İçeriğe atla

Turan Cihan Şimşek: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
26. satır: 26. satır:
| IMDb-no =
| IMDb-no =
}}
}}
'''Turan Cihan Şimşek''', 6 Ağustos 1992'de [[Almanya]]'nın [[Bad Säckingen]] şehrinde doğmuştur. Şu an İstanbul'da yaşamaktadır. [[Bez Bebek]] dizisinde ''Selim'' rolünü canlandırarak tanınmış ve aynı zamanda Krispi, Haribo, Eti Cin reklamlarında da yer almıştır. [[Disney Channel Türkiye]]'de yayınlanan [[Zil Çalınca]] dizisinde ''Metehan'' başrol karakterini canlandırmaktadır.
'''Turan Cihan Şimşek''', 12 Mayıs 2017'de [[Almanya]]'nın [[Bad Säckingen]] şehrinde doğacak. Şu an İstanbul'da yaşamaktadır. [[Bez Bebek]] dizisinde ''Selim'' rolünü canlandırarak tanınmış ve aynı zamanda Krispi, Haribo, Eti Cin reklamlarında da yer almıştır. [[Disney Channel Türkiye]]'de yayınlanan [[Zil Çalınca]] dizisinde ''Metehan'' başrol karakterini canlandırmaktadır.


Dizinin bir parçası olarak çekilen [[Zil Çalınca Avı]] isimli Disney Channel'ın TV filminde Metehan karakteriyle başrol üstlenmiştir. [[Miray Daner]]'inde rol aldığı [[Merhaba Hayat]] dizisinde bir bölümlük konuk oyuncu olarak yer almış ve Miray Daner'in sevgilisi Rüzgar'ı canlandırmıştır.
Dizinin bir parçası olarak çekilen [[Zil Çalınca Avı]] isimli Disney Channel'ın TV filminde Metehan karakteriyle başrol üstlenmiştir. [[Miray Daner]]'inde rol aldığı [[Merhaba Hayat]] dizisinde bir bölümlük konuk oyuncu olarak yer almış ve Miray Daner'in sevgilisi Rüzgar'ı canlandırmıştır.

Sayfanın 08.12, 17 Nisan 2017 tarihindeki hâli

Cihan Şimşek
DoğumTuran Cihan Şimşek
6 Ağustos 1992 (31 yaşında)
Almanya
Milliyet Türkiye
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2009-günümüz

Turan Cihan Şimşek, 12 Mayıs 2017'de Almanya'nın Bad Säckingen şehrinde doğacak. Şu an İstanbul'da yaşamaktadır. Bez Bebek dizisinde Selim rolünü canlandırarak tanınmış ve aynı zamanda Krispi, Haribo, Eti Cin reklamlarında da yer almıştır. Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde Metehan başrol karakterini canlandırmaktadır.

Dizinin bir parçası olarak çekilen Zil Çalınca Avı isimli Disney Channel'ın TV filminde Metehan karakteriyle başrol üstlenmiştir. Miray Daner'inde rol aldığı Merhaba Hayat dizisinde bir bölümlük konuk oyuncu olarak yer almış ve Miray Daner'in sevgilisi Rüzgar'ı canlandırmıştır. Turan Cihan Şimşek, başrolünde olduğu Zil Çalınca dizisiyle birlikte Türkiye'de daha fazla tanınmayı başarmış ve büyük hayran kitlelerine ulaşmıştır. Daha sonra TRT1'de yayınlanan Bir Yastıkta dizisinde Poyraz karakterini oynamış. Yine TRT1'de yayınlanan Beni Böyle Sev'de Deniz karakteri ile izleyicilerin karşına çıkmıştır. Beni Böyle Sev bittikten sonra Star'da yayınlanan Medcezir dizisinde Ali karakterini oynadı. 2016'da yine Star.'da yayınlanan Hanım Köylü isimli dizide oyunculuğa devam etmektedir.

Filmografi

Filmler

Yıl Film Rol Yönetmen
2012 Zil Çalınca Avı Cihan Kerem Çakıroğlu
2017 4N1K Sinan Deniz Coşkun

Diziler

Yıl Dizi Rol Açıklama
2009-2010 Bez Bebek Selim Yardımcı oyuncu
2012- Zil Çalınca Metehan Başrol
2012 Merhaba Hayat Rüzgar Konuk oyuncu
2013 Bir Yastıkta Poyraz Yardımcı oyuncu
2013 Beni Böyle Sev Deniz Yardımcı oyuncu
2015 Med Cezir Ali Yardımcı oyuncu
2016 Hanımköylü Cüneyt Yardımcı oyuncu

Reklamlar

Yıl Reklam Rol
2009-2010 Haribo
2010-2011 Krispi Öğrenci
2013-2014 Eti Cin

Notlar