Wikipedia'da Yalçın Proje'nin de olması gerekmektedir.

Wikipedia'nın üç ana yönergesi olan Özgün araştırmalara yer vermemek, tarafsız bakış açısı ve doğrulanabilirlik kavramlarına paralel, "Beş Temel Taş'a" uygundur.

Eğer başlığın silinme sebebi reklama yakın bulunmasıysa, bir şirketin hangi sektörde çalıştığı ve yaptığı işleri (birçoğu tr.wikipedia ve en.wikipedia'da zaten mevcuttur) yazmak reklam değil bilgi verme amaçlıdır. Reklama dair bir bölüm bulunduğu düşünülüyorsa sadece o bölümün kaldırılarak başlığın, şirketin önemli kişilerinin ve yaptığı işlerin Wikipedia'ya geri katılması ve daha fazla bilgisi olan insanlar tarafından değiştirilmeye açık halde bırakılması yerinde bir hareket olacaktır.

kayda değer?

Selamlar, sadece merakımdan soruyorum süper lig takımlarından birinin başkanı olmak kayda değer değil mi? Bununla ilgili bir sayfa var mı? Yani hangi durumlarda kayda değer olur? Profesyonel liglerde oynamış olmak bildiğim kadarıyla yetiyor futbolcu için, peki başkan için? --Teacher0691 (mesaj) 21:25, 1 Haziran 2015 (UTC)

Tatlı (yemek)

Hazırladığım sayfayı kontrol edermisiniz?--Vikipedisssttt (mesaj) 19:10, 2 Haziran 2015 (UTC)

Yelken Fiziği

Merhaba,

Aldığım uyarıya ve telif açıklamanıza istinaden permissions-tr@wikimedia.org mail attım, sonuç hakkında bilgi verebilirmisiniz. Yelken Günlükleri (mesaj) 14:52, 5 Haziran 2015 (UTC)

Mhp sayfası için

Yaptığım değişikliklerin kaynağı vardır.Kişisel siyasi izlenimim ve görüşlerim çerçevesinde yapılmamıştır.Ancak sizin bunları silmeniz ya da düzeltmeniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Meral Akşener, Durmuş Yılmaz, Murat Başesgioğlu gibi birçok Mhp'li isim muhafazakar merkez sağ eğilimindedir.

Silinen sayfa Hk.

Merhaba, Zeta Savunma için oluşturduğum sayfa reklam gerekçesiyle silindi. Şirketle aynı sektördeki firmaların sayfaları silinmezken onlarla aynı formatta içerik girilen bu sayfa neden siliniyor? Silinmemesi için ne yapmalıyız? Muratceven (mesaj) 19:36, 6 Haziran 2015 (UTC)MuratCeven

Reklama hayır ama ?

Bizimle aynı sektördeki firmaların viki sayfası var, biz sayfa açmak isteyince reklam gerekçesiyle kapatılıyor. Bunun bir standartı yokmudur? reklam yapmıyoruz, Sadece firma hakkında bilgi yazıyoruz. Ya diğer büyük firmaların sayfaları da silinsin yada burada adelet olsun, keyfilik olmasın. Teşekkürler. Muratceven (mesaj) 20:16, 6 Haziran 2015 (UTC)MuratCeven

Haplogrup

Eğer bana biraz aman tanırasnız sayfayı Vikipedi standartlarına uygun hale getirebileceğime inanıyorum. Murat Güneş Altuntaşoğlu 22:03, 8 Haziran 2015 (UTC)

Merhaba yine ben. Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben maddeyi Google Translate'ten çevirmedim. Ben bu maddeyi Yenişehir Wiki adında bir internet sitesinden kopyalayıp yapıştırdım. Murat Güneş Altuntaşoğlu 16:54, 9 Haziran 2015 (UTC)

http://tr.yenisehir.wikia.com/wiki/Haplogroup

Lütfen kusura bakmayın. Biliyorum maddeyi ısrarla açmamamı istediniz ama lütfen yine de size dün göndermiş olduğum mesaja cevap verir misiniz?Murat Güneş Altuntaşoğlu 16:04, 10 Haziran 2015 (UTC)

Ben sadece benim yabancı dilimin kötü olduğunu düşünmemenizi istedim ve anlaşmalı bir biçimde bu sayfayı oluşturabileceğimi düşündüm.Murat Güneş Altuntaşoğlu 18:59, 10 Haziran 2015 (UTC)

Yetkiyi Kötüye Kullanma

Survivor All Star sayfasına da yazdım, malum madde kullanıcıların emeği doğrultusunda gayet doğru bilgilerle oluşmaktaydı. Fakat siz bu bilgileri keyfiyetle silmektesiniz, üstelik birkaç kullanıcının bu bilgileri tekrar eski hale getirmesine rağmen siz inatla geri almışsınız. Vikipedi'nin tanımını yapmama gerek yok sanırım, çünkü malum madde'de yanlış olan tek bir bilgi bile yoktu. Fakat siz bu maddeyi komple silmişsiniz, buna hakkınız yok. Gerekli incelemeyi üst yetkili vikicilerin yapması gerekmektedir. İyi vikiler. (Nlodi4 (mesaj) 13:01, 13 Haziran 2015 (UTC))

Bir yıldız da sizin için!

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Gün geçmiyor ki bir günde kayda değer olmayan madde silinmesin azmini ve çalışma hırsını kutluyorum pek yetkili arkadaş. Sevimleribo (mesaj) 07:15, 16 Haziran 2015 (UTC)