Kullanıcı mesaj:Sabri76/geçmiş16

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Uygun olmayan kullanıcı adı, sayfası: http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Eegyapim 88.242.182.52 14:07, 3 Ocak 2012 (UTC)

Küresel hasap[kaynağı değiştir]

Merhaba Sabri. Bu aralar zamanımı kardeş projelerde geçirme gibi bir arzum var. Yalnız, projelerde eski kullanıcı adım ile geçiyorum dolayısıyla diğer projelere geçiş yaparken sorun yaşıyorum. Bu noktada bürokrat olarak Vikisözlük'teki sayfamı Vitruvian'a taşıyabilir misin? Yoksa orada da bir ad değişikliği başvurusu mu yapmalıyım? --Vitruvian 19:00, 12 Aralık 2011 (UTC)

Taşıdım mı hatırlamıyorum ama neyi neye taşıyacağımı da bilmiyorum--вяí¢αи76ileti 14:17, 6 Ocak 2012 (UTC)
Şimdi gördüm hallolduğunu, yoğun olmasaydım o sıralar yapardım--вяí¢αи76ileti 14:22, 6 Ocak 2012 (UTC)
Şüphem yok yapacağından, şu ana dek dile getirdiklerimi ivedilikle yaptın. Amatörlüğüm sağolsun, benim isteklerim bitmez o ayrı. Meşguliyetini görünce kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım. Sonra Reality devreye girdi, gerekeni anlattı, halloldu. Yoğunluğun seni yormaması dileğimle, iyi çalışmalar. --Vitruvian 17:54, 6 Ocak 2012 (UTC)
  • Ben de çok yoğunum. Vikipedi'yi bırakmaya hazırlanıyorum hatta. O kitabın sayfalarının fotoğrafını çekip belirttiğin elektronik posta adresine gönderebilirim. Göndermeden önce haber veririm. İyi çalışmalar abi. GökçeYörük 20:26, 6 Ocak 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı--Reality 22:09, 6 Ocak 2012 (UTC)

Selamlar sabri. İstanbul Pazar Ligi sayfasının geçmişini temizlik gerekçesiyle sildiğinizi gördüm de, geçmiş birleştirmeye çalışırken hata mı oldu acaba? Zaten yönlendirme sayfası olduğuna göre, sanıyorum içerik aktarılmış siz de geçmişi aktarmak amaçlı işlem yapmışsınız? En küçük katkının dahi geçmişte görülmesi çok önemli olduğundan, temizlik amaçlı da madde geçmişlerinin silinmesi söz konusu dahi olmadığından bu işlemizi yanlışlıkla geçmiş birleştirmeye çalışırken yaptınız diye düşündüm naçizane. Geçmişi aktarırken başka bu şekilde değişiklik yaptığınız madde varsa onları da düzeltebilirseniz çok sevinirim. Geçmiş birleştirmeyi yaparken önce İstanbul Futbol Ligi maddesini silmeniz sonra İstanbul Pazar Ligi maddesinin adını o şekilde değiştirmeniz, ardından İstanbul Futbol Ligi maddesinin geçmişlerini geri getirmeniz kafi. Tabi daha önce başka nedenlerle silinmiş olan değişiklikleri geri getirmiyorsunuz. Geçmiş geri getirirken tüm sürümleri işaretleyi seçip, sonra daha önce silinmiş olan sürümlerin işareti kaldırmanız ve sürüm geri getire basmanız kafi. Saygılar--Merube 89msj 18:36, 7 Ocak 2012 (UTC)

Bahsettiğin konuda bir kafa karışıklığı yaşamıştım. Uyardığın için sağ ol, bundan sonra daha dikkatli olurum--вяí¢αи76ileti 11:25, 28 Ocak 2012 (UTC)
Selamlar tekrar. Madde geçmişi halen aktarılmamış gördüğüm kadarıyla? Geçmişleri birleştirebilir misiniz size zahmet? 129 sürüm bulunuyor aktarılması gereken. Sizin işleminiz olduğu için benim değişikliğinizi geri almam uygun olmaz. Ancak eğer onay verirseniz, bu seferlik ben birleştirebilirim? --Merube 89msj 17:21, 28 Ocak 2012 (UTC)
Notlarım beklediğimden kötü geldi. Ders yoğunluğundan Vikipedi'ye doğru dürüst giremezken artık girmek için daha da az zamanım olacak. İşlem bana biraz karmaşık geldi, sen halledebilirsin. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 11:31, 30 Ocak 2012 (UTC)
Üzüldüm derslerinize, umarım ve eminim bir sonraki sınavlarla not ortalamanızı yükseltirsiniz. Ben şimdi yapıyorum değişikliği o zaman. Geçmiş birleştirme konularında, bu tarz başka maddelere rastlarsanız {{geçmiş birleştir}} diye işaretleyip geçseniz de olur. Bir kez örnekli görünce zaten hemen kendiniz yapmaya başlayacaksınız. Hem derslerinizde hem de vikide iyi çalışmalar ve kolaylıklar dilerim--Merube 89msj 20:37, 30 Ocak 2012 (UTC)

Eser Özaltındere[kaynağı değiştir]

Merhaba,

su degisikligine bir anlam veremedim. Ben maddeyi yazarken milliyetin arsivindan faydalanarak yazdim. yani feriköy'ü muhtemelen orda yazdigi icin yazdim. bide galata sk'yi niye linksiz yapiyorsun? kulüpt uzun selener 1. ligde mücade etmis. yani maddesi acilomnasi gerekli aslinda.--Xberger 21:26, 8 Ocak 2012 (UTC)

Yaptığım değişiklik yanlış, haklısın geri alabilirsin...--вяí¢αи76ileti 11:25, 28 Ocak 2012 (UTC)

Muhtemel kukla[kaynağı değiştir]

Sabri merhabalar. Şu ve şu kukla olabilir. Katkılar arasından da, mesaj sayfalarından da benzerliği fark edeceksindir. Bilgin olsun diye ses edeyim dedim. :) Kolay gelsin. Utku Tanrıveremesaj 20:06, 10 Ocak 2012 (UTC)

Merhabalar, kanıtlar sağlamsa dava açabilirsin...--вяí¢αи76ileti 11:25, 28 Ocak 2012 (UTC)

Melih altinok sayfası ile ilgili[kaynağı değiştir]

Selamlar, kısa bir sure önce " Melih Altinok" kose yazarı adına sayfa acmitim. Ama sizin tarafinızdan madde6 ya göre silmisiniz gerekçe olarak kayda deger kisi olmaması olarak görülmekte...Taraf gazetesinde halen kose yazarlığı yapan aynı zamanda Tgrt'de siyaset raporu adlı programı hazırlayan ve sunan değerli kose yazarının kayda deger görülmeyen kisi olarak gerekcelendirilip silinmesine bir anlam veremedim! Kayda deger olup olmadıgını hangi kriterlere göre belirliyorsunuz ? Cok saygı duydugum özgür ansiklopedi olan Vikipedi'nin bunu kayda deger görmemesini lütfen açıklayınız? Ayrıca bu yazarımızın sayfasını halen oluşturmak istemekteyiz lütfen bize nasıl bir yol izleyeceğimizi söyleyin bu platformda yeniyim ve tam olarak kurallara hakim değim ..sizden cevabınızı beklemekteyim ..

(newa) Sevgiler & saygılarBu imzasız yazı Newadewa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Sayfanın kayda değer olduğunu şu an gördüm. Sidiğim maddeye tekrar bakınca M8-Düzen ve ansiklopediklik açısından uygun olmayan madde'den silinmesi gerekirdi. Silme gerekçem yanlış ancak bu Vikpedi'deki diğer maddeleri inceleyerek uygun bir düzende maddeyi girebileceğinizi gösteriyor. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 08:26, 29 Ocak 2012 (UTC)

Anadolu()hisarı[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şöyle bir değişiklik yapmışsın fakat kulübün ismi Anadoluhisarı şeklinde geçiyor. Hem TFF'nin arşiv sayfasında, hem de logoda. --cobija 02:08, 19 Ocak 2012 (UTC)

O halde haklısın, gerekli değişikliği yaparsın artık... --вяí¢αи76ileti 08:26, 29 Ocak 2012 (UTC)

Selamlar. Sayginer ile birlikte arada ufak projecikler yapıyorduk. Katılmak ister misin? Atletizmde Olimpiyat rekorları listesi şu anki hedef. Bu vesileyle de bir selam vereyim dedim :)--RapsarEfendim? 20:28, 19 Ocak 2012 (UTC)

Vikipedi'ye bile zor zaman ayırırkene zor be Rapsarım... --вяí¢αи76ileti 08:26, 29 Ocak 2012 (UTC)

yağız avcı[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Yag%C4%B1z_avc%C4%B1&action=edit&redlink=1 bu sayfayı neden sildiğinizi öğrenebilir miyim?

www.yagizavci.com 'da tüm bilgilerin doğruluğunu kontrol edebilirdiniz ki zaten link de vardı...Bu imzasız yazı Atilatilgan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Maddeyi aynı anlama gelecek şekilde Vikipedi'deki diğer maddelere bakarak Vikipedi'ye uygun düzende yeniden girebilirsiniz. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 08:26, 29 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba Sabri, Forvet (futbol) maddesi tartışma sayfasında Şöyle bir ifade gördüm, mantıklı geldi bana da. Önceki halini kim eklemiş diye baktım sanırım Santrafor alt başlığını maddeye sen yazmışsın. Maddedeki değişikliği onaylamadan önce kelimenin kökeni ile ilgili önceki bilgiyi nereden edindiğini sorayım dedim. Bir de sence hangisi daha doğrudur? Kolaylıklar..–h.çağrımsj 07:45, 27 Ocak 2012 (UTC)

Merhabalar. Google'dan arattığımda ikisi arasında pek de bir fark göremediğimden yorum bana mantıklı geldi ve gerekli değişikliği yaptım. KOlay gelsin...--вяí¢αи76ileti 08:42, 29 Ocak 2012 (UTC)

[1] engelleyebilir misin? Milesbroke 09:52, 28 Ocak 2012 (UTC)

Sen oldu bil ...--вяí¢αи76ileti 08:42, 29 Ocak 2012 (UTC)

Madde'deki problem[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Geçenlerde oluşturduğum bir madde kontrol edilmiş olmasına rağmen kullanıcı girişi yapmadan maddeye ulaştığımda hâlen kontrol edilmemiş versiyonu görünüyor. Bir bakabilirseniz sevinirim.

Ortak eğitim

--Charismaniac 16:50, 28 Ocak 2012 (UTC)

Şimdi baktım, kontrol etmekte geç kqalmışım. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 08:42, 29 Ocak 2012 (UTC)

Futbolcu maddelerindeki bayraklar[kaynağı değiştir]

Merhaba Sabri76. Tüm Futbolcu maddelerinde bulunan bayrakların kaldırılması sizce futbolcu sayfalarında bulunan şablonları daha da sadeleştirmez mi? Görüşlerinizi bekliyorum.--Türk Süvarisi ileti 14:04, 29 Ocak 2012 (UTC)

Merhabalar. Şablonlarda milli takımın hemen önündeki bayrak şablonu kalmalı, diğerleri hakkında farklı bir yorumum yok. Bence bu konuda geçmişte iyi bir karar aldık, konunun daha da tartışılması olayı daha karmaşık duruma sokabilir. Örneğin, Dünya Kupası gibi turnuvalarda ülke adlarından hemen önce bayrak kullanılıp kullanılmaması ve lig sezonu maddelerinde gol krallığı şablonunda bayrak kullanılıp kullanılmaması gibi birçok tartışmayı da beraberinde getirecektir. Vikipedi'deki aktif kullanıcı eksikliğini ve dolayısıyla tartışmalara katılımının az olmasını göz önünde bulundurursak bu tartışmada fikir birliğine varılması uzun bir süre alacaktır. Aylardır hatta yıllardır tartışılan maddeler ve politikalar olduğunu düşünürsek bu konuda mevcut düzenin korunması en çıkar yol olarak görünüyor kanımca...--вяí¢αи76ileti 11:39, 30 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba;

Önceki gün "Medyaspor" kullanıcı adıyla giriş yapıp İZBAN içeriğini güncellemeye çalıştım. Bu başlık altındaki içerik hem çok zayıf hem de doğru olmayan birçok bilgi içeriyor. Ancak kullanıcı adım sizin tarafınızdan engellenmiş. Bu nedenle yeni bir kullanııc adıyla giriş yapıp size ulaştım. Doğru yere mi ulaştım ne yaptım ben de bilmiyorum ama... İlk kez giriş yapıyorum çünkü bir hata varsa şyimdiden özür dilerim.

Sorunum şu:

İZBAN içeriğiyle ilgili yaptığım yenilemeyi kaybettim bana nasıl yardımcı olabilirsin? Geri çağırmam, buralarda bir yerlerde bulmam mümkün mü

Teşekkürler

Özgür ÖZGÜRENGİN Bu imzasız yazı Besenbirka (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. İZBAN maddesi mevcut. Kullanıcı adı ise www.medyaspor.com sitesini ima ettiğinden reklam içeriyor ve bu nedenle engellendi. Başka bir kullanıcı adıyla katkı yapmanızda bir sakınca yok. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 11:51, 1 Şubat 2012 (UTC)

Mutlutopuz 22:23, 1 Şubat 2012 (UTC)

Selamlar sabri. Daha önce konuştuğumuz konuda tekrar benzer bir silme işlemi yaptığınızı farkettim de: Disney XD (Türkiye). Şurada yazdğına göre içerikler birleştirilmiş, yani silinmesi değil bilakis geçmişlerinin birleştirilmesi gerekiyordu. Temizlik nedeniyle silme kriteri bunları karşılamıyor bildiğiniz üzere. Bu tarz silme işlemleriniz varsa lütfen geri alabilir misiniz? Ayrıca bu maddeyi de geri getirip, geçmişlerini aktarabilirseniz sevinirim. İsterseniz birleştirme işlemini ben de yapabilirim. Ancak bundan sonra temizlik nedenli lütfen maddeleri silmeyiniz, geçmiş birleştir şablonu ekleyiniz. Bu konuya özen göstereceğinizi umuyorum. Sevgilerimle--Merube 89msj 21:59, 4 Şubat 2012 (UTC)

Bu sefer sana bırakmadan öğreneyim diye kendim denedim ama kafam yine karıştı. Kendimi imza atmayı bilmediğinden kullanıcı mesaj sayfalarına "--[[Kullanıcı:Sabri..." diye imza atan yeni kullanıcılar gibi hissettim. Bak bakalım olmuş mu? [2]--вяí¢αи76ileti 13:53, 6 Şubat 2012 (UTC)
İlahi . Bu arada sayfanın geçmişini sonra geri getirmek gerekiyor, onları da geri getirdim şimdi, bir de Disney XD adında birleştirilmişti sayfa, oraya taşıdım. Ayrıca taşıyacağın sayfayı silerken g8 değil, geçmiş birleştirme nedeniyle diye uygun olur. Bu arada çok ilginç hem diğer sayfanın içerik birleştirdik, geçmişleri de birleştirin deyip, sonra Disney XD tarafından yayınlanan programların listesi diye bir sayfa açılmış. Geçmiş birleştirme kısaca şöyle A ve B maddeleri olsun. Bunlar A maddesinde birleşecekler. 1- Önce A maddesini siliyoruz, 2- sonra B maddesini A'ya taşıyoruz, 3- sonra da A'nın geçmişlerini geri getiriyoruz. 3a- Ancak geri getirirken, daha önceden farklı nedenlerle silinmiş sürümleri geri getirmiyoruz. 4- Tabi en son, maddeye geçmişten en güncel sürümü seçiyoruz. 4 aşamalı bir işlem, 3'ü hizmetli işlemi. Bilmem açıklayıcı ifade edebildim mi. Yazıya dökünce çok karmaşık gözüküyor :), ama uygulama basit gelecektir. Bir de böyle silinmek üzere işaretleyenleri bilgilendirmek gerekiyor. İşte geçmişlerin öneminden falan bahsetmek lazım. Örnek aradım ama yoktu, olsa hazır burada ikimiz de aktifken birleştirirdim, uygulama sırasını görürsen daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum aslında ama denk gelemedim :( --Merube 89msj 14:20, 6 Şubat 2012 (UTC)
Teşekkürler. Örnek bulamasan da canın sağ olsun--вяí¢αи76ileti 14:28, 6 Şubat 2012 (UTC)
eureka :). Ceza Keskinkılıç maddesinin geçmişi geride kalmış, iyi isapet ettim ya :). Kalbimiz temizmiş :))). Şimdi birleştireceğim, sdd'de yaptığım işlemler sırasıyla görülür. Sonra keşke bir başka örnek daha bulabilsek, onu da sen yaparsın. Şimdi birleştiriyorum--Merube 89msj 14:40, 6 Şubat 2012 (UTC)
Hatta çok güzel. Ceza (müzisyen) sayfasında birleşecek maddeler. Ancak o sayfanın geçmişinde daha önce başka nedenlerle silinmiş sürümler var. Onları geri getirmeden birleştireceğim. Bunun için o sürümleri geri getire basarken seçmemek gerekiyor. Tabi önceden bu sayfayı açıp, ben şahsen o sayfa açıkken başka pencerede diğer işlemleri yapıyorum en son oradan baka baka onları seçmiyorum. --Merube 89msj 14:44, 6 Şubat 2012 (UTC)
İzlemedeyim...--вяí¢αи76ileti 14:46, 6 Şubat 2012 (UTC)
Hepsini seçmeden geri getir dedin ama sanırım hepsini seçerek geri getirdin--вяí¢αи76ileti 14:52, 6 Şubat 2012 (UTC)
Bilerek geeri getirmediğim sürümler var, onlar geri gelmemeli. Daha önce başka nedenlerle silinmişler. Diyelimm adamın biri 2007'de arasdasd diye madde açtı, sonra 2010'da düzgün madde açıldı. Geçmiş birleştirirken 2007'deki sürüm gelmemeli. Ona dikkat etmek gerekiyor. --Merube 89msj 14:53, 6 Şubat 2012 (UTC)
Anladım, teşekkürler ama sanırım o sürümleri de geri getirdim. Neyse anladım artık...--вяí¢αи76ileti 14:55, 6 Şubat 2012 (UTC)
Demin ondan tekrardan silmiştim :), şimdi sileceğim o sürümleri.. Seçimi ters çevir diyip, istenmeyen sürümlerin tikini kaldırıp geri getire basmak yeterli. Sürümleri çıkarıyorum şimdi. Yararlı olduğuna sevindim. Sevgiler--Merube 89msj 14:56, 6 Şubat 2012 (UTC)
Hehe bu arada 14.52'deki mesajını yeni gördüm :)). Hatayla tekrar tamamen silmiştim maddeyi (16.48'de )ondan tekrardan geri getirdim seçe seçe geri getirmek zorunda kalmıştım -neden farklı sayıda sürüm geldi gözüküyor ben de anlamadım, aynı sayıda geldi halbuki -8 sürüm hariç. Bu arada, Karadirek (bucak) ve Karadirek sayfalarının geçmişleri de birleşmeli. Karadirek (bucak) sayfasında birleşecekler, geçmişte daha önce silinmiş sürüm de yok. Ellerinden öper diyorum :)) --Merube 89msj 15:12, 6 Şubat 2012 (UTC)

Selam Sabri.

Şu iki kullanıcıyla (İstanbultesisat,Siertekstil‎) ilgilenebilir misin ? Emyilmesaj 10:22, 6 Şubat 2012 (UTC)

Merhabalar. Biriyle benden önce davranıp ilgilenmişler. Ben de diğeriyle ilgilendim--вяí¢αи76ileti 13:54, 6 Şubat 2012 (UTC)

Sizi yakalamışken İşbirliği projesi yürümüyor iki haftadır puanlamalar yapılmadı yeni proje acılmadı.sizce nasıl bir önlem alınabilir. Mutlutopuz 13:37, 6 Şubat 2012 (UTC)

Pek aktif olamadığımdan ve gelecek birkaç ayda daha az aktif olacağımdan iyi yakaladın. Eğer projeden sorumlu olanlar ilgilenemeyecekse projenin yürümesi anlamsız gelebilir ama puanlama sistemi iptal edilerek sadece kontrolcüler işlerin düzgün yapılıp yapılmadığını kontrol edebilir. Sanırım puanlama yapılmayacak olması işin külfetini de azaltır. Ancak puanlamanın iptali ödül için katkı yapan kullanıcıları caydırabilir. Proje yarım yamalak kalacağına ödül için iş birliğine katılanların da bırakmasını göze alalım bence...--вяí¢αи76ileti 13:58, 6 Şubat 2012 (UTC)

Lise_(köy) maddesine katkılarınız için teşekkürler. Aslına bakarsanız bunlar benim zaten dikkat ettiğim şeyler. Hatta Şu, şu ve şu maddelerdeki gibi karşılıklı referanslandırmalar da yaptım gözüme eksiklik çarpan madde gruplarında. Ancak sebebini bilmiyorum ama "kontrol edilmemiş sürüm" işareti motivasyonumu azalttı. Bu yüzden editörlük talebinde bulundum zaten. Şenol EKER 18:25, 6 Şubat 2012 (UTC)

Genç edebiyatçılar rahatsız[kaynağı değiştir]

Merhaba, Fatih Kırtorun sayfasını silmeye aday götermişsiniz ve oy kullanmışsınız. Bu şairin düzenli yayınları mevcut. İngilizce Vikipedia'ya biri bunları girmiş zaten. Bakabilirsiniz. Hem de tüm ISSN numaraları ile. Silmeye aday göstermek genç kalemlerin tanınmasını engelleyecektir.Anuk 18:27, 7 Şubat 2012 (UTC)

Açılan konular onaylanmıyor[kaynağı değiştir]

Yazdığım yazılar ne zaman onaylabilir?Bu imzasız yazı Anilberk97 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Belli bir zamanı yok ancak editörler gördükçe kontrol eder. Sonuçta editörler de gönüllü olduğu için minimum ya da maksimum bir süre verilemez... Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 09:22, 27 Şubat 2012 (UTC)

Yeni kullanıcı hoş geldiniz şablonu.[kaynağı değiştir]

Selamlar. Seni şu anda çevrimiçi gördüğüm için senden yardım alayım dedim. Dünkü konferansta fark etmiştim, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturulduğunda sistem otomatik olarak bir hoş geldiniz mesajı veriyor. Bu mesajın başlığında ve içeriğinde "hoş geldiniz" cümlesi birleşik yazılmış. Biraz kurcaladım ama nerede olduğunu bulamadım. Bir göz atmak ister miydin? LuCkY ileti 09:28, 27 Şubat 2012 (UTC)

Merhabalar. O konu hakkında bir bilgim yok maalesef...--вяí¢αи76ileti 09:31, 27 Şubat 2012 (UTC)
Emperyan nerede olduğunu buldu, ancak hizmetli yetkisi gerekiyor. Şuradaymış. Düzeltebilir misin lütfen? LuCkY ileti 11:43, 27 Şubat 2012 (UTC)
Kusura bakma taksit taksit oldu ama düzeltilmesi gereken birkaç yer daha fark ettim. "Vikipediye", "Vikipediyi", "Vikipedide" kelimeleri. Ayrıca "Beş temel taş, imza kullanımı, Cesur ol, Engelleme politikası, oy kullanımı" bölümünde bazıları büyük harfle bazıları ise küçük harfe başlamış. Hepsinin eşit olması daha iyi olur. LuCkY ileti 11:54, 27 Şubat 2012 (UTC)
  • Metal Hocam hoş geldiniz. Hizmetli iş yüküne yetişemiyoruz. Benim de notlar kötüleşince Vikipedi'de aktif olmam daha da seyrekleşti... Hazır dönmüşken biraz el atılsa fena olmaz --вяí¢αи76ileti 09:11, 27 Şubat 2012 (UTC)
vakit buldukça ilgilenmeye çalışırım, teşekkürler :) --M.M.ileti 21:48, 27 Şubat 2012 (UTC)

Dear , you have deleted the Sean Ali Taş , he has article in 10 wikis. http://en.wikipedia.org/wiki/Sean_StoneBu imzasız yazı Nancy (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Nersy (tartışma) 11:23, 18 Mart 2012 (UTC)

I'm sorry you're right. When I saw "Sean Ali Stone" as "Sean Ali Taş", I've thought that there is no Turkish-English actor in any wikipedia. Therefore I deleted it. I'm reverting this deletion and please do not use "google translate" when you're writing an article in tr.wiki because google tranlate is not enough for translating into Turkish language. Our misunderstanding was "stone" means "taş" in Turkish language, but we always use original personal names.--вяí¢αи76ileti 11:30, 18 Mart 2012 (UTC)

Dear , Many thanks for your reply. Nersy (tartışma) 11:57, 18 Mart 2012 (UTC)

You're welcome, best regards...--вяí¢αи76ileti 11:59, 18 Mart 2012 (UTC)
  • Bu sefer bir Ankara buluşması bekliyoruz :) İlk önce bir vikipedistler katılsın. Karar alır ve daha sonra bir konferans da orada yapılır :) İyi günler. Emperyan-ileti 18:06, 1 Nisan 2012 (UTC)

Fazla Mesai Tiyatro Grubu[kaynağı değiştir]

  • Görüyorum ki Fazla Mesai Tiyatro Grubu'nun sayfasını silmişsiniz. Bu sayfa eklenirken gerekli kontroller sizin gibi başka bir gönüllü arkadaş tarafından yapılmış ve bunlar uyarınca sayfa vikipedia'ya eklenmişti. Sayfamız "Kayda değer olmayan kisi ya da grup" olarak silinmis, bu konuda nasil bir standart izlendigini anlamadim. Cunku bu konuda herkes kendi oznel kannaati ile hareket edebilir. Bugun eklenen bir sayfa bir kisinin kanaati uyarinca silinebilir veya sonra baska bir kisinin kanaati ile tekrar eklenebilir. Sizden silinme islemini geri almanizi talep ediyorum, biraz arastirirsaniz amator tiyatro toplulugumuzun faaliyetlerini gorebilirsiniz. Tesekkurler. Sgergingoz 05:35, 10 Nisan 2012 (UTC)
bu konuda cevap verebilir misiniz? Sayfayı silmisiniz bari bir şeklide iletişim şansı tanıyın. Sgergingoz (sakir (mesaj) 06:37, 12 Nisan 2012 (UTC))
İletişim şansı tanımama gibi bir lüksüm yoktur. Diğer vikipedi kullanıcılarından sadece ek birkaç fonksiyonla ayrılıyorum. Fakat, günlük hayatımdan ötürü geç cevap verebiliyorum. Vikipedi'nin kayda değerlik politikası doğrultusunda belirttiğiniz kadar öznel hareket etmiyoruz. Sitedeki başka bir hizmetli de aynı maddeyi 25 Nisan'da silmiş. Birçok etkinlik yapmış olabilirsiniz ancak kayda değerlik sayfasından ulaşabileceğiniz Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) sayfasındaki şartları sağlayan bir kuruluş olması gerekmekte. Benzer şekilde her 3. Lig futbolcusunun ya da her amatör futbol kulübünün maddesini koyamıyoruz. Bir ansiklopedi istiyorsak bu internet ortamındaki forumlar gibi herkesin kendi organizasyonunun ya da şahsiyetinin yer aldığı maddelerden ibaret olmamalı. Elbette kullanıcı sayımız eksik olduğu için gözden kaçan birçok kayda değer olmayan sayfa olabiliyor ancak bu tip durumlarda kaynak göstererek maddenin kayda değer olduğunu kanıtlamak gerekebiliyor. İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz, kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 22:29, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba Ben Vedat Akman hocanın asistanıyım. Madde silinmiş. Silinme gerekçesinde telif hakkı ihlali yazıyor. Ne gibi bir telif hakkı ihlali olduğunu anlayamadım. Açıklarsan sevinirim. Kullanıcı:Bir Miktar Bilgi

Sabri Merhaba. Asistanım benim adıma bir sayfa hazırlamış ve epeyde emek vermiş. Ancak sayfa telifli diye silinmiş. Benim şahsi websitemi asistanlarım yönetiyor. Aynı zamanda hukukcu ve Baronunda eğitmeni olduğumdan şu telif konusunu biraz daha araştırmanı rica ederim. Bence emeğe saygı gösterilmeli diye düşünüyorum. Asistanım herhangi bir şekilde telif haklarını ihlal etmemiştir. Bu bilgiler internette bolca vardır. Kendisinin bana sorması zaten yeterlidir. Malum asistanım oluyor :-) Teşekkür ederim. Saygılarımla. Vedat Akman (Beykenthoca (mesaj) 14:10, 14 Nisan 2012 (UTC))

Bu arada şu an halen Beykent Üniversitesinde öğretim üyesiyim. Telif hususunda bende çok titizim ancak burada hiç bir telif ihlali yok bunu birinci elden söyleyebilirim. Asistanım bu bilgileri benden almıştır. www.vedatakman.com zaten siteyi asistanlarım yürütüyor. Lütfen bu konuda gerekli düzeltmeyi ve yönlendirmeyi yaparsan sevinirim. Üniversitemizede beklerim... Sevgiler. Vedat Akman(Beykenthoca (mesaj)

Vedat hocanın maddesini neden sildiğinizi bu kadar hızlı açıklarmısınız lütfen. Burada telif ile ilgili ne tür bir sorun olabilir ? Ne tür bir sorun gördünüz. Teşekkür. (thezibidi (mesaj)

Vedat hocanın sayfasını bu kadar hızlı silmenizi anlamadım. Sayfa çok hoşuma gitmişti. Haksızlık olduğunu düşünüyorum. Lütfen sayfayı bir daha gözden geçiriniz. Kendisi etik konusu üzerine uzmandır. Teşekkür ederim. (dmboatis (mesaj)

Merhabalar. Maddeyi ve aynen alıntılanan siteyi inceledim. Telif ihlalini siz değil, içeriğin alındığı site söylüyor. İçeriğin aynen alınıp Vikipedi'ye aktarıldığı sayfanın sonunda 2007-2012 © VedatAkman.com Tüm Hakları Saklıdır ibaresi mevcut. Eğer bu ifade yerine tüm telif haklarından vazgeçilmiştir benzerinde yazarsa ve copyright anlamına gelen © simgesi kaldırılırsa içeriği aynen Vikipedi'ye kopyalamakta herhangi bir sakınca yoktur ve telif ihlali sayılmaz. İsterseniz bunu yapmayıp sadece belli bir kısmını alıp kaynak gösterdikten sonra kalan cümleleri aynı anlama gelecek şekilde kendi deyişinizle de ansiklopedik bir dilde yazabilirsiniz. Emeğe saygımız var ancak Vikipedi'nin de VP:TELİF gibi bir politikası mevcut. Belirttiğim sayfadan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Nazik teklifiniz için teşekkürler. İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 22:29, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba telif hakkı uyarısı mesajı aldım izcilik maddesini düzenliyorum ve düzenlerken İzcilik Federasyonunun (kamu kuruluşudur)
yönetmelik ve talimatlarından (SGM sayfasında bunlar halka açık)yayımlanıyor
diğer kullandığım kaynaklar ise web sitelerine link mevcut ayrıca bu alıntıları "izcilik tarihini"
yazarken kullandım aksi taktirde kaynak belirtmemi isteyecektiniz. çünkü izcilik federasyonunun kuruluş tarihi 11 mayıs 1991 kendi sitelerinde 1992 yazdığı için bir sorun yaşamıştım. yada benim fark etmediğim bir yerde mi hata yaptımehg-Daima Hazır (mesaj) 07:04, 12 Nisan 2012 (UTC)

Kamu kuruluşu olup olmaması değil, sanırım buradaki mesele yine VP:TELİF olabilir. Copyright © simgesi o sitedeki içeriğin telif hakkını saklı tuttuğunu gösterir. Bundan kaçınmak için cümleleri aynı anlama gelecek şekilde kendi deyişinizle ansiklopedik bir dilde yazabilirsiniz. İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 22:29, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba sabri ben serkan kilic, Birol Giray'ın asistanı ve FG 93.7 & Lounge FM 96 'nın event&festival operasyon sorumlusuyum. Electronica Festival Istanbul ve Birol Giray sayfaları içeriği uygun olmayan kişiler veya bilgiler başlığında altında silinmiş bulunmakta. Ben sana bir çok sanayi,produktor,yapımcı,radyocu,radyo sahipleri,DJ,organizatör ismi için örnek bilgi veren kişi gösterebilirim. Bu bilgilerin silinmemesi için ne yapmam gerekiyor? Electronica Festival Istanbul gibi Türkiye'nin ilk dans müziği festivalinin bilgisi bu kaynakta yer alması gereksiz bilgi olarak düşünülmesi beni biraz üzdü. Gerekli isim ve telif haklarının yanı sıra istersen onaylı olan biografileride e mail yoluyla tarafına gönderebilirim. Bu konularda bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim. SevgilerBu imzasız yazı Seerkankilic (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bu konu hakkında VP:OTRS sayfasından ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin...--вяí¢αи76ileti 22:29, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği[kaynağı değiştir]

"06:56, 9 Nisan 2012 Sabri76 (Mesaj | Katkılar) Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği sayfasını sildi (Genel 9 - Telif hakkı ihlali yaratan sayfa: www.turkmsic.net/index.php/hakkmzda)" Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği (TurkMSIC) olarak hazırladığımız sayfamızı neden sildiğinizi öğrenebilir miyiz? Telif hakkı ihlali dediğiniz sayfa bizim kendi topluluk sitemize olan bağlantıdır. Sayfada bulunan içerik topluluğumuz tarafından oluşturulmuştur. Buyrun, inceleyin: http://www.turkmsic.net/index.php/hakk-m-zdaBu imzasız yazı 212.253.61.160 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayfayı inceledim sitede telif hakkı saklı yazmıyor. Bu durumda maddeye siteden ekleme yapabilirsiniz elbette Vikipedi yazım diline dikkat ederek... İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 22:29, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Doğum tarihi şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba, şurada deneme adıyla yaptığım değişikliği geri aldığınızı gördüm. Neden geri aldığınızı merak ettim.--« ί.е. ℳ§₮» 18:59, 24 Nisan 2012 (UTC)

Yahu kusura bakmayın, ben Türkçesi yönünden fark edememişim. Bir yanlış anlamaya neden olmayayım. Hatalı olan benim. Sorun ingilizce şablondaki bir fazlalıktan kaynaklanıyor. Şu anda bile tam emin değilim, ancak İngilizce şablondaki bu fazlalık, ölmüş olan insanlarda kullanılınca, ölüm tarihi şablonu hatasız çalışıyor diye biliyordum. Biraz daha araştırayım bu konuyu. Tekrar kusura bakmayın.--« ί.е. ℳ§₮» 19:05, 24 Nisan 2012 (UTC)
Uzun zaman geçti hatırlamıyorum ama şablonun çalışmasında sorun çıkarmıştı sanırsam, ne kusura bakacam, telaşa lüzum yok :) Bir de, seni daha önceden pek hatırlamadığımdan benden sonra üye olan bir kullanıcı olduğunu düşünürdüm ama benden 2 yıl önce üye olduğunu görünce oldukça şaşırdım doğrusu:)--вяí¢αи76ileti 22:29, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Yeni düzeltme[kaynağı değiştir]

Sabri kardeş yeni bir düzeltme yaptım. Kontrol edersen sevinirim.Sayfanın adı Behram. Son bir not kardeş nasıl hizmetli oldun? --Mr.DelVictor (mesaj) 14:23, 25 Nisan 2012 (UTC)

İnternette bulduğumuz içeriği aynen kopyalayıp Vikipedi'ye yapıştırmak telif haklarını ihlal etmekte. Ayrıntılı bilgi için: VP:TELİF. Hizmetliliğe aday olan deneyimli kullanıcı oy hakkına sahip olan vikipedistler tarafından seçilir...--вяí¢αи76ileti 22:29, 6 Mayıs 2012 (UTC)