Kullanıcı mesaj:Yegul38

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Yegul38!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --i.e.msj 11:00, 25 Ocak 2013 (UTC)

Kategori + interviki[kaynağı değiştir]

Merhaba. Açtığınız yeni futbolcu maddeleri için teşekkür ederiz. Yalnız açtığınız bu maddelere uygun kategori ve interviki eklemediğinizi gördüm. Bundan sonra açacağınız maddelerde bu iki hususa özen göstermenizi rica ederim. Örnek değişikliği şuradan görebilirsiniz. İyi çalışmalar.--Myrat ileti 20:33, 2 Şubat 2013 (UTC)

Merhaba. Yeni maddeler için teşekkürler, elinize sağlık. Rica etsem yaşayan insanlara ait maddeleri açtığınızda, tartışma sayfalarına da {{YİB}} şablonunu ekler misiniz? Kolay gelsin. --yabancım 09:38, 18 Mart 2013 (UTC)

  • Gördüğüm kadarıyla epey yeni madde oluşturma çabası içerisindesiniz. Ellerinize sağlık ve şahsım adına teşekkür ederim. Sürekli istenen maddelerdi diye biliyorum. Ancak maddelerde kategorilendirme yapılmaması biraz sıkıntı oluşturuyor. Dilerseniz nasıl yapılacağını öğrenmek için Yardım:Kategori sayfasına bir göz atabilirsiniz. Ayrıca hemen yukarıda sayfanın en üstünde bulunan Tercihlerim menüsünden Küçük Araçlar bölümüne tıklayarak, buradaki Hotcat aracını etkinleştirebilirsiniz. ( Bakınız : Vikipedi:Araçlar/HotCat ) Böylece, madde içerisindeyken kategorilerin önünde + işareti çıkacaktır. Bu artıya tıklayıp, yeni bir kategori adı yazmaya başladığınızda ise örneğin; 1965 d.. gibi, hemen 1965 doğumlular olarak kategoriyi tamamlayacaktır. Kolay gelsin. --i.e.msj 07:09, 21 Mayıs 2013 (UTC)
Hocam gerçekten maddeler için ellerinize sağlık ancak, beyaz liste üyesi olduğunuz için oluşturduğunuz maddeler otomatik şekilde kontrol edilmiş olarak geliyor. Böylece maddelerin kategorisiz ve intervikisiz bu maddeler gözden kaçıyor. Rica etsem yukarıda yazdıklarım doğrultusunda kategori ekleyebilir misiniz? Ben yukarıda yazdığım bilgiden önceki maddelerinize kategori ve interviki ekledim. Örneğin son olarak yazdığınız Roman Bugayev maddesine şu şekilde kategoriler ekledim. Ayrıca dilerseniz maddelere interviki ekleyebilir ve diğer dil sürümlerine de kullanıcıların kolayca ulaşabilmesini sağlayabilirsiniz. Sonuçta maddeleri başka insanların okuması için oluşturuyoruz. Mesela Roman Bugayev maddesini interviki ekleyecek isek, öncelikle google'da Roman Bugayev'i aratıyoruz. Ki zaten siz bu maddeleri muhtemelen yabancı dilindeki Vikipedi maddelerine bakarak oluşturuyorsunuzdur. Örneğin arama sonucunda İngilizce Vikipedi'deki en:Roman Bugayev maddesine ulaştık. Daha sonra sol tarafta intervikilerin bulunduğu bir bölüm var. Buranın en altında ise Edit Links yazıyor. Buraya tıkladığımızda vikiveri bankasına yönlendiriliyoruz. Daha sonra sayfanın ortasında List of pages linked to this item yazan yerin en altında bulunan boşluğun sağındaki add alanına tıklayıp, önce Türkçe, daha sonra da kendi dilimizdeki madde adını yazıyoruz. Böylece vikiveriye sayfayı işlemiş olduk. Artık kendi oluşturduğumuz maddenin sol tarafından diğer dil sürümlerine bağlantıyı görebiliriz. Eğer diğer dilde maddenin vikiveri bağlantısı yok ise Türkçe'de oluşturduğumuz sayfanın en altına, kategorilerin de altına hangi dilde mevcutsa o dilin kısaltması ile intervikimizi şu şekilde; [[dil kodu:makalenin diğer dildeki adı]] (Örnek: [[en:Roman Bugayev]]ekliyoruz. Bir süre sonra zaten hızlı şekilde yapar hale geliyorsunuz. Okuyup, uygulayacağınızı bildiğim için şimdiden teşekkür ediyorum.--i.e.msj 12:37, 21 Mayıs 2013 (UTC)

Yeni maddeler[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Yegul38. Vikipedi'ye eklediğiniz yeni maddelere kategori eklerseniz buradaki iş yükünü önemli ölçüde azaltmış olursunuz. Daha fazla bilgi için Yardım:Kategori ve Vikipedi:Kategorilendirme sayfalarına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. — Pınar (mesaj) 06:35, 23 Mayıs 2013 (UTC)

Bu konuda yukarıda gerekli bilgiyi verdim. Hala aynı şekilde ısrarla bu durumu sürdürmenizi ve eklediğiniz maddelere kategori eklememenizi anlayamıyorum.--i.e.msj 11:11, 29 Mayıs 2013 (UTC)

Yüklediğiniz dosyalar hk.[kaynağı değiştir]

Utku Tanrıveremesaj 08:06, 12 Haziran 2013 (UTC)

  • Selamlar. İnternet ortamında bulunan dosyaları gelişigüzel Vikipedi'ye yükleyemiyoruz, telif hakları sebebiyle. Lütfen bu tür dosyaları yüklemeyiniz. İyi günler.--RapsarEfendim? 16:42, 13 Haziran 2013 (UTC)

Açtığınız Maddelere; Kategori, Şablon + Interwiki Ekleyiniz[kaynağı değiştir]

Selamlar; Öncelikle katkı yapma çabanız çok hoş ve takdir edilesi bir durum. Ancak yukarıda da bir çok kez arkadaşların uyarıları olmasına rağmen, hala açtığınız maddelerinize kategori, şablon ve interwiki (diğer Wikipedialar ile bağlantı) eklemiyorsunuz. Beyaz listede olmanızdan dolayı açtığınız maddeler devriye onayı almadan direk onaylanıyor ve Vikipedi standartlarına ulaşamayan yarım maddeler onaylanmış, Vikipedi kurallarına uyan maddeler olarak görünüyor. Dolayısı ile ziyaretçileri yanıltmış oluyoruz. Lütfen ama lütfen bu uyarıları okuyunuz ve uygulayınız. Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsanız; Kategori ile Kategorilendirme sayfalarına göz atabilir veyahut bir Vikipedist arkadaşımızdan mesaj yoluyla detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Umarım bu masumane uyarılar sizin şevkinizi kırmaz, kimse burada size kötü bir niyetle uyarıda bulunmuyor. Aksine daha güzel işler yapmanız için doğru şeyleri söyleyerek bir Vikipedi Gönüllüsü daha kazanmaya çalışıyor. Madde açma isteğiniz kesinlikle çok güzel.

Belirttiğim gibi son açtığınız maddelerdeki eksikleri gidermeye çalışıyorum; Marin Oršulić, Rasim Ramaldanov ve Zouhir Benouahi maddelerindeki eksikleri giderdim. Bağlantıların üzerlerine tıklayarak, yaptığım değişiklikler ve Viki dili hakkında bir fikir edinebilirsiniz.

Lakin defalarca kez uyarılmanıza rağmen aynı şekilde kategorisiz ve Vikipedi kurallarına uymayan maddeler açmakta ısrarcı olursanız, üzülerek beyaz liste'den çıkarılmanız gerekebilir. Çünkü böyle madde açarak iyilik yapmıyor aksine iş yükünü çoğaltarak, Vikipedi'nin gelişmesini yavaşlatmış oluyorsunuz. Uyarıları dikkate alacağınızı umuyorum.Çalışmalarınızın devamını diliyorum. Kolay gelsin.--SAİT71 (mesaj) 22:37, 14 Haziran 2013 (UTC)

Kategori ve interwiki bağlantıları[kaynağı değiştir]

Daha önce aldığınız uyarılara rağmen yeni açtığınız sporcu maddelerinin tamamı kategorisiz ve interwikisiz. Lütfen kategorileri ve diğer wikipedia dilleri ile bağlantılarını ekleyiniz. Madde açma gayretiniz çok güzel ancak bunları eklemeyince diğer vikipedistlere iş çıkarmış oluyorsunuz. Maddeyi eklerken kategoride ekleyin.--SAİT71 (mesaj) 10:10, 21 Haziran 2013 (UTC)

Sayın Yegul38, Konyaspor'un yeni transferinin tam olarak ismi hangisidir? Elvis Kokalović mi yoksa Elvis Kokotović midir? İngilizce wiki'de en:Elvis Kokalović olarak geçmektedir. Ve ayrıca bu vesile ile yeni sezonda sezon maddeleri ile ilgili planlarınız varmıdır. Ben mümkün oldukça çok takımın sezon maddelerini wiki ye kazandırmak istemekteyim. Bu işi yapan arkadaşlarımızla görev bölümü yaparak hem daha güncel hemde daha fazla takımın sayfasını düzenlemenin wikipedia ya daha katkılı olacağını düşünmekteyim. Saygılarımla, Fenerli1978 (mesaj) 23:50, 22 Temmuz 2013 (UTC)

Merhabalar, Ben bu yıl başlayacak futbol sezonu için daha önce Xbergerin şuradaki sayfasında esinlenerek bir sayfa hazırladım. Sizlerden ricam sayfaları güncel tutarak Türkçe wikipedia nın spor maddelerini biraz daha iyi hale getirmek ve futbol liglerimizin ve takımlarımızın arşivlerini daha iyi hale getirmektir. Şu ana kadar Süper Lig ve 1.Lig takımlarının tamamının sayfaları açılmıştır ve hepsi günceldir. Ben 2.ligtende birkaç takımın daha sayfasını yapacağım. Eğer dilerseniz başka takımların sayfalarını yapmakta da sizlere yardıcı olabilirim. Ayrıca oluşturduğum şablonlarıda farklı bir sayfa da paylaşacağım. Sizlerden bir ricam da cevap verirken benim mesaj sayfama değilde maddenin mesaj sayfasını kullanınız ki herkes düşünceleri ortak bi yerde okuyabilsin. Mesajın gönderildiği kişilerin listesinide sayfada bulabilir ve unutulan kişiler var ise sizlerinde ilgilenebilecek kişileri haberdar etmenizi rica ederim.

2013-14 sezonu spor maddeleri

Saygılar ve Teşekkürlerimle, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:53, 13 Ağustos 2013 (UTC)

yeni interwiki bağlantısı[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Pape Latyr N'Diaye ve son girdiğin çoğu maddede interwiki bağlantısı yok. Sistem değişse de eklememiz gerekli. Biraz daha uğraştırıcı oldu ama kalıcılık yönünden daha pratik artık. Şöyle anlatayım: Maddesini girdiğin sayfanın İngilizce versiyonunu açıyorsun ve sayfanın sol altındaki kutucuklardan language olanından "Edit links" i tıklıyorsun ve karşına bunun gibi bir sayfa açılıyor: https://www.wikidata.org/wiki/Q3362786#sitelinks-wikipedia O sayfada "add" kısmına tıklayarak ilk kutucuğa "tr" yazdığımız anda Türkçe vikipediyi seçmiş oluyoruz ve sonrasındaki kutucuğa da maddenin adını yazıyoruz. Sonra da "save" tıklayarak tüm vikipedi dillerinde o sayfaya sahip olan maddelere Türkçe interwiki bağlantısını eklemiş oluyoruz. Bunları yapmadığın takdirde birçok kullanıcıya ek yük çıkarmış oluyorsun. Kolaylıklar dilerim.--вяí¢αи76ileti 11:24, 5 Şubat 2014 (UTC)
  • Bir de maddelerde "kilosu", "takmaadı" "miligüncel" ve "profgüncel" kısımlarını kullanmıyoruz. Kopyala-yapıştır şeklinde kullandığın şablonu buna göre düzeltirsen sevinirim.--вяí¢αи76ileti 11:31, 5 Şubat 2014 (UTC)

su sayfayi duzeltirmisiniz? ben denedim ama olmuyor. https://tr.wikipedia.org/wiki/Emil_Galip_Sandalc%C4%B1 twsekkurler 176.240.30.161 07:27, 10 Mart 2014 (UTC)

BOT kullanımı?[kaynağı değiştir]

  • merhaba, çok hızlı ve benzer değişiklikler yapmanız bu değişiklikleri yaparken bot kullandığınız intibaını bırkamaktadır. Eğer bot kullanarak bu değişiklikleri yapıyorsanız lütfen Vikipedi:Botlar ve Vikipedi:Bot politikası sayfalarını inceledikten sonra Vikipedi:Botlar/Başvurular sayfasından başvurunuzu yapınız. O zamana kadar eğer bot ile yapıyorsanız değişikliklerinizi durdurmanızı rica ediyorum. Kolay gelsin. --Mskyrider ileti 07:33, 14 Nisan 2014 (UTC)

Futbolcu biyografileri[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Futbolcu biyografi kutularında "kilosu =" ve "takmaadı =" kısımlarını kullanmıyoruz. Lütfen madde girerken kategorileri de eklemeyi unutmayın. Ayrıca "milligüncel" diye bir kısım da yazılmıyor. Maddelere İnglizce Vikipedi'de olup Türkçe Vikipedi'de olan kategorileri de eklemelisin. Girdiğin son maddelerden birinde şu değişiklikleri yaptım: [1]

Oluşturduğun her sayafaya buradan bakabilirsin. Bundan sonra yeni madde girmeden daha önce girdiğin bin civarı maddeyi tek tek kontrol edip sana gösterdiğim standartlaştırma şeklinde maddeleri düzeltmeni bekliyorum. Daha önce buna benzer bir tavsiye vermiştim ama umursamamıştın. Bu sefer bu dediklerimi yapmazsan girdiğin birçok madde kısa olduğundan yahut ansiklopedik düzene uygun olmadığından silinecek. Bu şekilde bile değişikliklerinin otomatik olarak kontrol edilmesi bence bir hataydı ama bunu değiştirmek senin elinde. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 07:00, 21 Mayıs 2014 (UTC)

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Eldarion 06:15, 11 Haziran 2014 (UTC)


Selam Yegul38, Juan Carlos García (Honduran footballer) maddesini oluştururken başlığı galiba yanlış yazdınız (Honduran footballer) diye. İyi Vikiler. --Uğurkentmesaj 14:15, 12 Haziran 2014 (UTC)

Bu size son uyarıdır. Eğer Vikipedi'de sayfaları vandalize etmeye, uygunsuz ve kötüleyici değişiklik özetleri dahil uygunsuz değişiklikler veya kişisel saldırılar yapmaya, veya bir başka şekilde sorun yaratmaya devam ederseniz değişiklik yapmanız engellenecektir.

--Śαвяí¢αи76ileti 15:52, 12 Haziran 2014 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Defalarca uyarılmış ve engellenmiş olmanıza rağmen, tutumunuzu sürdürmeniz sebebiyle değişiklik yapmanız 1 ay süre ile engellenmiştir. --Eldarion 08:47, 22 Temmuz 2014 (UTC)

engel açılması, alternatif hesaplar[kaynağı değiştir]

merhaba yegül, engellemeniz kaldırıldı. diğer hesaplarınız da açık, ancak birini tercih edip kullanırsanız kukla olma sıkıntısı yaşamazsınız. katkılarınızı yaparken kullanıcılarla iletişime de dikkat ederseniz daha sıkıntısız bir vikipedi hayatınız olur. lütfen genel olarak vikipedi politikalarına ve özellikle de kayda değerliğe uygun maddeler açmaya dikkat edin. kolay gelsin. --kibele 12:18, 19 Ocak 2015 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 05:57, 5 Ağustos 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Üstün çalışmalarınız için teşekkürler. Maurice Flesier msj 12:43, 21 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba, yeni açmış olduğun Cristhian Stuani maddesi daha önce yine senin açtığın Christian Stuani maddesiyle aynı konuya sahip, gerekli düzenlemeyi yapabilir misin? teşekkürler-- Hakan·IST 08:11, 14 Ocak 2016 (UTC)

Kadro şablonları[kaynağı değiştir]

Merhaba. Özellikle Kayserispor maddesinde ve takımın kadro şablonunun yapısında sıkça değişiklik yaptığınıza şahit oluyorum. 1-2 yıl önce getirdiğimiz düzen sayesinde futbolcular sayfasının altında kullanılan kadro şablonuyla kulüp maddelerinde kullanılan kadro şablonu birleştirildi, böylece güncelleme yaparken kullanıcıların işi kolaylaştırıldı. Futbolcu maddelerinde {{Kayserispor kadrosu}}, kulüp maddelerinde ise {{Kayserispor kadrosu|1}} şeklinde kullanıyoruz. Lütfen bu düzeni değiştirmeyin. İyi günler.--RapsarEfendim? 12:03, 7 Eylül 2016 (UTC)

Merhabalar. Birçok yabancı futbolcu maddesi açtığını görüyorum. Saatler süren uğraşımın ardından Türkçe Vikipedi'de olmayıp Almanca Vikipedi'de olan kayda değer Türk futbolcularının listesini çıkardım. Neredeyse bitti sayılır. Şu sayfada görebilirsin. Futbolcu maddesi açmayı sevdiğini bildiğim için soruyorum. Maddeleri açmayı düşünür müsün?--Śαвяí¢αи76ileti 18:51, 17 Eylül 2016 (UTC)

Kapanabilir futbol maçı kutusu[kaynağı değiştir]

Kapanabilir futbol maçı kutusuna bilgileri girerken İç saha takımlarında futbolcu isminden önce olayları girmişsiniz ve ters gözüküyor.(Tekask1903 (mesaj) 11.15, 26 Ocak 2020 (UTC))[yanıtla]

vikiveri bağlantıları[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Futbolcu maddeleri açtıktan sonra sayfanın sağ alt köşesinde "diğer diller" başlığındaki "bağlantı ekle" sekmesine tıklayarak dil kısmına enwiki, sayfa kısmına ise o futbolcunun adını yazıp "onay"a tıklayıp o futbolcunun diğer dillerdeki sayfalarıyla Türkçe Vikipedi sayfasını bağlayabilirsiniz. Bu bağlama sonrasında bu araç sayesinde İngilizce vikide olan tüm kategorilerin Türkçe karşılığını zahmetsiz bir şekilde ekleyebilirsiniz. Dün açtığınız tüm maddeleri vikiveriye bağladım. Bahsettiğim aracı kullanarak eksik kategorileri eklerseniz ve bundan sonra madde açarken bahsettiklerimi yaparsanız viki standartlarını korumaya yardımcı olursunuz. Böylece sürekli başka vikipedistler eksiklerinizi gidermek yerine kendi katkılarına odaklanabilir. İyi çalışmalar.--Śαвяí¢αи76ileti 13.44, 19 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Cevap[kaynağı değiştir]

dediğiniz yeri bulamadım tam olarak nerede ?

Siz gördükten sonra silmek üzere yüklediğim şu resim üzerinde gösterdim. Ancak yeni madde açtıktan sonra vikiveriye bağlanmadıysa bu şekilde görünüyor ekranın sol tarafı. Ancak o futbolcunun maddesi İngilizce vikide varsa yaptığım gibi olur, sadece Almanca vikide varsa dewiki yazmanız gerekir dil kısmına.--Śαвяí¢αи76ileti 15.37, 19 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. Vikiver içiçn açtığınız maddelere ben ekleme yapıyorum sorun değil ancak daha büyük bir sorun var. O da futbolcu maddelerinde "doğduğuyer" ibaresi kullanıyorsunuz ve bu nedenle şablonların hiçbirinde futbolcuların doğum yeri gözükmüyor çünkü o ibareyi "doğumyeri" olarak kullanmanız gerekiyor. Yeni fark edip birkaç maddenizde değiştirdim ancak tümünü değiştiremem. Lütfen 2020 yılında açtığınız 20 küsur maddeyi buradan kontrol ederek doğum yeri parametresini düzeltebilir misiniz? Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 08.36, 22 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Devriyelik görevinde başarılar![kaynağı değiştir]

Merhaba Yegul38,

Devriyelik başvurun başarıyla sonuçlandı. Dolayısıyla hem tebrik etmek hem de yararlı bulabileceğin bazı bilgilendirmelerde bulunmak için yazıyorum. Devriye kullanıcı grubu vandalizmle mücadele etmek için oluşturulmuştur ve devriyelerin vandalizm politikasına hakim olmaları beklenir. Bu nedenle özellikle şu iki bölümü yeniden okumanı rica ediyorum:

Vikipedi:Vandalizm#Vandalizm türleri
Kötü niyetli ve zarar vermeyi amaçlayan değişiklikler, reklam, ısrarlı telif hakkı ihlali, kasıtlı olarak uygunsuz kullanıcı adı seçimi gibi örnekler vandalizmdir.
Vikipedi:Vandalizm#Neler vandalizm değildir
Basit denemeler, Vikipedi'yi öğrenmeye yönelik çabalar, tarafsız bakış açısı sorunları, hatalar, inatla yinelenen değişiklikler ve iyi niyetli sayfa boşaltma işlemleri vandalizm değildir.

Artık geri döndür adlı yeni bir düğmeyi kullanabileceksin. Bu düğmenin yalnızca vandalizm kapsamına giren değişiklikler için kullanılabileceğini, içerik anlaşmazlıklarında diğer kullanıcılara karşı kullanımının devriyelik yetkisinin kötüye kullanımı sayıldığını da belirtmek isterim. Tek tıklamayla kullanılabilen bu güçlü işlevin onay istemiyle çalışmasını istersen aşağıdaki seçeneği etkinleştirebilirsin:

  • Tercihler → Görünüm → Gelişmiş seçenekler → işaretli Geri döndür bağlantısına tıklanınca bir onay istemi göster

Bunun dışında aşağıdaki JavaScript betikleri de vandalizmle mücadele konusunda oldukça yararlı olacaktır:

Sürüm Kontrolü uygulaması kapsamında hiç onaydan geçmemiş sayfalar için İncelenmemiş Sayfalar, bir kez onaylandıktan sonra değişiklik geçiren ve yeniden onay veya ret bekleyen sayfalar için Bekleyen Değişiklikler, uygulama ile ilgili istatistikler için ise Doğrulama İstatistikleri sayfalarından yararlanabilirsin.

Başlangıç için bunlar yeterli olacaktır. Lütfen her türlü sorun için mesaj atmaktan çekinme ve cesur ol! --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 23.14, 30 Temmuz 2021 (UTC) --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 23.14, 30 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

2021 Copa América[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 2021 Copa América sayfasında yazı olarak bir içerik bulunmuyor, lütfen maddeye en azından 2 cümlelik bir ekleme yapabilir misiniz?--Śαвяí¢αи76ileti 20.24, 11 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Sürüm kontrolü hk.[kaynağı değiştir]

Selam @Yegul38, birkaç (1 2) yapıcı olmayan değişiklik sürüm kontrolü sırasında onaylanmış, sanırım gözden kaçmış bir işlemdi, sadece bilgi vermek amaçlı yazıyorum :) Kolay gelsin ve iyi çalışmalar. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 19.17, 11 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

Ben de Kanal D sayfasındaki vandalizm değişikliklerinin tarafınızca onaylandığını fark ettim. Daha dikkatli olmakta fayda var kanımca, iyi çalışmalar. — 07 💬 22.02, 12 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]
Yukarıda Vikipolimer ve 07 tarafından yer verilen uyarıların ardından, bugün gerçekleştirdiğiniz incelemelerde dahi yapıcı olmayan değişikliklere, ki bunlardan birisi "Hz." eklemesiyle çok açık bir tarafsız bakış açısı ihlalidir, onay verdiğinizi gördüğümden devriyelik yetkinizi kaldırdığımı bildiririm. Dr. Coalmesaj 16.31, 14 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

Sakhalinio (mesaj - e-posta) 20.07, 13 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

Kadro şablonları milli takım[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Açtığınız şu şablonların bağlandığı futbolculara eklenmediğini gördüm. Acaba ekleyebilir misiniz? Ayrıca aylar önce 2021 Copa América sayfası için ricada bulunmuştum. 24 saat içinde maddeye ekleme yapmayacaksanız, içeriksizlikten maddeyi sileceğim.--Śαвяí¢αи76ileti 17.13, 30 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

silebirsin sabrican 76 bu ara pek vakit arıyamayacam Yegul (mesaj) 17.16, 30 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]
İstek yapıldı Yapıldı. 2021 Afrika Uluslar Kupası şablonlarının bağlandığı futbolculara ekleme işi için umarım vakit ayırabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.--Śαвяí¢αи76ileti 12.59, 31 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Futbolcu maddelerindeki kategori eksikliği[kaynağı değiştir]

Merhaba @Yegul38, oluşturduğunuz maddelerin hiçbirisinde tüm biyografi maddeleri için temel olan "("Kategori:.... doğumlular", Kategori:Yaşayan insanlar") kategorilerin eklenmemiş olduğunu fark ettim. Maddeleri geriye dönük olarak inceleyip bahsettiğim bu iki kategoriyi de eklerseniz sevinirim. Kolay gelsin, iyi çalışmalar diliyorum.--Ali95Acar (mesaj) 21.54, 1 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

  • Merhabalar. Ek olarak şuradaki gibi birden fazla milli takım kadro şablonu varsa hepsini tek bir şablona bağlamanızı ve kırmızı kategoriler eklemekten kaçınmanızı tavsiye 1 Şubatta ve son birkaç ayda açtığınız tüm maddelerde Ali95Acar'ın bahsettiklerinin yanısıra birçok kategori eksikliği gördüm. Açtığınız tüm maddelerin listesini buradan görebilirsiniz. Kategorileri eklemenin pratik yolu madde diğer vikilere wikidata'dan bağlandıktan sonra şu adrese madde adını yazıp sorguladığınızda İngilizce vikipedide olan ama Türkçe vikipedide eklenmemiş kategoriler çıkıyor. Geçmişteki maddelerinize tek tek ilerleyerek tüm eksik kategorileri eklemenizi bekliyorum. Geçmişe dönük kategorileri ekledikten yeni madde açabilirsiniz. Aksi takdirde sizin gibi faydalı katkılar yapan bir kullanıcıyı işleyişi aksatan değişiklikler nedeniyle engellemek istemiyorum. Çünkü eksik kategorili açtığınız her bir madde diğer vikipedistlere kategori eklemek için bir iş yükü doğuruyor. Kategori aracını eski açtığınız maddeler için kullanarak dakikada 2-3 maddeye eksik kategorileri ekleyebilirsiniz. Ayrıca merak etmeyin, Afrika Kupası kadrolarındaki futbolcu maddelerinin %98'ini son bir yılda sadece siz açtınız. Katkılarınızı takdir ediyor ancak sizden gereken özeni göstermenizi bekliyorum. İyi çalışmalar.--Śαвяí¢αи76ileti 11.53, 13 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
  • Yazdıklarımı görmüyor musunuz? eksik kategorilerin eklenmesi için bağlantı da verdim.--Śαвяí¢αи76ileti 18.14, 16 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
    şimdi kategorileri eklemeye başladım inşallah oluyordur. Yegul (mesaj) 18.31, 16 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
Süper olmuş, ellerinize sağlık. Bu şekilde yukarıda paylaştığım açtığınız maddeler listesinde sırayla giderek eksik olan tüm kategorileri eklerseniz Vikipediyi büyük bir iş yükünden kurtarmış olursunuz. Sonuçta madde açmayı sevdiğinizi biliyorum ancak bir müddet eksik kategorileri eklerseniz sonra tekrar madde açmaya dönebilirsiniz diye düşündüm. İyi çalışmalar.--Śαвяí¢αи76ileti 18.36, 16 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
o sayfayı anlamadım ilk başta bilseyim daha önce yapardım şimdi eskilere doğru gidiyorum o iş bende :) Yegul (mesaj) 18.37, 16 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
  • Merhaba, kategori eklerken VP:ALTKAT'a da dikkat edin lütfen. Yani örneğin "21. yüzyılda Türk kadın oyuncular" kategorisi varsa "21. yüzyılda Türk oyuncular" "Türk kadın oyuncular" gibi kategorileri eklemenize gerek yok. Bir de Türk müzisyen maddelerini bana bırakabilirsiniz, kim şarkıcı-şarkı yazarı kim söz yazarı şurada bahsettiğim vandal sağolsun iyice ezberledim :). İyi çalışmalar.--Güherçile (mesaj) 17.39, 17 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Cille maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Yegul38. Cille maddesi epey karışmış. Ne idüğü belirsiz kişiler yazım ve noktalamayı katlederek kendi kafalarınca bir şeyler ekliyorlar. Şu an 20 civarında inceleme bekliyor orada. O sayfanın son kontrolünü de siz yapmışsınız. Sizden o sayfayı son sürüme getirmenizi ve mümkünse sayfayı koruma altına almanızı rica ediyorum. İyi günler. Kullanıcı:Murat.sahin1072

Kadın futbolcu maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Yegul38. İyi bayramlar :) Futbol maddeleriyle ilgilendiğinizi ve bu konu hakkında birçok futbolcu maddesi açtığınızı biliyorum. Türkçe Vikipedi'de genel anlamda bir eksiklik olarak gördüğüm ve ilk bakışta fark edilen birçok kadın futbolcu maddesinin olmadığı malum. Genelde erkek futbolcuların diğer kullanıcılar tarafından da sıklıkla maddesi oluşturuluyor ama en çok başarılı olmuş, Olimpiyatlar, FIFA Kadınlar Dünya Kupası ve Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası kazanmış kadın futbolcuların maddesi dahi Vikipedi'de henüz yok. Acaba taslak veya başlangıç seviyesinde olsa bile kadın futbolcu maddeleri de açmayı düşünür müsünüz merak ediyorum?--Ali95Acar (mesaj) 13.51, 9 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]

elimdeki iş bitince yapabirim aslınd Yegul (mesaj) 06.00, 10 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]

KD futbolcular[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Artık en az bir lig maçında forma giymiş futbolcular KD olacak şartı kaldırılmak üzere. Şuradan görebileceğiniz üzere neredeyse uzlaşıldı ve KD politikası değiştirilmek üzere. Bundan sonra madde açarken bunu göz önünde bulundurmanızı rica ederim. İyi çalışmalar. Śαвяí¢αи76ileti 06.52, 13 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]

Sayfa Oluşturma İsteği[kaynağı değiştir]

Merhabalar yegul38. Aşağıdaki 9 sayfayı oluşturabilir misiniz? En azından birkaç tanesini oluşturursanız çok sevineceğim. Ben telefon üzerinden vikipediye erişim sağlıyorum ve zorlanıyorum. Bilgisayarım yok. Aşağıdaki sayfalar oluşturulursa çok mutlu olacağım. Müsaitseniz tabii. İyi günler.

1000 Madde yıldızı
Türkçe Vikipedi'de 1000'den fazla madde başlattığınız için bu yıldız size, sevgiler.--Madrox❯❯❯ mesaj? 00.27, 18 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]
Teşekkürler. Acaba onlar bittikten sonra 2015, 2013 ve 2011'i de ekleyebilir miyiz hocam listeye :) Tüm kadroyu açmaktansa sadece gol atanları açmak turnuva maddesine de ayrı bir değer katıyor. İyi çalışmalar.--Śαвяí¢αи76ileti 13.27, 27 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]
2019 bitmek üzere 2-3 gün sonra başlayabilirim.
linklerini koyarsanız yaparız.
maksat wikipedia gelişsin Yegul (mesaj) 15.37, 27 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]
Bahsettiğim CONCACAF Altın Kupa turnuva sayfaları içerisinde "gol krallığı" başlığı altında gol atanlar görünüyor hocam.--Śαвяí¢αи76ileti 20.52, 1 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

Billur Yazgan silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Billur Yazgan) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Billur Yazgan sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --İmmortalance (mesaj) 14.17, 28 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]