Tartışma:Tekirdağ

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
Vikiproje Balkanlar (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Balkanlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Balkanlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

tekirdağ'ın karadeniz'e kıyısı var mı? bazı haritalarda tekirdağın karadenize kısa bir sahil kıyısı olduğu gözüküyor.--Orijinnal 14:40, 9 Temmuz 2007 (UTC) Marmara denizi ve Karadeniz'e kıyısı bulunan Tekirdağ ili; Türkiye2de iki denize kıyısı olan 6 ilden biridir. Marmara denizinin kuzeyinde ve tamamı Trakya topraklarında yer alan Tekirdağ; doğudan Silivri ve Çatalca ilçeleriyle, kuzeyden Kırklareli iline bağlı Vize, Lüleburgaz, Babaeski ve Pehlivanköy ilçeleriyle çevrili olup, Kuzeydoğudan Karadeniz'e 1.5 km.lik bir kıyısı bulunmaktadır.--Alperen025 (mesaj) 21.27, 15 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

-evet var kastro adında bir sahil.Bu imzasız yazı Vikicikisi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

ticari linkler[kaynağı değiştir]

konu kilitlenmiş ama sürekli ticari linkler ekleniyor. whois bilgilerinden ne kadar geçmişi olduğunu görebileceğiniz joomla tabanlı siteleri backlink kaygısı ile ekleyenler var. sayfa kilitlendiği için şu an geri alamıyorum. bu tarz konularda daha hassas davranırsak vikipedinin otarite site kalmasını daha iyi koruruz diye düşünüyorum.

bu tartışma sayfasına bile ekleyen olmuş. lütfen bu tarz durumlara karşı daha hassas olalım. Bu imzasız yazı 81.215.69.219 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Türkçe hata[kaynağı değiştir]

Etimoloji 2. paragraf başı: "Eski yaygın tarihi kabul, Tekirdağ'ı bir Yunan kolonisi olarak kurulduğunu kabul eder." Nasıl bir cümle bu? Ansiklopedide ne işi var böyle bir cümlenin? Cem Altınel (mesaj) 17:46, 23 Aralık 2017 (UTC)

Cümle düzenlendi @Cem Altınel, yorumunuz ve maddeye olan katkılarınız için teşekkürler. Bu gibi hataları sizin de gördüğünüz yerde düzeltebileceğinizi hatırlatayım. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 19:08, 24 Aralık 2017 (UTC)