Tartışma:Forvet (futbol)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

forvet terimi sadece futbolda mıdır?[kaynağı değiştir]

bildiğim kadarıyla forvet terimi sadece futbolda kullanılmamakdır. basketbolda da vardır. Bu imzasız yazı 85.107.166.240 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Santraforun santradan başlamakla falan ilgisi yoktur. Santrafor yanlış bir tellafuzdur. Doğrusu santrfordur ve Centre Forward'tan gelir. Bu imzasız yazı 85.108.225.26 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Düşününce mantıklı geliyor bana da aslında. Maddeye santrafor başlığını ilk ekleyen Sabri'ye mesaj attım ama şu aralar aktif değil sanırım. Ondan gelen cevaba göre dediğiniz gibi düzenleyebiliriz.–h.çağrımsj 13:11, 28 Ocak 2012 (UTC)
Benim bildiğim santrfor CF, forvet ise FW'dir. FW; CF, LW ve RW mevkiilerini kapsar. Futbol mevkiilerini kabaca defans, orta saha ve forvet olarak bölüyoruz mesela. Defans, kendi içinde stoper, libero, bek vs diye ayrılıyor. Forvet de kendi içinde santrfor, açık gibi birtakım alt pozisyonlara ayrılıyor diye biliyorum.--RapsarEfendim? 13:22, 28 Ocak 2012 (UTC)
Bana da mantıklı geliyor, düzelttim gençler, bilginize--вяí¢αи76ileti 08:33, 29 Ocak 2012 (UTC)