Kullanıcı mesaj:Metal Militia/Arşiv27

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldin --M. M. ileti 08:16, 1 Aralık 2008 (UTC)

Hoşbulduk sevgili Metal Militia. Sevgiler... --Dreamer msj 08:23, 1 Aralık 2008 (UTC)

Kullanıcı adı değiştirme[kaynağı değiştir]

  • 17 Kasım günü şu sayfada kullanıcı adı değiştirme başvurusu yapmıştım. 13 gündür hiçbir cevap gelmedi. İlgilenirseniz sevinirim.--Oğuz256 18:17, 1 Aralık 2008 (UTC)
Yeni kullanıcı adınız onaylandı. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 18:26, 1 Aralık 2008 (UTC)
  • Tekrar merhaba. Oğuz256 oturumunu kapatıp Oğuzhan kullanıcı adıyla oturum açmayı denedim ancak bu isimde bir kullanıcı olmadığı yazdı. Bir sorun mu var yoksa Oğuz256 oturumunda yaptığım değişiklikler Oğuzhan kullanıcısına mı yazılacak. Bir de Kullanıcı:Oğuz256 sayfası alt sayfaları ile beraber Kullanıcı:Oğuzhan sayfasına yönlendirilmiş ancak mesaj sayfası aynı adda duruyor. --Oğuz256 19:20, 1 Aralık 2008 (UTC)
Merhabalar, Oğuzhan artık yeni bir kullanıcı adı ve ilk defa siz alıyor olacaksınız. O nedenle sistem böyle bir kullanıcı olmadığını söylemiştir. Oğuzhan kullanıcı adını yazarak yeni bir giriş yapmayı deneyin isterseniz. Kolay gelsin. --M. M. ileti 05:59, 2 Aralık 2008 (UTC)
  • Sanırım, artık sizi sıktım ama şimdi de Oğuzhan adında bir kullanıcı var görünüyor ancak şifreyi yanlış girdiğim yazıyor. Eski şifremi kabul etmediğine göre ne yapmalıyım? --Oğuz256 17:55, 2 Aralık 2008 (UTC)
Rica ederim, önemi yok. Hesabınıza giremiyor olmanızın nedenini anlayamadım. Herşey normal görünüyor. Eskiden beri kullanıyor olduğunuz (Oğuzhan256 için) şifreyi de denediniz mi? İsterseniz eski kullanıcı adınızla (Oğuzhan256) tekrar giriş yapmayı deneyin bir de. Olmazsa bir başka yol deneriz. --M. M. ileti 18:33, 2 Aralık 2008 (UTC)
  • Oğuz256 kullanıcı adıyla oturum açabiliyorum ancak Oğuzhan kullanıcı adı ile eskiden beri kullndığım şifreyi yazarak oturum açamıyorum. Şifreyi yanlış girdiğim yazıyor. E- posta adresime yeni bir şifre gönderilmesi çözüm olabilir mi? --Oğuz256 19:55, 2 Aralık 2008 (UTC)
Evet, olabilir, bir de o opsiyonu deneyin isterseniz. --M. M. ileti 20:16, 2 Aralık 2008 (UTC)
  • 1 saattir bekliyorum ama e-posta adresime ileti gelmedi, maalesef. Ne yapabiliriz? --Oğuz256 22:55, 2 Aralık 2008 (UTC)
Bazen sistemde böyle gecikmeler yaşanabiliyor. Dilerseniz yarın taze bir başlangıç olarak tekrar deneyebilirsiniz. Eğer gene olmazsa o zaman bir çaresine bakarız. --M. M. ileti 23:00, 2 Aralık 2008 (UTC)
  • Bir değişiklik yok, e-posta gelmedi.Üzgün --Oğuz256 12:48, 3 Aralık 2008 (UTC)
Anlaşılan o ki, prosesi en baştan tekrar çalıştıracağız: siz rastgele bir başka kullanıcı adıyla tekrar kaydolup bana bu yeni adınızı bildireceksiniz. Ve gene aynı şekilde bu yeni kullanıcı adınızı Oğuzhan'a yönlendirme (veya gene "el koyma") yapacağız. Fakat şu an müsait değilim, ilerleyen saatlerde ancak. --M. M. ileti 13:33, 3 Aralık 2008 (UTC)
  • Oğuz 2 adı ile kaydolduğumu şimdi haber vereyim, müsait olduğunuzda yapabilirsiniz. Yalnız söylediğniz işlemi uyguladıktan sonra Oğuz256 adıyla yaptığım katkılar yeni kullanıcı adımda da görünecek değil mi? --Oğuz256 13:51, 3 Aralık 2008 (UTC)
Oğuz256 kullanıcı adıyla yaptığınız değişiklikler de zaten şu anda Oğuzhan adınızda gözüküyor. Az önce mesaj sayfanızı yönlendirdim. Bilgisayarınızı kapatıp açarak Oğuzhan adıyla giriş yapmayı tekrar deneyebilir misiniz? --M. M. ileti 19:07, 3 Aralık 2008 (UTC)
  • Oğuzhan kullanıcı ad ve eskiden beri kullandığım şifre ile oturum açmayı denedim. Ancak şifre yanlış görünüyor. Nedeni sanıyorum dün e-posta adresime yeni şifre gönder butonuna basmış olmam. Yeni şifremi içeren e-posta da 24 saattir gelmedi. Ne yapacağım, bilmiyorum. --Oğuz256 19:30, 3 Aralık 2008 (UTC)
Konunun neden bu kadar uzadığını ve çözüme ulaşamadığını inanın ben de anlamadım. Siz en iyisi bir de Mskyrider ile bu konuyu görüşün. Kendisi bu konularda daha tecrübelidir. Ben de konuyu iletirim. Bu zaman zarfında da katkılarınıza Oğuz256 olarak devam edebilirsiniz. --M. M. ileti 21:04, 3 Aralık 2008 (UTC)
  • Merhaba, ben Oğuz256/Oğuzhan. 10 gün önce Mskyrider ile görüşmemi söylemiştiniz. Ancak son katkılarında gördüğüm kadarıyla henüz siteye uğramamış ve son 45 gün içinde yalnız bir değişiklik yapmış. Bu nedenle size bir şey danışmak istedim. Durumu özetlemek gerekirse; ben Oğuzhan kullanıcı adıyla giriş yapmak istediğimde şifrenin yanlış olduğu yazıyor ve e-posta adresime yeni şifre gönder butonuna bastığımda da bana e-posta gelmiyor. Ben sorunun e-posta adresinde olduğunu düşünüyorum. Çünkü eskiden kullanıcı mesaj sayfama gelen iletilerin bir kopyası e-posta adresine gelirdi. Ancak kullanıcı adı değiştirdikten sonra, geçtiğimiz günlerde mesaj sayfama gelen iki bayram tebriğinin kopyası e-posta adresime gelmemiş. Galiba el koyma işleminden sonra adıma kayıtlı olan e-posta adresine birşey olmuş.

Bir de Yardım:Oturum açma sayfasında da şöyle birşey yazıyor:

Şifreyi unutursam ne olur?

Eğer hesap edinirken bir e-posta adresi girerseniz, e-posta adresinize geçici bir hesap şifresi gönderilmesini isteyebilirsiniz. Eğer e-posta adresi girmezseniz veya girdiğiniz adres kullanıma kapalıysa, veritabanına direkt erişimi olan biriyle bağlantıya geçmeniz ve o kişiden bu bilgileri isteme şansınız olabilir. Fakat bunun hiçbir garantisi yoktur.

Veritabanına direkt erişimi olan kişiler kimdir bilmiyorum ama yukarıda yazılan şeyi yapmamız mümkün olabilir mi? Vikipedi'deki hesabımın yanmasını istemiyorum lütfen bana yardım edin, N'olur... Üzgün (Cevabınızı Kullanıcı mesaj:Oğuzhan sayfasına yazabilirsiniz.)

Merhabalar, önce şunu belirteyim ki Vikipedi'deki hesabınız asla yanmaz. Veritabanına ulaşım biraz güç ve karmaşık bir işlem. O nedenle bir başka çözüm bulalım derim, şöyle ki; siz şimdi yepyeni bir kullanıcı adı - şifre ile kaydolun. Bu kayıt esnasında da çalışan bir e-posta ile ilişkilendirin hesabınızı (n'olur n'olmaz diye). Ve sonra tekrar aynı Kullanıcı:Oğuzhan kullanıcı adına el koyma işlemlerini bir kez daha tekrarlayalım. Aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor gerçekten. Yeni alacağınız adı bana, Wiki-posta yoluyla bildirin lütfen. Teşekkürler. --M. M. ileti 22:22, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Nihayet Oğuzhan adı ile oturum açabildim. Bütün yardımlarınız için teşekkür ederim.--Oğuzhan 18:27, 14 Aralık 2008 (UTC)

rename account[kaynağı değiştir]

I would like to rename my account to a new name; "Niduzzi", as my current name ("Izzudin") is already in use in id: and ar: by others. So I can't unify my account. Thanks! Izzudin 06:06, 2 Aralık 2008 (UTC)

Done. --M. M. ileti 06:33, 2 Aralık 2008 (UTC)
  • Gelişigüzel sil şablonu eklememeniz konusunda daha önce defalarca uyarıldığınızı, fakat hala ısrarla devam ettiğinizi görüyorum. Silinecek maddeler konusunda hizmetliler üzerlerine düşeni yapıyorlar. Siz de biraz Vikipedi'ye bilgi eklemeyi düşünmek istemez misiniz ? Saygılar, sevgiler, teşekkürler. --M. M. ileti 14:15, 2 Aralık 2008 (UTC)
  • Eğer hizmetliler üzerine düşen görevleri yapsaydı bu kadar çok yönlendirmeye olan yönlendirme ve bu kadar çok düzenlenmesi gereken madde olmazdı. Ayrıca sil şablonu eklediğim madde y1'e uymuyor.Yanlış mı söylüyorum --Reality006 14:18, 2 Aralık 2008 (UTC)
  • Ve yanlış anlaşılmasın. Benim derdim çok az hizmetli olmasıyla ilgili. 22 hizmetlinin bir vikipediyi yöneteceğini düşünmüyorum --Reality006 14:21, 2 Aralık 2008 (UTC)
Madde düzenlemenin sadece hizmetlilerin görevi olduğunu nereden çıkarıyorsunuz ? Sil şablonu eklemek de Vikipedi faaliyetlerinden elbette, ama abartmaya da gerek yok sanırım. Değişiklik özetinde de belirttiğim gibi, Ankara'nın başkent olması maddesi açılana dek bu yönlendirmenin kalmasında şahsen bir sakınca görmüyorum. Eğer farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasında, hizmetli sayısı hakkındaki bu görüşlerinizi de dile getirmenin yeri Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize) olabilir. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 14:26, 2 Aralık 2008 (UTC)

Kategori:Osmanlı muharebeler[kaynağı değiştir]

Kategori:Osmanlı muharebeler kategorisinin adında yazım hatası var. O yüzden silinmesi için işaretledim. Kullanıcı:Dünya vatandaşı anadili Türkçe olmadığı için bu kategoriyi açarken yazım hatası yapmış. Zaten Kategori:Osmanlı muharebeleri mevcut. O yüzden silinmesi için işaretledim. Teşekkürler. ---Vikiyazar 14:26, 2 Aralık 2008 (UTC)

Hatayı farkettim evet, ama kategori boş olmadığı için geri almıştım sil etiketini. Doğru kategorinin mevcut olduğuna da bakmadım açıkcası. Hemen siliyorum o halde :) Teşekkürler, --M. M. ileti 14:29, 2 Aralık 2008 (UTC)

78.172.218.136 adresli şahıs Hakan Şükür maddesinde kariyer ve başarı kısımlarında küfürlü değişiklik yaptı. Ben de görünce değiştirdim. --Bay Quin-Gon

Engellendi, teşekkürler. Bir vandalizm gördüğünüzde durumu şu sayfaya yazarsanız o an aktif olan hizmetliler daha kolay görüp ilgilenebilirler. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 13:53, 3 Aralık 2008 (UTC)
  • Sağolun. Bir daha böyle bir eye rastlarsam oraya yazacağım. İyi günler.

Silinecek maddelerde oldukça birikme olmuş kolay gelsin :)--Aycanileti 20:37, 5 Aralık 2008 (UTC)

Haklısınız, teşekkürler :) --M. M. ileti 20:43, 5 Aralık 2008 (UTC)

Daha önce eklenen {{fact}} şablonlar kaldırılmıştır. Basit bir değişiklik savaşı olarak algılamazsanız iyi olur. Takabeg ileti 17:55, 6 Aralık 2008 (UTC)

Benim nasıl algıladığımın çok fazla önemi yok belki ama, maddelerde, daha önce de defalarca uyarılmanıza, hatta engellenmenize rağmen, ısrarla değişiklik savaşlarına girmeniz, kendinizi hemen her konuda uzman, bilgili, herkesin üstünde hissettirmeye yönelik tavır ve üslubunuzla tüm diğer değişiklikleri vandalizm olarak nitelemeniz ve hemen geri almanız, diğer kullanıcıların da bir bildiği olabileceğini düşünmeksizin anında onların değişikliklerini geri almanız, değişiklik özetlerinde diğer kullanıcılara sataşan, saldıran tavır ve üslubunuz, vs vs şeklinde uzayıp giden bu liste, diğer kullanıcıları ilgilendirmesi nedeniyle çok önemli. Zira bu tavırlarınız ve üslubunuz, diğer kullanıcıların Vikipedi'den soğumasına yol açabilir, ve sizin de gayet iyi bildiğiniz gibi, "rahatsızlık vermek", bir Vikipedi suçu olup engellenme nedenidir. Sizi uyarıyorum: lütfen hiç kimseyle değişiklik savaşlarına girmeyin. İlgili maddelerin tartışma sayfalarını kulanmaksızın radikal değişiklikler yapmayın. Diğer kullanıcılara vandal vb. ithamlarda bulunmayın. Sonuç: hiç ama hiç kimse Vikipedi'nin tek bilgilisi, yetkilisi, etkilisi, uzmanı, bilirkişisi vs değildir, siz de değilsiniz. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 18:18, 6 Aralık 2008 (UTC)
Bence siz yanılş düşünüyorsunuz. Önemli olan sağlam kaynaklardır. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 18:30, 6 Aralık 2008 (UTC)

Takabeg'in sayfasında gördüğüm Şu sitede hiç faideli katkılarınızı göremeyecek miyiz ? Meselâ sorarım size şu deme değin kaç madde açtınız ? Cevabını bilsem de yanıt veriniz.Ethnologue_Philologue ileti bu cümleler ve hesap sorar davranış da Vikipedi kurallarına aykırı gibi duruyor sanırım. Kimsenin kimseyi bu şekilde suçlamaya hakkı yok.. İyi çalışmalar. --Boyalikus 19:07, 6 Aralık 2008 (UTC)

Merhabalar, evet çok doğru, aynen dediğiniz gibi: "Herkes herkesi her şey ile suçlayabilir burda..", ama aslında "Kimsenin kimseyi bu şekilde suçlamaya hakkı yok" tabii ki... İyi çalışmalar. --M. M. ileti 19:16, 6 Aralık 2008 (UTC)

İyi akşamlar[kaynağı değiştir]

İyi bayramlar. Hep beraber nice güzel bayramlara... --♪♫Berkay0652 12:07, 8 Aralık 2008 (UTC)

Kapanan SMA ve SMİ tartışmalarını çıkarırsanız sevinirim --Kemal K.ileti 20:04, 7 Aralık 2008 (UTC)

Halloldu, teşekkürler. --M. M. ileti 20:20, 7 Aralık 2008 (UTC)

Uygun görüyor musunuz?[kaynağı değiştir]

Öncelikle Kurban Bayramı'nız kutlu olsun. Bir de sorum var: A.R.O.G maddesinin bilgi kutusundaki A.R.O.G. resmi sizce uygun mudur, yoksa silinmeli mi? --Kerem 233ileti 12:27, 8 Aralık 2008 (UTC)

Teşekkürler, size de iyi bayramlar. Resimler konusunda çok deneyimli kullanıcılar Mach, Homonihilis, Manco Capac. Kendilerine sorabilirsiniz. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 16:05, 8 Aralık 2008 (UTC)

Kullanıcı:Arellano romario maddesinde vandalizm yaptı. Hemi de iki kere. üstelik uyarılmış . Aktifsininz diye yazıyorum 20:23, 8 Aralık 2008 Bu imzasız yazı Bay Quin-Gon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Haber verdiğiniz için teşekkürler. Engellendi. (Bir de mesajlarınızı imzalarsanız çok hoş olacak). İyi çalışmalar. --M. M. ileti 18:30, 8 Aralık 2008 (UTC)
  • Kusura bakmayın yeni farkettim mesajınızı, haklısınız bağışıklık demek daha uygun olur türkçe vikiye. Hatırlatmanız için teşekkür ederim.--Merube 89msj 19:40, 8 Aralık 2008 (UTC)
  • Merhabalar, sağlık toplumbilimi diye madde ve kategori var. Halk sağlığı daha yaygın bir kullanım değil mi, bu adlandırmanın bir nedeni var mı acaba? İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 20:14, 8 Aralık 2008 (UTC)
Merhabalar, haklısınız; "Halk sağlığı" daha yaygın kullanılan ve doğru bir terim. Yalnız, kategorilerin adlarının değiştirilmesi bazen karışıklığa yol açabiliyor. Dilerseniz Kibele veya Homonihilis'e danışabilirsiniz bu konuda. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 20:31, 8 Aralık 2008 (UTC)
  • Kategori adını değiştirmek için Kullanıcı:Homonihilise başvurdum. İlginiz için teşekkür ederim. İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 09:04, 9 Aralık 2008 (UTC)

telif etiketini dikkatli kullanalım[kaynağı değiştir]

Maddeleri {{telif ihlali}} ile etiketlerken, nereden alıntılandığını da belirtirseniz iyi olur. Öte yandan, bu etiketi koyduğunuz iki madde (Bâb-ül Vüstani ve Baştabya) için google'dan bulduğum siteler, içeriğin Vikipedi'den alındığını belirtmişler. Teşekkürler. --M. M. ileti 21:37, 8 Aralık 2008 (UTC)

Burda {{telif ihlali}} eklememin gerekçesini belirtmiştim. Emin olmadığım için somut delilleri bulamadığım için Genel-9 Sil etiketi eklemedim ve eklemiyorum. Olası telif ihleli etiketi {{telif ihlali}} eklendiği takdirde diğer arkadaşlarımız inceleyecekler. Bu sefer siz bazı maddeleri incelediniz ve sorun olmadığı ortaya çıktı. Tabi dikkatli kullanmaya çalışalım. Aynı zamanda cesurca kullanmaya çalışalım. Tek kişi bu tür işleri çözemez. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 01:01, 9 Aralık 2008 (UTC)

Kurban Bayramı'nız Kutlu olsun.Nice Kurban Bayramlarına.--Selim Baba ileti 07:33, 9 Aralık 2008 (UTC)
Kaptan, yeni eylem planları olursa buralardayım ve kalkışa hazırım, haberin olsun. --Yabancımsj 09:16, 9 Aralık 2008 (UTC)

Merhaba Metal Militia. Kars (merkez) ve Kars (il) maddeleri için geçmişte Kars (anlam ayrımı) diye başka bir sayfa açılmıştı. Maddeler birbirine karışmasın diye. Kars bağlantısına tıkladığınızda anlam ayrım sayfası çıkıyor. Ancak maddelerin geçmişleride incelenirse herhangi bir sorun olmadığı görülmektedir. Ben Kars anlam ayrım sayfasından Kars merkez maddesine yönlendirme yaptım (galiba hatalı bir işlem yaptım), sonrada Kars (merkez) maddesinin ismini Kars diye değiştirmek istedim ancak değişiklik kabul edilmedi. Vaktin varsa yardımcı olur musun lütfen. Teşekkürler, kolay gelsin. Mızrakmsj 12:51, 9 Aralık 2008 (UTC)

Merhaba Mızrak, anlam ayrımı sayfasında yaptığın değişikliği geri aldım, sorun kalmadı. Ancak, Kars (merkez) i Kars yapamayız, çünkü Kars maddesi zaten var ve Kars (anlam ayrım)'a yönlenmiş durumda, belki Kars (şehir) ya da başka birşey yapılabilir. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 13:01, 9 Aralık 2008 (UTC)

Benim yapmak istediğim anlam ayrım sayfasını tamamen kaldırmaktı. Gerek duyulmuyor buna bence, zaten köy çeşmesinde bunu bir aralar tartışmıştık. Takabeg il ve merkez maddeleri birbirine karışıyor diye anlam ayrım sayfaları oluşturmuştu. Evet bazı il maddelerinde olması gereken maddeler merkez maddelerde yer alıyordu. Ama Kars, Eskişehir, Iğdır gibi maddelere parantez içinde merkez kelimesine ihtiyaç yok, bu maddeler oturmuş maddeler. Mızrakmsj 13:07, 9 Aralık 2008 (UTC)

Anlıyorum. O halde anlam ayrımını sileyim, siz de Kars (merkez) i Kars yapın. Sonra ben de (merkez) i silerim. Kolay gelsin. --M. M. ileti 13:09, 9 Aralık 2008 (UTC)

Ben Kars (merkez) ve Tartışma:Kars (merkez)'deki bilgileri Kars ve Tartışma:Kars'a kopyaladım. Merkeze ilgili bölümleri silebilirsiniz. Birde kontrol edebilir misiniz, hatta yapmış mıyım diye. Mızrakmsj 13:18, 9 Aralık 2008 (UTC)

Çok çok teşekkür ederim. Mızrakmsj 13:25, 9 Aralık 2008 (UTC)

Tebrik için çok teşekkürler. --Manco Capac 16:34, 9 Aralık 2008 (UTC)

metal militia bir bana bak. hangi sayfada vandallık yaptığımı söylermisin? (çağatay) Bu imzasız yazı 88.232.239.252 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19:12, 9 Aralık 2008

Şu ifadeler vandalizm olarak algılanır. Lütfen tekrarlamayın. --M. M. ileti 17:16, 9 Aralık 2008 (UTC)

Spam reports[kaynağı değiştir]

Thanks for checking the reports and keeping us at meta informed! --Erwin 21:23, 9 Aralık 2008 (UTC)

SD'de sizi gördüm. Rica etsem, Yeni seçkin liste adayını, VikiHaber şablonuna ekleyebilir misiniz? Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 07:49, 10 Aralık 2008 (UTC)

Madde Vikihaber'e eklendi. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 08:46, 10 Aralık 2008 (UTC)
  • Geçiyordum, uğradım. Bayramınız mübarek olsun. Nice mutlu-huzurlu yıllara--Hasan Sami 10:54, 10 Aralık 2008 (UTC)
  • Diğerlerinden emin değildim tahmin ediyordum sadece, ama -emin olmasam da- meşhur "çoban" vandalının farklı bir kişi olduğunu düşünüyorum. Ben de senin ve sevdiklerinin bayramını kutlarım, sevgiler hocam.. Levent Abi ileti 13:47, 10 Aralık 2008 (UTC)
  • Demek Komando öyle tanımlanıyormuş! Eh be hocam, kısacık anlatmış geçmişler, sen niye uzun uzun uğraşırsın öyle? Neyse, şu arkadaşa sen muhteşem İngilizcenle, yabancı dilde madde eklememesini ya da sadece türkçe yazmasını söyleyebilir misin? Ben şimdi "only turkish please" falan deyip geçiştirmeyeyim turiste ayıp.. İyi geceler. Levent Abi ileti 22:40, 10 Aralık 2008 (UTC)
Valla üstadım, halk efsanelerini kaynak olarak alsaydık, bambaşka bir ansiklopedi çıkardı ortaya :) öyle değil mi? Bu arada arkadaşa "hoşgeldin sayfası"ndan hazır birşeyler yolladım. Fikir: o yazıyı neden şablonlaştırıp böylesi durumlarda kullanmıyoruz ki? el-cevap: dur hemen yapayım şimdi.. :) Sevgiler, --M. M. ileti 08:14, 11 Aralık 2008 (UTC)

sayın metal militia ben uğur58 kullanıcısının sahibiyim.fakat parolayı değiştirmemden dolayı giremiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler--78.183.197.220 08:58, 11 Aralık 2008 (UTC)

Nasıl yardımcı olabilirim ? --M. M. ileti 09:28, 11 Aralık 2008 (UTC)

üyeliğimin sayfasını silmenizi istiyorum artık yeni bir üyelik alacağım ama siz benim kullanıcı sayfamı silmeme izin vermiyorsaunuz sizden sadece busayfadaki bilgilerin iptal edilmesini istiyorum.şimdiden yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.--78.183.197.220 10:11, 11 Aralık 2008 (UTC)

Bu isteğinizi ancak kullanıcı adınızla sisteme giriş yaparak iletebilirsiniz. Siz de takdir edersiniz ki, anonim IP ile giriş yapan birisinin, gerçekten siz (Uğur58) olup olmadığınızdan emin olunamaz. Teşekkürler. --M. M. ileti 10:41, 11 Aralık 2008 (UTC)

sisteme giriş yapamıyorum yapabilsem.ama siz beni vikipedi yetkilisi olarak sahtekarlıkla mı suçluyorsunuz.ordaki bilgilerin hepsi bana ait.lütfen giriş yapamıyorum.yardım edin ama siz beni sahtekarlıkla suçluyorsunuz.bu bir vikipedi yöneticisine yakışan bir davranış değildir.--78.183.197.220 11:17, 11 Aralık 2008 (UTC)

Size daha fazla yardımcı olamayacağım. Probleminizi lütfen bir başka hizmetliye iletiniz. --M. M. ileti 11:44, 11 Aralık 2008 (UTC)

bir daha beni engelleme --78.183.197.220 22:53, 11 Aralık 2008 (UTC)

Bana mesaj atmıştınız imzamı değiştirmem konusunda,Çok afedersiniz, daha yeni olduğum için yanlışıkla oldu. Hemen düzeltiyorum.--Lütfen Cevap Yazın.. 12:54, 12 Aralık 2008 (UTC) 14:54, 12 Aralık 2008 Bu imzasız yazı Cgl59 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Sevgili Hocam, malum kullanıcı sadece kuklacı değil, KSY ve yasak delme de var, ikinci hesabı süresiz olmamalı mı? Levent Abi ileti 20:30, 12 Aralık 2008 (UTC)

Hocam 1919-23 arasında Anadolu'da yaşayan halkın sağa sola mermi attığı olaylar zincirinin Türk dilindeki adı nedir? Bulamadım da :) Bir de, 1919-23 Anadolu'da Türk Bağımsızlık Olayları maddesinden redirect atayım mı :) Khutuckmsj 21:08, 12 Aralık 2008 (UTC)

Valla taa ilkokuldan beri Kurtuluş Savaşı olarak biliriz biz o mermi uçuşmalarını. Ha, illa ki başına bir önek gelecekse Anlı, Şanlı, vb. olabilir tabii, ama o da VP:TBA ihlali olur ki müsaade edilemez Vikipedi'de elbette. Redirect'ine bir vole de benden :) --M. M. ileti 21:14, 12 Aralık 2008 (UTC)
Hocam bir de 93 Harbi meselesi var, şimdi o savaş 1877-78'de yapılmış, ama Osmanlı takvimine göre 1193 mü 1293 mü ne oluyor, o zaman Osmanlı taraflısı olmuyor muyuz? Khutuckmsj 21:19, 12 Aralık 2008 (UTC)
Gecenin şu vaktinde illa çalışmadığım konulardan sormak zorunda mısın :) --M. M. ileti 21:58, 12 Aralık 2008 (UTC)


Uykusuzluk.. çare yok[kaynağı değiştir]

  • Önce şu konuya açıklık getirelim; senden gelecek sözler asla burnunu sokmak falan olmaz. :) Haklısın hocam, uzak durmak istiyorum, hatta çabalıyorum da, az kaldı, SM adayı yapalım, bitecek. Bir yandan da tıp ve sağlık konusunda o kadar çok eksik var ki.. Topu topu iki-üç kişi bu maddeleri mavileştiriyor. Çare yok ah.. Neyse uzak kalmaya çabalıyacağm, söz. :) Levent Abi ileti 22:36, 12 Aralık 2008 (UTC)

Şu yeni SRA'yı Vikihaber'e ekler misiniz? Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Kerem 233ileti 16:46, 13 Aralık 2008 (UTC)

Tamamdır, kolay gelsin. --M. M. ileti 16:50, 13 Aralık 2008 (UTC)

Boş sayfalara yönlendirme[kaynağı değiştir]

Mesajı aldım, teşekkür ederim! Bu imzasız yazı Acoustic solutions (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19:39, 13 Aralık 2008

side.tv kullanıcı adı hakk.[kaynağı değiştir]

iyi çalışmalar. side.tv [1] dns ismi bana tescillidir.. isterseniz vereceğiniz bir kodu.. index.html ye atarım.. kullanıcı adı olarak , web adresi ismi engellemek mantıklı. ama ben "Side'de" tatil ile ilgili bir organişzasyon aşamasındayım. ismimi geri kullanıma açabilir misiniz. Bu imzasız yazı 88.231.53.98 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 21:10, 13 Aralık 2008

Vikipedi'de uygun olmayan kullanıcı adları felsefesi işte tam da bu noktada devreye giriyor: reklam içeriğe sahip olma durumu, yani sizin bir yıldan fazla bir zaman önce kullanımı yasaklanmış olan kullanıcı adınız. Başka bir adla Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz, ama o adla maalesef. Size de iyi çalışmalar. --M. M. ileti 19:26, 13 Aralık 2008 (UTC)

kullanıcı adı değiştirme[kaynağı değiştir]

Merhabalar, ben Vikipedi'ye TOBB ETÜ kullanıcı adıyla katkıda bulunurken, uygunsuz kullanıcı adı seçiminden dolayı bu kullanıcı adım engellendi. Ancak daha sonra ben Recep Tunca Can adıyla başka bir hesap açtım ve katkıda bulunmaya başladım. Sizlerden bir şey rica ediyorum. TOBB ETÜ kullanıcı adının engeli kaldırılarak bu kullanıcı adının tüm katkıları Recep Tunca Can kullanıcı adına aktarılabilir mi acaba?--TOBB ETÜ 23:28, 13 Aralık 2008 (UTC)

Bunu bürokratlarımızdan birine (Mskyrider veya Metal Militia; şu an Mskyrider molada olabilir) rica ederseniz hızlı bir sonuca ulaşabilirsiniz; bu sayfadan genelde bu tip kararlar çıkarmadığımız için insanlar fark etmeyebilirler ^_^ İsim değiştirme olaylarına bürokratlar bakıyor... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 23:31, 13 Aralık 2008 (UTC)
Yukarıdaki konuşmalara istinaden yardımlarınızı bekliyorum.--TOBB ETÜ 23:36, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Merhaba, teknik olarak böyle birşeyin mümkün olup olmadığını bilemiyorum. İsterseniz bir de Mskyrider'a danışın. Teşekkürler. --M. M. ileti 23:49, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • İyi geceler sayın hocam, hani sen bir "İngilizce yazma kardeşim burası türkçe Vikipedi" şablonu yapacaktın gavurcada, acaba yaptın da ben mi görmedim? Eğer öyleyse şaşal suyu akan çeşmemizde bunu da duyuralım ki kullanılsın. Levent Abi ileti 23:38, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Hocam ben Vito'dan bağımsızlığımı (şimdilerde icazet denebilir) aldım, kendime ait olan js şeysini kullanıyorum. Bu arada senin {{Şablon:Tr-only}} biraz makyaj yaptım, umarım sakıncası yoktur. Teşekkür ve en iyi rahat huzurlu bir uyku dileğimle.. Levent Abi ileti 00:05, 14 Aralık 2008 (UTC)
Merhabalar, hizmetliler ilgilenecektir, teşekkürler. --M. M. ileti 12:11, 14 Aralık 2008 (UTC)

Kullanıcı:78.167.18.5 vandallık yapmakta. Uyardım. Hâlâ yapıyor. Bilginize.--Gökçє Yörük mesaj 19:37, 14 Aralık 2008 (UTC)

Şimdilik durmuş gibi, devamında engellenebilir. Teşekkürler. --M. M. ileti 19:41, 14 Aralık 2008 (UTC)

SUL requests for xeryus[kaynağı değiştir]

I am xeryus and tried to merge xeryus on tr.wikipedia.org into my en.wikipedia.org account but it fails. Can you please help me to have it merged under my global account, as I can't remember my password for this site and the email I used here. According the rules this must be possible. Thanks. xeryus Bu imzasız yazı 85.98.128.70 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 02:47, 15 Aralık 2008

Per your discussion here, I guess we can speak Turkish :) Vikipedi'de mevcut fakat kullanılmayan bir başka kullanıcı adına el koyma, veya mevcut adınızı değiştirme gibi operasyonları yapabiliriz. Ancak kullanıcı adınızla giriş yapamadığınıza göre yapacak çok fazla birşey yok gibi görünüyor. SUL hesapların nasıl yaratıldığı konusunda ise maalesef bilgim yok. Dilerseniz durumunuzu Kullanıcı:Mskyrider'a veya Meta'da görevli bir bürokrata iletebilirsiniz; yardımcı olacaklardır. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 22:04, 15 Aralık 2008 (UTC)

yılmaz- baba[kaynağı değiştir]

ben bunu kendimeyapmak istiyıom ondan dolayı

lütfen siteye bişe ekleyin ben ne yazıyom ne çıkıyor.

Anlamıyorum, yazdığım ikidir siliniyor, ben o bilgileri kendim yaziyorum, kimsenin telif hakkina tecavüz etmiyorum. Lütfen hangi eserin ya da yazarin telif hallı söz konusu lütfen bana bildirin. Bu imzasız yazı Hophop (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14:25, 18 Aralık 2008

Vikipedi'ye başka sitelerden birebir kopyala-yapıştır yoluyla içerik eklemek telif hakları ihlalidir ki bu bir suçtur. Size gelen iletide bu husus belirtilmiştir. Lütfen tekrarlamayın. --M. M. ileti 12:53, 18 Aralık 2008 (UTC)

Çok teşekkür ederim uyarınız için. İnanın bu vandallar bazen insanı gerçekten inanılmaz derecede sinir edilebiliyor. Büyük bir şevkle vikipedi'yi açıp karşınızda nedensiz yere köpek olarak itham edildiğinizi görünce insanın aklı başından çıkıyor. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 16:45, 18 Aralık 2008 (UTC)

İyi günler. Rahatsız ettiğim için özür dilerim. Kara Şövalye filimbdeki Joker karakteri için ayrı bir madde açabilir miyim acaba? --Dr.No

İyi günler, rica ederim. Karakterin kayda değer, ansiklopedik olduğuna inanıyorsanız ve bunu savunabilecekseniz, neden olmasın ? --M. M. ileti 08:03, 20 Aralık 2008 (UTC)

selam ben viki de çok yeniyim ne yazam siliyorlar reklam yapıyormuşum aşağıda yazdıklarımı gönderiyorum aykırı bir şey varmı bana bildir arkadaşım.biliyorsan ben derdimi kime anlatacağım onuda bana bildir ayrıca böyle yazışmak zor mailime telefonunu yazarmıın taneryonder@yahoo.com

saygılar


ÖN BİLGİ


Doğal sayılar.......... 1,2,3,4,5,6,7...n

Doğal Sayılar........ 10 / 16 = 0.625


İrrasyonal sayılar... 10 / 7 = 0.142857 142757 142857 142857 ...n

Irrasyonel sayılar... 10 / 3 = 0.333333 333333 333333 333333 ...n gibi benzer devir EDEN sayılardır.


Aşkın sayılar.............. pi = 3,141592 653589 793238 462643 ...n

Aşkın sayılar............... e = 2.718281 828459 045235 360287 ...n gibi benzer devir ETMEYEN sayılardır.


AŞKIN = ÜSTÜN = TRANSANDANTAL Terimleri hepsi eş anlamlıdır.


Pi sayısının Aşkın sayı olması nedeniyle karenin alanına eşit bir DAİRE ASLA ÇİZİLEMEZ.

Pi sayısının Aşkın sayı olması nedeniyle karenin kenar uzunluklarına eşit ÇEMBER ASLA CİZİLEMEZ


.Bu imzasız yazı Taner Yönder (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13:44, 20 Aralık 2008

Size gönderilen iletilerde hangi kuralları ihlal ettiğiniz belirtilmiş durumda. Lütfen önce Vikipedi kurallarını okuyup öğrenmeye çalışınız. Teşekkürler. --M. M. ileti 12:03, 20 Aralık 2008 (UTC)

Pudu adlı ana sayfa maddesi silinmiş. Madde, günün maddesi bölümünde yer aldığından dikkatimi çekti. Neden silindiğini merak ettim doğrusu. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 15:14, 20 Aralık 2008 (UTC)

Vandalizme uğrayan maddeler arasında o da silinmiş, kazara. Geri getirildi. Teşekkürler. --M. M. ileti 15:26, 20 Aralık 2008 (UTC)

Merhaba sayın Metal :) Şu botun mesaj sayfasının boş olması, bünyemde onaysız olduğuna dair bir şüphe yaratmıştır. Durumun açıklığa kavuşturulmasını zat-ı âlinizden rica ederim sayın bürokrat. Saygılar. (Ne yaparsın, resmi talebe resmi dil :) --Yabancımsj 12:38, 22 Aralık 2008 (UTC)

Merhabalar Yabancı, bot'un sahibinin sayfasına not düşmüştüm. (Bot okuma yazma bilmez (!) diye direkt sahibiyle iletişime geçeyim dedim). Bürokrattan zat-ı şahanelerinize sevgiler.. --M. M. ileti 13:40, 22 Aralık 2008 (UTC)
Zahmet verdik efendim, teşekkürler :) --Yabancımsj 14:01, 22 Aralık 2008 (UTC)

yazdığım nerdeyse hiç bişi cıkmıyo[kaynağı değiştir]

Bazen bişeyler yazıyorum hemen siliniyor.Anlamıyorum --Akbulut1905gs 16:51, 22 Aralık 2008 (UTC)--Akbulut1905gs 16:51, 22 Aralık 2008 (UTC)--Akbulut1905gs 16:51, 22 Aralık 2008 (UTC)

Belki de yazdıklarınız Vikipedi kurallarına aykırıdır ve bu nedenle siliniyorlardır. Şu sayfadaki bilgilere bir göz atmanız yararlı olabilir. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 19:34, 22 Aralık 2008 (UTC)

galiba yüreğimin götürdüğü yere kadar :P[kaynağı değiştir]

Eh, yedik o kadar kadayıfı, biraz eritmek lazım değil mi? Bu arada gayet zevkli bir işmiş bu, tavsiye ederim. --Yabancımsj 11:38, 23 Aralık 2008 (UTC)

Ben de gözümde büyütmüştüm ama, o kadar da karışık değilmiş; yapa yapa öğrendim. Dilediğin zaman bir deneme uçuşuna daha hazırım kaptan, hem bu sefer kadayıflar da benden. --Yabancımsj 11:48, 23 Aralık 2008 (UTC)

Kullanıcı sayfası[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, hatırlarsanız Oğuz256 => Oğuzhan şeklinde bir isim değişikliği yapmıştık. Sizden ricam adı Kullanıcı:Oğuzhan (geçici) kullanıcı sayfamdaki geçici kelimesini çıkartmanız(alt sayfaları ve mesaj sayfası dahil). Çünkü mesaj sayfama ileti geldiğinde yeni mesajınız var yazılı kutu gelmiyor. İyi çalışmalar.--Oğuzhan 14:01, 23 Aralık 2008 (UTC)
Sanırım şimdi tamamdır.. Kolay gelsin. --M. M. ileti 20:14, 23 Aralık 2008 (UTC)
  • İyi geceler üstadım, yolunu gözlüyordum: bu konuyla ilgili bilgin vardır diye düşünüyorum, yanılıyor muyum? Levent Abi ileti 19:33, 23 Aralık 2008 (UTC)
Selam üstadım, Ertly'nin engeli yok. Kullandığı IP'nin (195.229.242.57) başka bir zamanda bir vandal tarafından kullanılıp engel alıp almadığına baktım, öyle bir durum da yok. İşin ilginci o IP'nin (Dubai) hiçbir katkısı yok. Kendisi 15-16-17 ve en son 18 Aralık'ta katkıda bulunmuş. Belki denetçilerimiz o tarihlerdeki IP lere bakıp bir fikir eyleyebilirler. Sevgiler, --M. M. ileti 19:46, 23 Aralık 2008 (UTC)

merhaba metal militia, aradım fakat cevabını bulamadım, şunu sormak istiyorum: Bir daha değiştirmeyi düşünmeyeceğim güzel bir kullanıcı adı buldum. Bunun için vikiufuk kullanıcı adını sildirmek istiyorum. Biliyorsun ilerde sorun olabilir, kukla kullandığım düşünülebilir. iki kullanıcı adı zaten gereksiz. eskisini sildirip yenisini nasıl alabilirim. önce kayıt olup yeni kullanıcı adıyla sonra mı silinmeli eskisi yoksa önce sildirip sonra mı almalıyım. bu işlem nasıl yapılıyor. vikipedide yeni olduğum için siz ilgilenirseniz memnun olurum.--Vikiufuk 15:12, 24 Aralık 2008 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi'de yaptığınız değişiklik sayısı henüz 200'ü bulmadığı için şu an için bu işlemi (ad değiştirme) yapamayız. Ancak 200 rakamından sonra, kullanıcı adınızı istediğiniz isme değiştirebiliriz. Yeni bir hesap almanıza gerek yok, şu sayfaya başvurmanız yeterli olacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 15:16, 24 Aralık 2008 (UTC)

tamam teşekkürler, böylesi daha iyi hesap kapatıp hesap açmaktan.--Vikiufuk 15:31, 24 Aralık 2008 (UTC)

  • Sen de sağolasın sevgili arkadaşım, ama itiraf edeyim, yokluğun üzüyor, şu kulanıcı sayfandaki "ara-sıra uğrama" konusu umarım tez geçer? Özlemek kötü yahu? Levent Abi ileti 22:23, 24 Aralık 2008 (UTC)
  • Yemin etsem başım ağrımayacak: farkında değilim "..görümcesinin oğlunun" fotoğraflarının hadi geri getir, zaten ben yatıyorum.. Levent Abi ileti 22:47, 24 Aralık 2008 (UTC)

Bağlanma Sorunu[kaynağı değiştir]

Merhabalar, ben Kullanıcı:Ertly. Levent Abi adlı yöneticinin sayfasına güç bela bir mesaj bırakarak içinde bulunduğum durumu kendisine aktarmıştım. [[2]] Siz de ilgilendiniz teşekkür ederim, ancak sorun sürüyor. Kullanıcı adımla sisteme kabul edilmediğim gibi, oturum açmadan da hiçbir şekilde bir sayfalarda değişiklik yapmama izin verilmiyor. Son 2 ayda ekledigim yeni maddeler ve yaptigim degisikliklerle aslında oldukca verimli bir donemde oldugumu goreceksiniz. Ancak simdi elim kolum bagli. Bu mesajı sayfanıza ben atamiyorum bile, bir baska arkadasimdan rica ederek zorlukla ekletiyorum.Bu konuyla ilgilenilmesi ve gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum. 81.214.143.87 07:13, 26 Aralık 2008 (UTC)

Merhabalar, anlattığınız kadarıyla sorununuz ciddi görünüyor. Fakat ne yazık ki, bu tür teknik detaylar konusunda benim de bilgim kısıtlı. İsterseniz konuyu bir de Kullanıcı:Noumenon'a iletin, belki o size bir çözüm önerebilir. --M. M. ileti 08:20, 26 Aralık 2008 (UTC)
Sorun hallodu, ilginiz için çok teşekkürler...Ertly 11:37, 28 Aralık 2008 (UTC)

Global vandal?[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Zamanınız olduğunda şu olaya bakabilir misiniz?

İyivikiler... homonihilis // ileti 10:17, 26 Aralık 2008 (UTC)

Bir zahmet...[kaynağı değiştir]

...Ağ tarayıcısı başlığını Web tarayıcısı olarak değiştirebilir misin? — Pınar [m] 10:22, 27 Aralık 2008 (UTC)

Bir de Internet Explorer (ağ tanımlayıcısı) başlığı Internet Explorer olmalı Pınar [m] 10:28, 27 Aralık 2008 (UTC)
Böyle taksit taksit istekte bulunmak istemezdim ama birileri bu maddelerin başlıklarını fena karıştırmış. Şunları da değiştirmek gerekiyor: Konqueror (ağ tanımlayıcısı) --> Konqueror, MSN Explorer (Ağ Tanımlayıcısı) --> MSN Explorer, Maxthon (Ağ Tanımlayıcısı) --> Maxthon, Safari (ağ tanımlayıcısı) --> Safari (Web tarayıcısı)Pınar [m] 10:37, 27 Aralık 2008 (UTC)
Ellerin dert görmesin Pınar [m] 10:42, 27 Aralık 2008 (UTC)
  • Yönlendirmelere olan yönlendirmeleri botlar düzeltiyor galiba? Hazır bu maddeden bahsetmişken, isim değişikliği için silinen Safari maddesi Afrika safarisini konu alıyor olmasın? Tembellik edip bakmadan başlığın Safari (Web tarayıcısı) olmasını rica etmiştim. Pınar [m] 11:21, 27 Aralık 2008 (UTC)
Ben de bakmadan silmiştim aynı tembellikle.. ama geri getirdim az önce, ki değilmiş, anlam ayrımı imiş, ama Safari adıyla :) şimdi daha iyi oldu galiba, ne dersin? --M. M. ileti 11:25, 27 Aralık 2008 (UTC)
  • Bence de böylesi daha iyi olmuş. "Great minds think alike" Pınar [m] 11:28, 27 Aralık 2008 (UTC)

Yada vs. ya da vs. Yoda[kaynağı değiştir]

Olmuş gibi mi? :) RoboKhutuckmsj 18:28, 27 Aralık 2008 (UTC)

Hem de otomatik modda ! Bravo... --M. M. ileti 18:32, 27 Aralık 2008 (UTC)
Bir de şu "doğrudan" anlamına gelen "direkt" ler, bazen "direk" şeklinde yazılıyor. Eğer "elektrik direği" değillerse onları da değiştirebilir mi senin şu robocop --M. M. ileti 18:35, 27 Aralık 2008 (UTC)
Otomatik olarak "direk"leri "direkt" yapar, ama o zaman elektrik direkleri de elektrik direktleri olur :) Yarı otomatik biçimde yaptırabilirim. Hatta başlasın, yada'ları da yarı otomatikte yapıyorum şu an, ikisi birden aradan çıksın. RoboKhutuckmsj 18:38, 27 Aralık 2008 (UTC)

Şablon taşıma[kaynağı değiştir]

Şablon:Hristiyanlık -> Şablon:Hıristiyanlık yapabilir miyiz? Login/out yapınca bot çöküyor da :) RoboKhutuckmsj 20:54, 27 Aralık 2008 (UTC)

Yapılabilir elbette, iki imla da kullanılıyor, ama hangisi TDK ya göre doğru olan bilmiyorum, bakmak lazım.. --M. M. ileti 21:04, 27 Aralık 2008 (UTC)


Hocam çok teşekkür ederim, sevgilerimle... e.c. 21:36, 27 Aralık 2008 (UTC)




YANLIŞ DÜZELTME[kaynağı değiştir]

iyi akşamlar....Şahsınızın akademik konularda ne kadar bilgileri vardır bilimoyorum ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırlarında akademik olarak yüksek lisans ve doktora programları ayrılmaktadır....Şahsımın görüşüne göre yüksek lisans maddesinin doktora sayfasına yönlendirilmesi yanlıştır ve vikipedi özgür bir platform olarak bu yanlışın düzeltilmesine de engel olunmamalıdır....Burası tüm insanların bilgi aldığı bir yer aldığından doğru bilgi vermekle mükellifiz.....Buna bağlı olarak yanlış düzeltilmelidir...Örnek olarak yüksek lisansı bitiren bir mühendis yüksek mühendis unvanı alırken doktora yaptıktan sonra doktor olabilmektedir...(daha fazla bilgi için bkz. yok.gov.tr)..Bir akademisyen olarak duyduğum üzüntüyü dile getirir ve sizin bir bürokrat olarak gerekeni yapmanızı ve bir daha bilgi yanlışlarına düşmemenizi rica ederim...

Not:Maddenin kısa olması zaman azlığımdan dolayıdır...ben atrıntılı bilgi yazmayı bugün istiyordum ama silinince sizi uyarmayı uygun gördüm...ayrıca sırf içerik kısa diye yanlış bilgi verilmemelidir....İçerik kısa olsa bile içreik bence geliştirilmeliydi....Teşekkür ederim.... Kullanıcı:Galileogalilei

  • Merhabalar, kullanıcı sayfanızda belirttiğinize göre üniversite öğrencisisiniz. Şahsımın akademik konularda ne kadar bilgisi olduğunu sormuşsunuz, hemen cevaplayayım: akademik konulardaki çalışmalarım, sarfettiğim emek, sizin yaşınızın bir-bir buçuk misli kadar bir zaman dilimine yayılmakta. O nedenle de, yüksek lisansın, doktoranın ne olduğunu, aralarındaki farkı vs. öğrenmek için xxx.gov.tr lere bakmama gerek yok. Bu minik ayrıntıyı netleştirdikten sonra, gelelim sorunuza: madde geçmişinden görünen o ki, yüksek lisans maddesini açan zaten sizsiniz ve daha açılıştan itibaren bu maddeyi Doktora (akademik) maddesine yönlendirmişsiniz. Bu madde üzerinde benim dahlim sadece şu geri alma işlemi -ki o da, salt Türkiye'ye özgü bir madde olmadığı, evrensel olduğu için. Sonuç olarak, suçlayıcı bir üslupla yazmış olduğunuz bu mesajınızın beni ilgilendiren tarafını tam olarak anlamadım, ne yapmamı istediğinizi net bir şekilde belirtirseniz belki yardımcı olabilirim. Ne tür bilgi yanlışlarına düştüğümü merak ettim doğrusu... Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 10:57, 28 Aralık 2008 (UTC)
  • iyi günler...ilk önce ben yüksek lisans öğrencisi ve üniversitede asistanım...bunu belirtim....2,si benim yapmak istediğim sadece yüksek lisansın doktorayla ayrıldığını belitmekti...ayrıca kayıtlara bakarsanız link düzeltmeleri yaptığımı görülür....yine anlayışınız için teşekkür ederim...iyi çalışmalar dilerim....Kullanıcı:Galileogalilei

zaman durmuş[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Üstadım, şu sayfa bende hãla mayıs ayı verileriyle görünüyor, acaba değişmemiş midir? Levent Abi ileti 11:37, 28 Aralık 2008 (UTC)
Selamlar Mirim, evet bende de Mayıs 2008 görünüyor, ve Vikipedi veri tabanının hangi hızda güncellendiğini göstermesi açısından hayli ilginç.. Hadi 1-2 saat, 1-2 gün neyse de, 7 aylık bir gecikme ! sanki biraz fazla gibi --M. M. ileti 11:45, 28 Aralık 2008 (UTC)

Why have you delete my request?!? --Seha bs 00:00, 29 Aralık 2008 (UTC)

Sorry my failure! I saw this: [5]. Is it renamed? Please answer at bosnian talk. Thanks! --Seha bs 00:18, 29 Aralık 2008 (UTC)

Thanks! --Seha 10:47, 29 Aralık 2008 (UTC)

minik hatırlatma[kaynağı değiştir]

Merhabalar, SD devriyeliğinde yararlı katkılarınızı görmek gerçekten hoş. Yalnız, şurada olduğu gibi bazen maddenin geçmişine bakmadan sil etiketi koymak, silme işlemini yapacak olan hizmetliler için yanıltıcı olabilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 13:06, 29 Aralık 2008 (UTC)

Ooops! Gözümden kaçmış, üzgünüm. --Jimqode 13:08, 29 Aralık 2008 (UTC)

Mutlu yıllar. --♪♫Berkay0652 23:00, 31 Aralık 2008 (UTC)

hizmetli nasıl olacağız öğrenebilirmiyim 21:14, 30 Aralık 2008 Bu imzasız yazı Bedo163 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bkz.→ VP:HB --M. M. ileti 19:17, 30 Aralık 2008 (UTC)
  • Oy oy oy.... Üstad, bir tebriği hakettin, bunca sade, böylesine oturaklı bir yanıt.. pes doğrusu. Sana bir viki yıldızlı "akademisyen" ödülünü vermek isterdim ama bu ara bildiğin bir kriz ortamı var , neyse alacağın olsun. Levent Abi ileti 23:01, 30 Aralık 2008 (UTC)
2009 yılı hepimize kutlu olsun (İyi yıllar). --SelimMesaj Sayfam 15:07, 31 Aralık 2008 (UTC)

İyi bir 2009 dilerim...Eğer yönetici iseniz hesabımı daimi olarak kapatmanızı istiyorum. Sebebi şu; global account yapmak istedim ama İng. ve İsp. wikilerde de Orkestra varmış O yüzden başka bir isimle hesap açıp global account yapacağım. İyi akşamlar.--Orkestra 17:07, 1 Ocak 2009 (UTC)

Size de mutlu yıllar. Vikipedi'de, bir kez açılan kullanıcı hesaplarının kapatılması / silinmesi şeklinde bir uygulama yok. Başka bir kullanıcı adı alabilirsiniz elbette. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 10:58, 2 Ocak 2009 (UTC)

teşekkürler, iyi vikilemeler--Orkestra 11:22, 2 Ocak 2009 (UTC)