İçeriğe atla

Zuhal Topal: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Mona779 (mesaj | katkılar)
Etiketler: Mobil değişiklik mobil uygulama değişikliği
Değişiklik özeti yok
23. satır: 23. satır:
}}
}}


'''Zuhal Topal''' (d. [[23 Eylül]] [[1976]], [[İstanbul]]) [[Türk]] program sunucusu, oyuncu. [[Tiyatro]] oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 8 yıldır şarkıcı ve müzisyen [[Korhan Saygıner]] ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır.
'''Zuhal Topal''' (d. [[23 Eylül]] [[1976]], [[İstanbul]]) [[Türk]] program sunucusu, oyuncu. [[Tiyatro]] oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 9 senedir şarkıcı ve müzisyen [[Korhan Saygıner]] ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır.


== Kariyeri ==
== Kariyeri ==
''[[Sihirli Annem]]'' dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. [[atv]]'de yayınlanan ''[[Selena (dizi)|Selena]]'' adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra ''[[Şarkı Söylemek Lazım]]'' adlı yarışmada koçu [[İlhan Şeşen]] ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı [[Papatyam (dizi)]] dizisinde birkaç bölümde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır ve Zuhal Topal'a evlilik programı verilmiştir. Programın adı [[Zuhal Topal'la İzdivaç]]'tır. [[Kanal D]]'de yayınlanan [[Geniş Aile]] adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır ancak Star TV'de yayınlanan [[Zuhal Topal'la İzdivaç]] programıyla [[Geniş Aile]]' yi bir arada yürütemediği gerekçesiyle bu diziden ayrılma kararı alsa da 71. bölümde diziye bir bölümlük katkıda bulunmuştur. TRT kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya Tv Ödüllerinde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur.
''[[Sihirli Annem]]'' dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. [[atv]]'de yayınlanan ''[[Selena (dizi)|Selena]]'' adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra ''[[Şarkı Söylemek Lazım]]'' adlı yarışmada koçu [[İlhan Şeşen]] ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı [[Papatyam (dizi)]] dizisinde birkaç bölümde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır ve Zuhal Topal'a evlilik programı verilmiştir. Programın adı [[Zuhal Topal'la İzdivaç]]'tır. [[Kanal D]]'de yayınlanan [[Geniş Aile]] adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır. TRT kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya Tv Ödüllerinde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur.
=== Dizi ===
=== Dizi ===
* [[Avrupa Avrupa]] : Nermin (2011-2013) TRT1
* [[Avrupa Avrupa]] : Nermin (2011-2013) TRT1

Sayfanın 10.49, 16 Mart 2017 tarihindeki hâli

Zuhal Topal
Doğum23 Eylül 1976 (47 yaşında)
Türkiye İstanbul, Türkiye
Etkin yıllar1993-Günümüz
Çocuk(lar)Lina
Ödüller4. Antalya En İyi Komedi Kadın Oyuncu

Zuhal Topal (d. 23 Eylül 1976, İstanbul) Türk program sunucusu, oyuncu. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 9 senedir şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır.

Kariyeri

Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde birkaç bölümde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır ve Zuhal Topal'a evlilik programı verilmiştir. Programın adı Zuhal Topal'la İzdivaç'tır. Kanal D'de yayınlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır. TRT kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya Tv Ödüllerinde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur.

Dizi

Film

Program

Yarışmalar

Reklamlar

Dış bağlantılar