Kullanıcı mesaj:Metal Militia/Arşiv12

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ödül şeysi[kaynağı değiştir]

Bende Barnstar (veya da ödül) istiyorum, illa yönetici olmamda gerekmiyor değil mi? Bana nasıl ödül alacağım hakkında yardımcı olun. --King Qwer 11:25, 3 Eylül 2007 (UTC)

Vikipedi'de ödül almak, ya da genel anlamda ödül almak, sadece istemekle olmuyor maalesef. Ödüllendirilmek için o ödülü hakeden birtakım şeyler yapmak gerekiyor. İçinde bulunulan topluluğun beğenisini kazanacak şeyler. Örneğin, Viki'de yeni maddeler yaratmak, SD devriyeliğinde bulunmak, eskik, gedik ne varsa temizlemek, işbirliği sayfalarında diğer kullancılarla ortak projelere katılmak, vb. gibi. Kısacası çok çalışmak gerek öncelikle. Ve hiç şüpheniz olmasın, bu dediklerimi yaparsanız, ödül(ler) de peşisıra gelecektir. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 11:42, 3 Eylül 2007 (UTC)

İstan-bul-uşma[kaynağı değiştir]

  • İstanbul buluşmasından haberiniz var mı? Geçen sefer gözümüz yollarda kalmıştı. Belki bu sefer olur, (boşalttığınız sayfayı biraz doldurdum ama) iyi çalışmalar, --Bahar (yine ben!) 12:48, 3 Eylül 2007 (UTC)
Evet, izliyorum. Yoğun işlerim nedeniyle katılamayabilirim. Ancak belki kısa süreliğine de olsa bir uğramak istiyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 12:57, 3 Eylül 2007 (UTC)

kullanıcı sayfasının silinmesi[kaynağı değiştir]

geçmişinin silinmesi için kendi kullanıcı sayfama "sil" etiketi ekledim. tekrar düzenlemek istiyorum. bundan alt sayfalar eklenir mi? ya da vikipedideki kullanıcı hesabım da silinir mi?--Domamesaj 00:14, 1 Eylül 2007 (UTC)

Sayfanızdan sil etiketini kaldırmışsınız, vaz mı geçtiniz? Kullanıcı sayfanızın geçmişinin silinmesi, alt sayfalarınızı ve kullanıcı hesabınızı etkilemez. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:58, 2 Eylül 2007 (UTC)
Sayfanızdan sil etiketini kaldırmışsınız, vaz mı geçtiniz? Kullanıcı sayfanızın geçmişinin silinmesi, alt sayfalarınızı ve kullanıcı hesabınızı etkilemez. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:58, 2 Eylül 2007 (UTC)
emin olmadan sildirmek istemedim. Öyleyse sayfa içeriğini tekrar "sil" etiketiyle değiştiriyorum. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.--Domamesaj 18:17, 3 Eylül 2007 (UTC)

Telifli resimler[kaynağı değiştir]

Şu sayfada telifli olduğunu sandığım epeyce resim kullanımış. Bilginize... --Yabancı 09:27, 4 Eylül 2007 (UTC)

daha detaylı link lütfen[kaynağı değiştir]

Telif ihlalinin yapıldığı adres olarak hep aynı anasayfayı gösteriyorsunuz. Ve verdiğiniz linkin anasayfasında da belirttiğiniz içerik görünmüyor. Daha detaylı bir link verebilir misiniz lütfen ? --Metal Militia ileti 19:36, 4 Eylül 2007 (UTC)

En alta bak

--Tenderness 19:38, 4 Eylül 2007 (UTC)

Baktım ama göremedim. Lütfen daha detaylı bir şekilde, yani ilgili telif ihlalinin yapıldığı sayfaya doğrudan link veriniz, aksi takdirde tüm değişikliklerinizi geri almak zorunda kalacağım. --Metal Militia ileti 19:48, 4 Eylül 2007 (UTC)

Durun. Diğer yönetici arkadaşlarınıza danışmadan bireysel kararlar vermeyiniz. Sayfanın en altında telif hakları var. İzinsiz kullanılamaz yazıyor. Hâlâ göremiyor musunuz?

www.milscint.com

İyi bakın

Aksi takdirde size bir printscreen zorunda kalacağım. Gönderme mi ister misiniz sayın metal militia?

Tenderness 19:52, 4 Eylül 2007 (UTC)

Şimdi bu maddelerin hepsi telif ihlali mi, bunu mu diyorsunuz ? Satır satır bu adresten mi alınmışlar yani ? --Metal Militia ileti 20:19, 4 Eylül 2007 (UTC)

Hâlâ anlayamıyorsunuz sanırım. MSI Dergisinin ana adresi bu sayfadır. Derginin ve sitenin editörü aynı kişidir. İsterseniz onlarla irtibata geçin. Ben daha rahat irtibata geçebilesiniz diye bu adresi veriyorum. Tabi 12 YTL verip dergiyi satın almalısınız. Orada da aynı telif hakkının olduğunu görebilirsiniz.

Başka bir sorunuz yoksa lütfen boşuna beni meşgul etmemenizi rica ediyorum.

Tenderness 20:28, 4 Eylül 2007 (UTC)

metal MILITA[kaynağı değiştir]

Sayin editorler yada sayin metal milita efendim ilk once ozur dilerim sizi yanlisliklarimla yordugum icin efendim fakat ben kisisel bilgilerimde meal adresime onay kodu yolluyorum onay kodu geliyo tikliyorum fakat onaylanmiyo tekrar onay icin bekliyor diyor bir ikinciside tekrar ozur dielrim SU MERSAVI ASIRETI hakinda diger kisiler kimse sizinde yardimina ihtiyacim var ben mersavi asireti editoruyum dogru bilgielri yansitmak zorundayim bu bizim resmi web sitemizdede vardir bilgiler faka buradaki olan uyeler KISI VE KURULUS olarak bilgiu veriyorlar bu yanlis ya ben size bilgielri yazayim siz yerlestirin kitleyin konuyu yada degistirmesinler cunku WIKIPEDI olarak halka kisilere dogru bilgileri yansitmaliyiz ben bunu biliyorum yada ben yanlis biliyorum SIZIN VE YA DIGER KISILERINIZI YARDIMINI BEKLIYORUM bana ulasirsaniz ayda yardimci olursaniz sevinirim...

                           Saygilarimla By_MeRSaVi ibrahim Agac

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Inappropriate usernames; Promotional usernames that attempt to promote a group or company on   
Wikipedia, including but not limited to:
   * Usernames that match the name of a company or group, especially if the user promotes it.

cümlesinden anlaşılacağı gibi eğer şahıs prome ediyorsa yani Türkçesi ile reklamını yapıyor ise bu kural uygulanır. Değilse yani o a company or group ile ilgili reklam yapmıyor ise kural uygulanamaz. Kaldıki giriş cümlesinde attempt kelimesi kullanmış kural koyucu; Türkçesi ile atıfta bulunulan fiile/eyleme yani reklama teşebbüs ediyor ise; Dolayısı ile bu Vikipedist arkadaşa bu kuralı uygulayamazsınız.

İkincisi ve en önemlisi ceza hukuğunda asıl olan kazanılmış hakkın geri alınamaması ilkesidir ki burada yapılması gereken arkadaşın elinden hakkını almak değil yeni katılımcılar bu arkadaşı örnek gösterdiğinde kuralın bir şekilde uygulanamaması sonucu bir nevi zilliyet hakkının doğmuş olduğu beyan edilir ve/veya bu kural sayfasına işlenerek şahıslar bilgilendirilir.

Kısacası, kural ihlali yoktur ve kazanılmış hak geri alınamaz.

NOT: Ayrıca yasalar ve kurallar geriye doğru yürütülemez.--NeslihanK 16:24, 5 Eylül 2007 (UTC)

Mesajınız, hangi engellenmiş kullanıcı adı ile ilgili idi ? --Metal Militia ileti 17:32, 5 Eylül 2007 (UTC)

____

Günaydın, bu kullanıcı, kullanıcı adından dolayı engellenebilir mi? Şimdiden teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 07:31, 6 Eylül 2007 (UTC)

Günaydın Bahar, bir sakıncasını göremedim ismin, güzel bir B.W. filmiydi hatırladığım kadarıyla :) --Metal Militia ileti 07:53, 6 Eylül 2007 (UTC)

Emin misiniz? kısaltma küfür ama buraya yazmam uygun düşmez, onun için sormuştum. --Bahar (yine ben!) 07:56, 6 Eylül 2007 (UTC)

Sağolasın Metalcim, o an o aktifti, ama sonra çıkmış galiba.. Görüp yanıtladığın için teşekkürler, kolay gelsin. Levent Abi ileti 07:32, 6 Eylül 2007 (UTC)

Sayın Metal Militia, bu arkadaş hiç haber vermeden silmeye başladı. Halbuki Numenon denen kişi içini doldun demişti bende doldurmaya başlamıştım. Bu arkadaş tartışma ilkelerini ihlal etmekten engellenmelidir.--DeliTalat 20:52, 6 Eylül 2007 (UTC)

Uygun olmayan kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kullanıcı:Pavarotti'nin kullanıcı adı kurallara uymuyor. Bilginize... --Yabancı 10:27, 7 Eylül 2007 (UTC)

Işık hızıyla engellemişsiniz. Teşekkürler. --Yabancı 10:33, 7 Eylül 2007 (UTC)
Kurallara uygun olmadığı aşikardı. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 10:34, 7 Eylül 2007 (UTC)

Engel isteği.[kaynağı değiştir]

Sanırım yöneticisiniz. Şu ip vandalist ve bölücü bir faaliyet takip etmektedir. 82.239.232.170 engellerseniz memnun oluruz.--Mehmet Baran 14:10, 7 Eylül 2007 (UTC)

Anonim kullanıcı uyarıldı. Devamı halinde engellenebilir. --Metal Militia ileti 14:15, 7 Eylül 2007 (UTC)

Selamlar. Garip bir sorun yaşıyorum Iron Maiden maddesindeki Son dönemler kısmında değişiklik yaptığımda maddenin geri kalanı yokoluyor. Böyleyken [1] şu hale [2] geliyor. Bir bakabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--2ulus 14:20, 7 Eylül 2007 (UTC)

Sanırım halloldu şimdi. Minik bir hata idi sadece (<ref/> yerine </ref> olması gerekti). Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 16:52, 7 Eylül 2007 (UTC)

Çok teşekkürler.--2ulus 16:56, 7 Eylül 2007 (UTC)

Sanırım gerekli uyarıları aldınız.

Herhangi bir telefon numarasına ihtiyacın olursa kullanıcı sayfama mesajını bırak.

--kızılsungur

Son günlerde Vikipedi'de aldığım en iyi haber.Saygılar sunuyorum.Çok mutlu oldum.Şu anda anlatamam bile.Tekrar teşekkürler.Sağlamcıileti 08:36, 8 Eylül 2007 (UTC)

Yardım isteği tekrar![kaynağı değiştir]

Kime yazsam cevap vermiyor. Marlo Morgan maddesini en.wiki den tercüme ettim. Fakat maddenin yarısı yok oluyor kaydedince. "Değiştir" sekmesinde görünüyor fakat kaydedince yok oluyor. Bunun sebebi nedir? Teşekkürler.--Mehmet Baran 16:58, 8 Eylül 2007 (UTC) Sorun düzeldi. <ref> takısında sorun varmış.--Mehmet Baran 17:14, 8 Eylül 2007 (UTC)

Halletmişiniz. Teşekkürler, kolay gelsin. --Metal Militia ileti 17:27, 8 Eylül 2007 (UTC)

katkılarım[kaynağı değiştir]

merhaba ben Fatalflexmsj at. http://tools.wikimedia.de/~interiot/cgi-bin/count_edits? adresinde bir sorun var sanırım. bu sorunun ne zaman düzeleceğine dair bir bilginiz varmı?

Merhabalar, adıgeçen adresteki sorun maalesef epey bir süredir devam ediyor ve ne zaman düzeleceğini bilemiyorum. --Metal Militia ileti 20:52, 8 Eylül 2007 (UTC)

Selam Metal bir konuda fikrini sormak istemiştim ancak biraz inceleme gerektiriyor yani biraz vaktin varmı müsaitmisin?--Eldarionmesaj 21:14, 8 Eylül 2007 (UTC)

Dinlemedeyim Eldarion, yolla byte'ları :) --Metal Militia ileti 21:18, 8 Eylül 2007 (UTC)
Şimdi biraz önce Türkiye maddesine şöyle bir cümle eklendi."Günümüzde Türkiye, demokratik bir cumhuriyettir. Nüfusun % 99'dan fazlası Müslüman olduğu halde devlet yönetimi laik ilkeler üzerine kurulmuştur" cümleye tarafsız mı desem,politika yapılıyor mu desem ne desem diye düşünürken değişikliği yapan kullanıcı dikkatimi çekti.Kendisiyle daha önce bir madde üzerinde ufak bir tartışma yaşamıştık ancak katkılarına baktığımda madde lerin üzerinde gerçekten çok radikal değişiklikler yaptığını farkettim.Üstelik tartışma sayfalarında kimsenin fikrini almadan yapıyor bunu.Yönetici olmadığım ve daha önce kendisiyle bir tartışma yaşadığım için kendisiyle bu konuyu tartışmak istemiyorum.Sadece yaptıkları legal midir yani her isteyen madde üzerinde bu kadar radikal değişiklik yapabilirmi diye sormak istedim.Ayrıca eklediği içeriklerin tarafsız olmadığına inanıyorum.Ufak bir örnek vermek gerekirse tek parti rejimi maddesinde ki "Nisan 1923'te yapılan İkinci Meclis seçimlerine sadece Birinci Grup üyeleri arasından devlet başkanı Mustafa Kemal Paşa'nın bizzat oluşturduğu tek listenin katılmasına izin verildi. Buna rağmen seçime katılmayı deneyen bağımsız adaylar çeşitli baskılarla çekilmeye zorlandılar" üstelik kaynak da gösterilmemiş.Bu konuda fikrini almak istemiştim.--Eldarionmesaj 21:26, 8 Eylül 2007 (UTC)
Maddeler üzerinde radikal değişiklikler yapmadan önce ilgili maddenin tartışma sayfasında mutlaka konunun tartışılması gerektiğine inanıyorum. Zira aksi davranışlar, o an farkedilmese de, daha sonra kullanıcılar arasında karşılıklı tartışmalar yaşanmasına neden olabiliyor. Örneğin, "...fazlası Müslüman olduğu halde devlet yönetimi laik..." cümlesi subjektif, ve yorum içeriyor. Diğer cümle de, dediğin gibi kaynak belirtmeyi zorunlu kılan "iddialı" bir cümle. Değişiklikleri yapan kullanıcı ile aranızda yaşanan tartışmaları hatırlıyorum. Tekrar aynı sürece girmeni(zi) istemem. Ama takipte olmak ve tarafsız üslubun korunması için gereken müdahaleleri yapmak da her Vikipedistin görevi aslında. Teşekkürler, kolay gelsin. --Metal Militia ileti 21:41, 8 Eylül 2007 (UTC)
Sonuç olarak sanırım tartışma sayfasında belirtilmese bile radikal değişiklileri geri alamıyoruz.Eğer alabiliyorsak yapacağım çünkü gerçekten çok ciddi bir durum gibi görünüyor.Değişiklik yaptığı hemen hemen her maddeye kendi yorumlarını ya da kaynaksız bilgiler eklemiş.--Eldarionmesaj 22:15, 8 Eylül 2007 (UTC)
Sanırım yanlış anlaşıldım. Elbette geri alabiliriz, radikal değişiklikleri yapan kişinin bunu önce tartışma sayfasında belirtmesi tavsiye edilir, önerilir, uygun olandır, vs demek istemiştim. Eğer hal böyle değilse, herkesin, radikal değişikliği yapan kişinin yaptıklarını geri alma, düzeltme, değiştirme yetkisi ve hakkı var tabii ki. --Metal Militia ileti 22:19, 8 Eylül 2007 (UTC)
Anlaşıldı kaptan kirk.over--Eldarionmesaj 22:23, 8 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba hocam :)[kaynağı değiştir]

Şafak 6 hocam. Son günler biraz daha rahat geçiyor. Önümüzdeki pazar İstanbul'dayım bir aksilik çıkmaz ise. Ben de çok özledim :) --Nerval 06:54, 9 Eylül 2007 (UTC)

buranin ?nerdedir?

Acaba herhangi bir resmi diğer vikipedyalardan nasıl bu vikipediye getirebiliriz?"--Sabri76mesaj" 15:53, 9 Eylül 2007(UTC)

Diğer Vikilerden buraya getirmek (indirmek/download) pek uygun ve mantıklı olmuyor çoğu zaman. Yerel telif hakları vs gibi kurallar da genellikle buna izin vermiyor zaten. O nedenle, en iyisi commons'a bakmak. Oradaki resimler sorunsuzca kullanılabiliyor çünkü. --Metal Militia ileti 16:08, 9 Eylül 2007 (UTC)

Şu madde [3] reklama giriyor mu? İyi çalışmalar.--2ulus 16:04, 9 Eylül 2007 (UTC)

Ağır bir reklam kokusu var hem de. Dili taraflı, kesinlikle düzenlenmeli. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 16:26, 9 Eylül 2007 (UTC)

Selam Metal.Şimdi baktım oylamam sona ermiş kapatabilirsen sevinirim.--Eldarionmesaj 16:14, 9 Eylül 2007 (UTC)

Selam Eldarion, şimdi bakıyorum. --Metal Militia ileti 16:28, 9 Eylül 2007 (UTC)

Kullanıcı:Fatalflex adlı şahıs kendi mesaj sayfasındaki bazı şeyleri 9 eylül akşam vakti sildi, ben yapmamasını söyledim bana böyle öğretildi dedim(tabi siz bana öğretmiştiniz) Dinlemedi 3 kere karşılıklı geri alma yaptık. Sonra bana mesaj sayfama ne karışıyorsun dedi. Acaba yanlış mı yaptım yanlış yaptıysam düzeltin lütfen ve ilgilenir misiniz konuyla lütfen...saygılarımla..."--Sabri76mesaj" 17:37, 9 Eylül 2007(UTC)

Daha fazla uzatmamanız yerinde olmuş. Lütfen uyarılarınızı nazik bir üslup ile yapınız. İsrar edilmesi halinde konuyu tecrübeli bir vikipedistin dikkatine sunabilir ve yardım isteyebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:55, 9 Eylül 2007 (UTC)
  • Merhabalar,

Kullanıcı:Walter'a haber vereceğiz... kendisi Meta'nın bize yolladığı geçici bürokrat (bakınız: [4]). O atamayı yapacaktır ilgili bağlantıyı kendisine atarsak. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 18:40, 9 Eylül 2007 (UTC)

Hangi dilde acaba? İsminin değişmesi gerekmiyor mu? Bu halini onaylıyor musunuz? --SONSAVASCI 18:44, 9 Eylül 2007 (UTC)

Madde adında yönlendirme yapılabilir, ama adı İngilizce diye maddeyi silmek olmaz. Maddedeki resimden bahsediyorsanız onu da resmin tartışma sayfasında belirtmeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 19:04, 9 Eylül 2007 (UTC)
Madde adı türkçeleştirilmiştir. --SONSAVASCI 20:01, 9 Eylül 2007 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Metal, kolay gelsin. Şu SMA listesindeki Hilary Duff maddesi hiç itiraz almamış; ve süresi de dolmuş sanırım; bi bakabilirmisin? Levent Abi ileti 19:31, 9 Eylül 2007 (UTC)

Selam Levent, şafak sayıyoruz galiba :) Sorun değil, ilgilenirim tabii, de ilgili sayfada "... en az 15 gün..." diyor. O nedenle birkaç gün daha bekleyelim diyorum. Kolaylıklar.. --Metal Militia ileti 19:53, 9 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Desteğiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.İyi çalışmalar.--Eldarionmesaj 21:53, 9 Eylül 2007 (UTC)

Acaba 1918-1920 arası ermenilerin türkleri nasıl katlettiği hakkında bir madde yapsam uygun olur mu?"--Sabri76mesaj" 18:10, 10 Eylül 2007(UTC)

Neden olmasın? Tarafsız, ansiklopedik, kayda değer, doğrulanabilir, kaynaklandırılmış olduktan sonra. --Metal Militia ileti 18:13, 10 Eylül 2007 (UTC)

Acaba bir resmi sitede görünce telifli olup olmadığını nasıl anlarım??"--Sabri76mesaj" 18:22, 10 Eylül 2007(UTC)

Telif hakkındaki sorularınızı, bu konunun üstadı Mach'e yöneltmeniz yerinde olur. --Metal Militia ileti 18:25, 10 Eylül 2007 (UTC)

sevgili metal militia[kaynağı değiştir]

çok azimli çalıştığını biliyorum.bu yüzden sana çikolatalar gönderdim.hep böyle çalışman dileği ile...


sevgiler ilkebay

Ödül için çok teşekkürler İlkebay. (Gerçi sayfamda görünmüyor, herhalde bir terslik var biryerlerde) Hep birlikte güzel ve temiz bir Vikipedi için çalışıyoruz. Hepimize kolay gelsin. Sevgiler. --Metal Militia ileti 07:29, 11 Eylül 2007 (UTC)
  • Yukarıdaki çikolatalar kadar eşsiz değil ama, nacizane şu mübarek dilberdudağı tatlısı Ramazan öncesi iyi gider diye düşündüm.
Dilber dudağı.JPG
Yapıcı, sağ duyulu, anlayışlı, çalışkan bir vikipedist olduğu için şu mübarek tatlıları şu vikipedide en çok hakettiğini düşündüğüm kişilerden biri olduğu için Metal Militia'ya sevgilerle. Afiyetle yen gariii:) maderibeyzamsj 13:0 9, 11 Eylül 2007 (UTC)
Ellerine sağlık Maderibeyza, aldığım bu en "tatlı" Viki-ödül ve iltifatların için çook teşekkür ediyorum. Sevgiler, saygılar. --Metal Militia ileti 13:26, 11 Eylül 2007 (UTC)

sevgili metal militia[kaynağı değiştir]

yöneticiliğe adaylığımı koydum.sende bana oy verirsen çok sevinirim


saygılarımla ilkebay

Seçkin madde...[kaynağı değiştir]

Bir madde ne kadar iyi olursa olsun dipnotları cümlenin hemen başında kullanmayıp en sonda kaynaklar olarak yazsak Seçkin madde seçilme ihtimali düşer mi?"--Sabri76mesaj" 18:30, 11 Eylül 2007(UTC)

Dipnot ile kaynakça farklı kavramlardır bildiğiniz üzere. Örnek olarak Che Guevara maddesine bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:32, 11 Eylül 2007 (UTC)

Yani demek istediğim: dipnot koymasak sadece toplamda yararlanılan kaynakları koysak Seçkin Madde olması için yeterli olmuyor değil mi?...?"--Sabri76mesaj" 18:37, 11 Eylül 2007(UTC)

Konuya göre değişebilir. Dipnot verilmemiş diye SM olamayacak bir madde olmadığı gibi, dipnotları var diye SM olacak bir madde de yoktur. Dediğim gibi, yukarıda örnek verdiğim SM Che Guevara maddesine bir göz atmanız yerinde olacaktır. --Metal Militia ileti 18:42, 11 Eylül 2007 (UTC)

Metal selam ukalalık gibi algılama ama oyunu oy kısmına taşırsan daha iyi olacak zannımca.Oylar yorum kısmında kalınca karışıklık oluyor bir süre sonra.İstersen yorum kalsın oyunun yanına yorumum aşağıda yazabilirsin yada hepsini taşıyabilirsin yukarı.Sen bilirsin nacizane fikmiri söylemek istedim:)--Eldarionmesaj 13:49, 12 Eylül 2007 (UTC)

Aman üstat mahçup ettin,yöneticimizin uyarısı falan,sadece dikkat çekme diyelim haddimi bilirim yani:))--Eldarionmesaj 13:54, 12 Eylül 2007 (UTC)

Dikkatimi çekiyor da bu köy sayfalarına aşırı vandallık yapılıyor neredeyse her 10 katkıdan sadece 1 i yararlı oluyor. Yararlı olanlarda bile korkunç derecede imla katliamı yapıylıyor. Acaba koruma talep etmem mantıksız mı gelir?"--Sabri76mesaj" 17:33, 12 Eylül 2007 (UTC)

Koruma, ancak yoğun vandalizm durumunda geçerlidir. Ancak şu an itibarıyla öyle bir durum görünmüyor. Yapılan vandalizmi her Vikipedist geri alabilir. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:36, 12 Eylül 2007 (UTC)

sağol, engellemeseydin polemiğe girecektim :D"--Sabri76mesaj" 18:38, 12 Eylül 2007 (UTC)

Rica ederim. Arada oluyor böyle şeyler. Dialoga girmemek gerek. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:39, 12 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba Tema, sayfamı geri aldığın için teşekkürler. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:41, 12 Eylül 2007 (UTC)

Rica ederim. Neler geri alıyoruz.. ) Kolay gelsin. --temaileti 18:47, 12 Eylül 2007 (UTC)
  • Merhabalar,

Topluluğumuzu belirleyen kararlar topluluğumuzu yansıtmalı. Bu sebeple topluluğumuzla ilgili mühim kararlarda topluluğun her bireyinin kendi fikrini belirtmesi hem topluluk bilincinin gelişimi hem de doğru kararların alınması için şarttır. Vikipedi tartışma:Vikipedi ne değildir? sayfasındaki, "Güncelleme ve kâğıt ansiklopedi" başlıklı öneri ve tartışmaya dair fikirlerinizi belirtmeniz gerçekten çok iyi olur; doğru kararlar alabilmek için herkesin fikrine ihtiyaç var. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 20:50, 12 Eylül 2007 (UTC)

telifli maddeler[kaynağı değiştir]

Haklıymışım galiba kes yapıştır konusunda--GK ® 21:01, 12 Eylül 2007 (UTC)

Evet, genellikle bir defada binlerce byte'lık madde girişlerinden şüphelenmekte fayda var :) Gördüğünüzde, siz de maddeye google dan hızlı bir telif araması yaptırıp, adresi de ekleyerek sil şablonu koyabilirsiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 21:14, 12 Eylül 2007 (UTC)
Fikir için mersi. Ama her şeyi kahramanlardan beklemeyelim :-)))))--GK ® 21:15, 12 Eylül 2007 (UTC)

seçkin madde...[kaynağı değiştir]

seçkin madde adayına oy vermek veya maddeyi aday göstermek için gereken şartlar var mı?"--Sabri76mesaj" 17:45, 13 Eylül 2007 (UTC)

Evet, oylama başladığında iki aylık üye olma koşulu var. --Metal Militia ileti 17:54, 13 Eylül 2007 (UTC)

Selamlar Metal Militia.Vikipedi:Bürokratlık başvurusu/Metal Militia sayfasında adaylığına cevap verirsen sevinirim.İyi çalışmalar kolay gelsin.--Eldarionmesaj 10:24, 14 Eylül 2007 (UTC)

Selam Eldarion, beni bu göreve layık gördüğün için sana teşekkür ediyorum. (Gün içinde yoğundum epeyce, geç cevap için kusura bakma). Önerini kabul ettim. Umarım tüm diğer Vikipedi kullanıcıları da bana olan güvenlerini oylarıyla gösterirler. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 15:37, 14 Eylül 2007 (UTC)
Tebrikler Metal Militia.Eminim oylamadan da,yeni görevinden de yüzünün akıyla çıkarsın.Kolay gelsin iyi çalışmalar.--Eldarionmesaj 15:39, 14 Eylül 2007 (UTC)

Çok kısa madde[kaynağı değiştir]

Merhaba;sizden, çok kısa içerikli maddeler oluşturmamam yönünde bir tavsiye/uyarı aldım. Sanırım Ülker Gıda maddesini kastediyorsunuz. Ama o maddeyi ben yazmadım, Ülker başlığı altında zaten vardı. Ben, Ülker başlığı altına Ülker Yıldız Kümesini de tanım olarak ekledim ve öyle olunca da mecburen mevcut bir kaç cümlelik Ülker Gıda tanımını yeni bir başlığa kaydırmak zorunda kaldım. Ortalığı toparladığımı ve şık bir hareket yaptığımı düşünmüştüm oysa ki... --firez 10:37, 14 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba Firez, sözünü ettiğiniz madde aynı gün içerisinde (9 Eylül), gene aynı gerekçe ile (kısa, taslak kriterlerini sağlamayan içerik) iki kez silinmiş. Maddeyi açanın siz olup olmadığı değil, kısa-uzun oluşu önemli, yani size gelen uyarıda belirtildiği gibi. Yoksa maddelerin silinmesini kimse istemez. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 15:44, 14 Eylül 2007 (UTC)

ÖDP'nin Kimliği[kaynağı değiştir]

Bu madde neden silindi gereçkesini anlayamadım. Bir kitap tanıtımının nesi tarafsız eğer eksikleri olduğu için sildiysenin tekrar yazıyorum yanlış anlama olduysa özür dilerim. Bu imzasız yazı Denereri (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 12:46, 14 Eylül 2007 (UTC)

Maddenin siline gerekçesi burada da belirtildiği gibi "düzen ve ansiklopedik açıdan uygunsuz" oluşu. Maddeyi yeniden açmışsınız gördüğüm kadarıyla, ve şu hali ile gene silinmeye aday gibi duruyor. Dilerseniz, Vikipedi'de yer alan diğer kitap maddelerine bir göz atarak, düzen ve ansiklopedik olma haline ilişkin bir fikir edinebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 15:54, 14 Eylül 2007 (UTC)

Resmi olamayan destek:D[kaynağı değiştir]

2 aylık üye değilim ama olsaydım sana desteğimi yazardım:-)"--Sabri76mesaj" 16:09, 14 Eylül 2007 (UTC)

Çok teşekkürler, hep birlikte güzel bir ansiklopedi için çalışıyoruz. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 16:12, 14 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Ben de seçkin madde tartışmasında verilen destek için sizin adınızda tüm vikipedi topluluğuna teşekkür ediyorum. Herşey bilginin kaliteli bir şekilde paylaşımı için flaWless - furKanileti 19:31, 14 Eylül 2007 (UTC)

Kitaplar Hakkında[kaynağı değiştir]

Girdi yaptığım kitaplarda arka kapak açıklamalarına da yer vermiştim, uyarınız için sağolun. Ama kitabın tanıtımı için konulabilen minik kapak resimleri gibi, bu yazılar da kullanılabilir sayılmıyor mu? Yani bazı siteler (kitap satan web sayfaları mesela) arka kapak yazılarını koyabiliyorlar. Bu konuda beni bilgilendirirseniz ve kitaplarla ilgili sık kırılan başka telif hakkı kuralları varsa bahsederseniz sevinirim. Mehmet Ali Anıl 21:40, 14 Eylül 2007 (UTC)

Merhabalar, kitap arka kapaklarındaki kısa tanıtım yazılarını aynen buraya alamayız. Bu telif hakkı ihlali olur ve Vikipedi'de yasaktır. Kendi cümlelerinizle yenibaştan yazmadığınız sürece (1-2 kelimenin yerini oynatmak değil, tümüyle yeniden yazmak) bu tanıtıcı ifadeleri buraya alamayız. Resimler konusunda da telif kuralları açık ve net. Madde içinde adil kullanım (fair-use) politikası gereği ancak tek bir resim kullanabilirsiniz ve o da telif hakkı içermemelidir. Resimler konusunda Mach size daha detaylı bilgi verebilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 21:48, 14 Eylül 2007 (UTC)
Ek olarak, şu iki sayfa: 1 ve 2 size yardımcı olacaktır. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 21:57, 14 Eylül 2007 (UTC)

monokitap şeysi[kaynağı değiştir]

Selamlar.Ana sayfadan oturum açmaya çalıştığımda karşıma kodlarla dolu bir sayfa çıkıyor.Bilgin olsun.Bir de monobook um bozulmuş.Acaba belirli bir süre girmeyince inaktif mi oluyor?Teşekkürler.İyi geceler.Sağlamcıileti 21:56, 14 Eylül 2007 (UTC)

Monobook'un düzgün görünüyor. Sayfayı kaydettikten sonra, ön belleği boşaltmalısın. Yani: Mozilla / Firefox / Safari için: Shift e basılıyken sayfayı yeniden yükleyerek veya Ctrl-Shift-R yaparak (Apple Mac için Cmd-Shift-R);, IE: Ctrl-F5, Konqueror: Sadece sayfayı yeniden yükle tuşuna basarak. Browser'ın hangisiyse artık. Kolay gele. --Metal Militia ileti 22:01, 14 Eylül 2007 (UTC)

Tşekkürler[kaynağı değiştir]

Eyvallah hocam sağol.Bu ana sayfadan oturum açarken karşıma çıkan kodlar nedir acaba bilgin var mı?İyi geceler.Sağlamcıileti 22:04, 14 Eylül 2007 (UTC)

Hocam selamlar RedArmy kullanıcı adı bana hiç iyi gelmedi.Engellenmeli gerekir derim en başından fikrini merak etmiştim.--Eldarionmesaj 09:06, 15 Eylül 2007 (UTC)

Tamamdır.Birde şurda süre dolmuş hocam bilgine.--Eldarionmesaj 09:17, 15 Eylül 2007 (UTC)
Kusura bakma hocam acemilik işte:) Kolay gele kaptan.--Eldarionmesaj 09:26, 15 Eylül 2007 (UTC)

Msykinder bana monobook yapmıştı [5]ben İnt. Explorer kullanıyorum ancak Ctrl ve F5 e aynı anda basmama rağmen sayfa değiştirince değişklik görmedim yani henüz kullanamadım ne yapmalıyım..??"--Sabri76mesaj" 12:56, 15 Eylül 2007 (UTC)

Explorer da ön belleği boşalttıktan sonra (Ctrl-F5 yaparak) herhangi bir maddeyi açıp değiştir sekmesine tıkladığınızda açılan sayfada üstte ve sol yanda birtakım değişiklikler olduğunu görmeniz gerekir. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 14:19, 15 Eylül 2007 (UTC)
Dediğinizi yaptım ancak hiçbir değişiklik olmadı acaba sorun benim bilgisayardamı yoksa monobook mu yanlış?..??"--Sabri76mesaj" 14:45, 15 Eylül 2007 (UTC)
Bir kez daha dener misiniz? Ufak bir değişiklik yaptım da. --Metal Militia ileti 14:54, 15 Eylül 2007 (UTC)
Denedim olmadı, belkide benim beceriksizliğimdir, bilmiyorum yine de yardım ettiğiniz için sağolun.."--Sabri76mesaj" 14:59, 15 Eylül 2007 (UTC)
Kendimde denedim, çalışıyor. Problem nedir anlayamadım açıkcası. Normal SD sayfasına bakarken bir değişiklik göremezsiniz. Ctrl-F5 yaptıktan sonra, bir maddeyi değiştirmek için açtığınızda, yeni fonksiyonları solda, diğer diller bağlantılarının hemen altında "templates" başlığı altında görebilmeniz gerek. Kolay gele. --Metal Militia ileti 15:11, 15 Eylül 2007 (UTC)

Herhangi bir sayfayı değiştirmeden önce, sonra veya değiştirirken tuş kombinasyonunu uyguladım hiçbir şekilde olmadı, görünmedi ne yazık ki..yinede sağolun iyi çalışmalar...."--Sabri76mesaj" 15:18, 15 Eylül 2007 (UTC)

Küfürlü vandalizm[kaynağı değiştir]

Küfür eden IP ler görüldüğü anda engellenirler. Kendilerine mesaj atmak için zahmet etmeyiniz. Yaptıkları değişikliği geri alırken, alttaki değişiklik özeti kutusuna "küfür silindi / çıkarıldı" vb. bir ifade yazarsanız, yöneticilerin görmesi daha da çabuklaşır ve gereken yapılır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 19:42, 15 Eylül 2007 (UTC)

Peki teşekkür ederim.Aslında küfür edenlerin hemen engellendiğini biliyorum da yine de bir dahaki dönüşlerinde küfür etmelerini belki engeller diye gönderiyorum mesajı.Özet kısmına dediğiniz notu ekliyeceğim.Gerçi ben o konuyu şikayet sayfasında gözünüze sokuyorum ya neyse. :)) Kolay gelsin.Sağlamcıileti 19:47, 15 Eylül 2007 (UTC)
Demek istediğim de bu idi. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 20:14, 15 Eylül 2007 (UTC)

Kullanici isimleri[kaynağı değiştir]

Merhaba MetalMillitia, bu bazi isimleri engellerken biraz fazla hasas davraniyoruz sanirim. Bir cok isim aslinda aranirsa ticari ya da teknik bir isme baglanabilir (Ornegin Nike aslinda bir tanrica, yada cinayet diye yorumlanan CNyT aslinda Cuneyt de olabilir.) Buna biraz daha netlik getirsek Koy cesmesinde vs? Tesekurler, Citrat 20:27, 15 Eylül 2007 (UTC)

Selam Citrat, evet, haklı olabilirsin tabii, hassas olmakta yarar var. Ancak VP:KA sayfasında "başka kullanıcıları rahatsız eden isimler" şeklinde geçen bir ifade var. Nitekim bir kullanıcı bu addan (CNyT) rahatsız olmuş olmalı ki, şikayet sayfasına bunu belirten bir mesaj bırakmış. Aslında senin de belirttiğin gibi, başka anlamların kısaltması da olabilir. Ve konu elbette tartışılabilir eğer istersen. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 20:44, 15 Eylül 2007 (UTC)

Hocam selam.Bu Şirin Pancaroğlu maddesi yeniden eklendi.Yazının ve resimin sahibinden izin aldım diyor.Ben de daha önce silinmiş içeriğin aynısı olarak işaretledim.Sağlamcıileti 09:51, 16 Eylül 2007 (UTC)

İzin almak yeterli değil, içerik telifli. Nokta. Kendisi uyarılmış, tekrarında engellenir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 09:53, 16 Eylül 2007 (UTC)

OK.Sen görmüşsün zaten.Sağlamcıileti 09:52, 16 Eylül 2007 (UTC)

Uygunsuz kulllanıcı adı nedeniyle süresiz engellendi. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 12:30, 16 Eylül 2007 (UTC)

Hoşgeldin..[kaynağı değiştir]

Seni bu sayfalarda görmek çok güzel Uğur, hoşgeldin, sefalar getirdin :) Şu mola şeysini de kaldır artık sayfandan lütfen ve kaldığın yerden katıl hemen, yapacak çok iş var.. Kolay gele.. --Metal Militia ileti 12:36, 16 Eylül 2007 (UTC)

Şu an hala teknik olarak mola yapmak zorundayım. Şu sıralar üzerimdeki yüklerden birer birer kurtuluyorum. Umarım eskisinden daha da iyi bir şekilde geri dönüş yapacağım.:) Elimde güzel görsel kaynaklar olmaya başladı. Kaldırıyorum:)--Ugur Basakmesaj 12:39, 16 Eylül 2007 (UTC)

Birazdan ilgileniyorum hocam. Ufak bir işim daha var halletmem gereken.--Machiavelli' msj 22:16, 16 Eylül 2007 (UTC)

Valla bundan sonra senin görevin bunlar :) --Machiavelli' msj 22:44, 16 Eylül 2007 (UTC)

Çeşmeden istekler[kaynağı değiştir]

Hocam buradaki güzel bir istekti, kalsaydı aslında :) Pleunumchamber'e mesaj attım,, ekler yakında Viki'dekiilginç değişiklikler listesine :) --Khutuckmsj 09:42, 17 Eylül 2007 (UTC)

Evet, enteresandı gerçekten, ama Vikipedi'yi ilgilendiren bir tarafı olmadığı için geri aldım. İstenirse ulaşılabilir sayfa geçmişinden. Kolay gele.. --Metal Militia ileti 09:54, 17 Eylül 2007 (UTC)

Ben seçkin madde adaylığına Iğdır maddesini koydum ama görünmedi bir yanlışlık mı yaptım?--Sabri76mesaj 15:50, 17 Eylül 2007 (UTC)

Pardon görmemişim olmuş:-)--Sabri76mesaj 15:52, 17 Eylül 2007 (UTC)

Iğdır maddesi şu anda bir seçkin madde adayıdır. Lütfen maddeyle ilgili tartışmaya katılın.

--Sabri76mesaj 15:55, 17 Eylül 2007 (UTC)

Şirin Pancaroğlu[kaynağı değiştir]

Şirin Pancaroğlu benim hocam, Türkiyenin en ünlü arpisti.. Ayrıca o yazı telifli falan değil;hocamın gerektikçe oraya buraya koyduğu bilgisayarında hazır duran biyografisi. Baktım, burda biyografisi olmadığına şaşırdım, biyografisini atıveriyim dedim. Ingilizce vikipedide bir şey eklemek değiştirmek vs ne kadar basitse burda o kadar karmaşıktı. Zaten kadının kendi yazdığı bir tane biyografisi var, 4-5 sitede aynı şey var Demek ki burda da aynı biyografi olacak. Yoksa kadıncağız oturup sizin için ayrı biyografimi yazsın? Gelip size evet bunu ben koydurdum mu demesi gerek?

Türkiyenin en iyi ve dünyanın sayılı arpistlerinden biriyle ilgili burada bir kelime bile olmamasının utanç verici olmasını bir kenara bırakırsak, sitede dolanırken oldukça çocukça ve saçma sapan olan ve çoktan silinmiş olması gereken bir çok yazıyıyla da karşılaştım.

Ingilizce vikipediden sık sık yararlanıyorum, ve orayı değerli bir bilgi kaynağı olarak gördüğümden bende uzmanı olduğum konularda birkaç şey yazıyorum. Bu yazdıklarımı ister bir yerden alarak ister kendim yazmış olayım hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ama türkçe vikipedi pek bir işe yaramamasıyla birlikte karman çorman.

Ayrıca ingilizce vikipediye üye olduğum halde türkçe vikipediye bu üyelikle giriş yapamadım ve tekrar üye oldum, bunun nedenini de sormak istiyorum... Küçücük basit bir şey için bir saat uğraştım çünkü dediğim gibi burası çok karışık ve hiç iyi düzenlenmemiş. Başladığım, ve 5dk süreceğini düşündüğüm bu basit işi bitirmek artık sinir bozucu olsada "kafayı taktığı" bir şey haline gelmek üzere.

Şimdi lüften daha kibar olup genç bir bayana yazısını burada tutamayacağınızı güzelce izah etmek yerine haberi bile olmadan kafa karıştırıcı bir şeyler yaptığınız için özür dileyin. O yazının oraya konup konmaması umurumda değil, Şirin'e söylerim isterse kendisi koyar. Umrumda olan bana insan gibi davranılıyor olması ve dediğim gibi küçük bir "özür dileriz evet biraz kabaydık"

bu lafı duyduğumda bende vikipedinize ettiğim lafları geri alıp bunun berbat değil de gelişmekte olan ve ilerde çok yararlı olabilecek bir site olduğunu söylerim Bu imzasız yazı Zeynep.oyku (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 20:24, 17 Eylül 2007 (UTC)

Öncelikle şu sayfada size gönderilen mesajlardaki tüm mavi linkleri tıklayarak, karşınıza çıkan sayfalarda yazan Vikipedi politika ve kurallarını okuyup genel yapı ve düzen hakkında düzen sahibi olmanızı öneririm, özellikle telif hakkı ihlallerine ilişkin sayfaları. Eğer gene bir sorunuz olursa lütfen sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:55, 17 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba Metal Militia, Bu maddeye M1 den sil şablonu koymuştum ama kaldırmışsın acaba nedenini öğrenebilir miyim? Kolay gelsin--Erkan 20:21, 17 Eylül 2007 (UTC)

Selam Erkan, kısa da olsa, belli bir geçmişi olan madde. Silmek kolay, kazanmaya çalışalım deyip taslak şablonu koydum. Kolay gele. --Metal Militia ileti 20:24, 17 Eylül 2007 (UTC)
Haklısın ama bu maddeyi en başından beri takip ediyorum. Nedeni ise başlatan kullanıcının telifli resim eklemesi ve yuklemeleri idi başka ekler mi diye izlemeye almıştım. Resimleri telifli olduğundan işaretlendirip etiketlendirdim ve günü geldiğinde silindiler. Maddeye bakarsan en başından beri geçmişinde önemli bir giriş yok ve telif ihlalleri var. Yani ortada bence kurtarılacak bir durum yok ama sen bilirsin sonuçta kişinin ansiklopedik olduğu bir gerçek. --Erkan 20:28, 17 Eylül 2007 (UTC)
Evet, başından epeyce olaylar geçmişe benziyor. Telifli içerik, telifli resim, vs. Son hali temiz görünüyor (ama çok kısa tabii). Hayranları yakında eklemeler yaparlar nasılsa :) Kolaylıklar.. --Metal Militia ileti 20:34, 17 Eylül 2007 (UTC)

Seçkin madde olması için önerdiğiniz Iğdır maddesi içinde önemli bir bölüm telif ihlali nedeniyle çıkarıldı. Maddenin geri kalanında da benzer telif ihlalleri varsa lütfen çıkartınız. --Metal Militia ileti 20:55, 17 Eylül 2007 (UTC)

Çıkardıklarınızın büyük bölümünde telif ihlali yoktur(===Iğdır'da Ermenilerin Türklere Yönelik Katliam Hareketleri=== kısmında) çünkü kitaptan bilgi almak telif ihlali mi oluyor sorusu aklıma geldi? Bu arada okulum başladığı için haftasonu tavsiyeler doğrultusunda maddeye biraz daha değiştireceğim. Bilgilerinize.Bu arada adaylık statüsü ne zamana kadar kalacak?..--Sabri76mesaj 14:41, 18 Eylül 2007 (UTC)
Telif ihlali olması nedeniyle çıkardığım bölüm bahsettiğiniz bölüm değildi. Ama o bölüm de aynı gerekçe ile çıkarılmış bir başka kullanıcı tarafından. Dolayısıyla, Vikipedi'nin bu çok önemli kuralını sizin gibi tecrübeli bir kullanıcının ihlal etmesi hoş olmaz. Lütfen daha dikkatli olunuz ve telifli içerikleri maddeden bir an önce temizleyiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 20:02, 18 Eylül 2007 (UTC)

Hoşgeldin Tembel, sefalar getirdin, 1-2 gün önce gördüm seni, fırsat bulup yazamadım iki satır. Seni özlemiştik...:) Kolay gele. --Metal Militia ileti 14:49, 19 Eylül 2007 (UTC)

Çok sağol Metal abi, seni yeniden görmek çok güzel.. :) -Tembelejderha 14:54, 19 Eylül 2007 (UTC)

Vikipedi topluluğu için önemi nedeniyle, ileti ve cevabı buraya alındı[kaynağı değiştir]

Merhaba,

TrTube maddesi için yazdıklarım tamamen kendi ürünümüzdür. Gazeteye ve internete o yazıyı gönderen de biziz zaten.

Önce Internethaber de yayınlandı. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=72907&uniq_id=1174056549

Daha sonra Hürriyet de yayınlandı. http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/6354201.asp?gid=198

Bu yazılar ve wikipedia'ya değiştirerek eklediğim yazılar tamamen kendi yazımızdır. Kendimiz sıfırdan yazdığımız için telif hakkı ihlali olmaması lazım.

İyi günler. TrTube Takımı adına BilgiDostu


Merhaba,

Adıgeçen madde daha önce de, aynı gerekçeyle (telif ihlali) silinmiş. İletinizde de dediğiniz gibi: başka yerlerde, (basında ve/veya internette) daha önce yayımlanmış olması zaten sorun. O yazıların sizin olması da problemi ortadan kaldırmıyor. Buraya aktarmak istediğiniz metni, tümüyle kendi cümlelerinizle ve yeniden yazmak suretiyle buraya aktarmalısınız. Lütfen mesaj sayfanızda size gönderilen hoşgeldin mesajındaki ilgili linklere tıklayıp Vikipedi'yi ve telif konusundaki hassasiyetini anlamaya çalışın. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 17:14, 19 Eylül 2007 (UTC)

Metal, kusura bakma son girdilerinin bir kismini geri almam gerekti. Bu sayfa Vikipedi disindakilere yonelik oldugu icin da baglantilar acik olmak durumunda. Yanlis anlamani istemem. Iyi niyetini taktir ettim. Saygilar, Citrat 01:24, 20 Eylül 2007 (UTC)

Tamamdır Citrat, sorun değil, iyi çalışmalar, kolay gele. --Metal Militia ileti 02:07, 20 Eylül 2007 (UTC)

Selamlar, papağanlar maddesinin adını papağansılar olarak değiştirebilir misiniz, gerekli yönlendirmeleri tekrar düzenleyeceğim. Teşekkürler. The cat 15:00, 20 Eylül 2007 (UTC)

Sanırım halloldu. Kolay gele.. --Metal Militia ileti 15:03, 20 Eylül 2007 (UTC)

Seçkin Madde[kaynağı değiştir]

Hayatın içinde çok önemli olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 20:42, 20 Eylül 2007 (UTC)

Metalim SD yi şenlendirmişsin... --Elmacenderesi E=mc2 22:00, 20 Eylül 2007 (UTC)
Bu arada desteğin için saol şimdi okudum... Sevgilerimi gönderiyorum... --Elmacenderesi E=mc2 22:05, 20 Eylül 2007 (UTC)
Eheh, hiç sorma Elma, M1, G9, M3, vs derken bir dolu madde vardı, onları yolluyordum. Haftaya, seni bekliyor olacak bu işler, haberin ola :) (Rica ederim, çalışkan kişilere köstek değil destek olunur ancak.) Sevgiler. --Metal Militia ileti 22:08, 20 Eylül 2007 (UTC)

Tembelim yiğidim, şurada ve dahi ilintili olarak şu geri alma hadisesinde kaçırdığım birşey mi var? Az daha elim DEL'e gidiyordu ki, bi sorayım dedim. Sevgiler :) --Metal Militia ileti 20:46, 21 Eylül 2007 (UTC)

Merhabalar hocam, ben o maddeyi VP:HS M-2 gereği silmiştim:
Bir başka Wikimedia projesinde mevcut olan, yabancı dildeki maddeler silinebilir. - Eğer madde yabancı dilde olmasına rağmen bir başka Wikimedia projesinde bulunmuyorsa, {{Türkçe değil}} şablonu konur, madde silinmez.
Oysa madde bir başka Viki projesinde mevcut değil, yani bu gerekçeyle bu madde silinemez, ben de geri getirdim. Sağlamcı da aynı şekilde sil koyup kaldırmış olacak. Maddenin silinmesi gerektiği konusunda ise sanırım hemfikiriz :) Kolay gelsin.. -Tembelejderha 21:05, 21 Eylül 2007 (UTC)
Hmm, anladım VP:HS M2 ye göre silinemez, burası tamam. Bir başka kullanıcı ile "hemfikir olmak" yeterli mi peki.. Hele ki madde adıyla kullanıcı adı da aynı ise.. Bak iyice karıştı mı şimdi kafam?.. :) --Metal Militia ileti 21:15, 21 Eylül 2007 (UTC)
Hocam gece gece kafaları yormayalım.Ben reklamdan sil şablonu koydum.Madde açık şekilde sevenosplayground sitesini tanıtmak için yapılmış bence.Baştan başka şeylerden bahsediyor ama sonunda site reklamına dönüyo yoğun şekilde.Sağlamcıileti 21:19, 21 Eylül 2007 (UTC)
Tartışma burdan devam ettiğinden kelli (konferans görüşme özelliğimiz de var efendim) direk buraya yazıyorum, yorgan gitti kavga bitti. Aslında aklımdan M8 ile silmek geçmişti ama sonra boşvermiştim, Sağlamcının da söylediği gibi haddinden fazla tuşa tıkladık bu gereksiz şey yüzünden. İyi geceler cümleten.. :) -Tembelejderha 21:24, 21 Eylül 2007 (UTC)
Hadi benim kafa durdu çalışmıyo bu aralar.Siz koskoca Viki yöneticileri nasıl çözmediniz çabucak şu olayı anlayamadım.Mevsim değişikliği diyorum geçiyorum.Kendinize geliniz. :)))) Sağlamcıileti 21:28, 21 Eylül 2007 (UTC)
Yazıktır onca Byte'a hakkaten.. Eline sağlık Tembel. Demek ki neymiş, iş uygun etiket bulmaktaymış. Ve bu hususta Oscar goes to.. Sağlamcı :) --Metal Militia ileti 21:30, 21 Eylül 2007 (UTC)

the FERRARİ SDD[kaynağı değiştir]

Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler.Etiket koymada üstüme yoktur.Sağlamcıileti 21:33, 21 Eylül 2007 (UTC) the FERRARİ SDD

Şablon:Mustafa Kemal Atatürk (1905 - 1911)[kaynağı değiştir]

Hocam selamlar. Şablon:Mustafa Kemal Atatürk (1905 - 1911) sayfasını kullanılmayan şablon diye silmişsiniz 7 Haziran'da, eğer bu şablon gerçekten var olduysa geri alabilir miyiz, Mustafa Kemal Atatürk#Olgunlaşma dönemi (1905 - 1911) sayfasından buraya link var, bu şablonda bilgi varsa geri alalım, düzenlemesini ben hallederim, bilgi yoksa yenisini yapayım. Şimdiden teşekkürler. Khutuckmsj 08:53, 22 Eylül 2007 (UTC)

Selam Khutuck, gerisini sen halledersin artık. Kolay gele. --Metal Militia ileti 09:02, 22 Eylül 2007 (UTC)
Hehehehe düzenleyecek pek birşey yokmuş sanki :))) Neyse, baştan yapmaya çalışayım :) Teşekkürler. Khutuckmsj 09:07, 22 Eylül 2007 (UTC)

sevgili metal miltia[kaynağı değiştir]

size özel bir ödül göndermiştim.ama sayfanızda görünmüyor.İyi çalışmalar başarılar

ilkebay

Minik bir hata olmuş, düzelttim. Çok teşekkür ediyorum, ödül için. Size de iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 14:01, 22 Eylül 2007 (UTC)

Bir kitaptan bir bilgiyi kısaltarak yazmak telif ihlaline giriyor mu?--Sabri76mesaj 16:12, 22 Eylül 2007 (UTC)

Bilginin tümüyle kendi cümlelerinizle yenibaştan yazılması ve bir tür kısa özet bilgi şeklinde girilmesi koşuluyla telif ihlali sayılmaz. Lütfen bu tür konular için VP:Telif sayfalarını dikkatlice okuyunuz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 22:09, 22 Eylül 2007 (UTC)

hüystın-to-şatıl[kaynağı değiştir]

Hoşgeldin kaptan, gözümüz yollarda kalmıştı. Arayı bu kadar açma artık.. Sevgiler, --Metal Militia ileti 21:40, 22 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkürler üstad. Açılmaz umarım. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 21:42, 22 Eylül 2007 (UTC)

Vikipedi topluluğu için önemi nedeniyle, e-posta ve cevabı buraya alındı[kaynağı değiştir]

iyi çalışmalar padi maddesine yaptığım büyük bir eklemeyi neden eski haline geri aldığınızı merak ediyorum ben o sayfayı düzeltmeden önce tamamen bir taslaktı 8 satırdan oluşuyodu.. şimdi yaptıım katkı sayesinde düzgün bir maddeye dönüştüğünü düşünüyorum üstelik doğruluklarında tamamen eminim neden madde eski haline dönmekte bu kadar ısrarcı davranılıyo..? Tunc89

  • Merhaba, adıgeçen maddeye yaptığınız ekleme bu siteden birebir alıntı, dolayısıyla da telif ihlalidir. Yukarıda size gelen uyarı mesajlarında da bu durum belirtilmektedir. Lütfen Vikipedi politikalarına uygun katkılarda bulununuz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 07:18, 23 Eylül 2007 (UTC)

sevgili metal militia[kaynağı değiştir]

bir şikayet yapcam zenci fil kukla da oynatıyor.adını bilemiyorum ama sildiğim bir mesajı atmış bana.engellenmesini öneriyorum


ilkebay

Merhaba İlkebay, şikayet sayfasında bu şikayetini, ilgili kanıt ve iddialarla birlikte dile getirmen daha doğru olacaktır. Teşekkürler. (Not: mesajlarının sonuna dört adet ~ işaretini yanyana eklersen, imzan görünür, ilkebay yazmana gerek kalmaz, diğer kullanıcılar da sana daha kolay ulaşır). --Metal Militia ileti 07:51, 23 Eylül 2007 (UTC)


Sevgili dostum, iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Sevgilerimi göneriyorum, iyi çalışmalar... --Elmacenderesi E=mc2 08:43, 23 Eylül 2007 (UTC)


WWE Güreşçiler Sayfası hakkında[kaynağı değiştir]

WWE_Güreşçiler konusunu lütfen silebilir misiniz o sayfadaki bilgileri WWE sayfasına tablo olarak koymuştum.Ayrıca o sayfadaki geriye aldığınız sürüm mayıs veya daha öncesi bilgileri içeriyor.--Wolfster 08:38, 23 Eylül 2007 (UTC)

WWE_Güreşçiler sayfasındaki bilgileri WWE sayfasına tamamen aktardığınızdan emin misiniz? Farklı ya da ilave bilgiler içeriyor olmasın? --Metal Militia ileti 08:42, 23 Eylül 2007 (UTC)

Farklı bilgiler içeriyor olması normal çünkü o madde koyulduktan sonra bir sürü güreşçi ayrıldı ya da yer değiştirdi--Wolfster 08:45, 23 Eylül 2007 (UTC)

Güncelliğini yitirmişti zaten diyorsunuz, o halde siliyorum. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 08:51, 23 Eylül 2007 (UTC)

sayın metal militia[kaynağı değiştir]

yılmaz kocakaya sayfasına yanlış birşey koydum.sonrada onu sildim bu vandalizm midir?

  • Karşındaki hoşlanmayabilir, o nedenle bu tür hareketlerde daha dikkatli olmakta fayda var. --Metal Militia ileti 09:32, 23 Eylül 2007 (UTC)

ona hoşgeldin şablonu yollucaktım da yanlışlıkla bu kullanıcı tekirdağsporludur şablonunu göndermişim

sevgili metal militia[kaynağı değiştir]

vandalizm ile enggellediğin kullanıcıya 12 saat yazmışsın.oysa ilk kez hatası bile olsa 24 saat olması gerekmiyor mu?--Metal Forever 17:19, 23 Eylül 2007 (UTC)

Bu tür konularda yöneticiler genellikle kendi inisiyatiflerini kullanabiliyorlar. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:24, 23 Eylül 2007 (UTC)

dil bağlantısı[kaynağı değiştir]

yanlışlıkla yapmışım. kusura bakmayın.

F. Gülgün Engin[kaynağı değiştir]

F. Gülgün Engin adlı kullanıcı F. Gülgün Engin adıyla bir madde açmış. Maddeyi düzenledikten sonra maddeyi kimin açtığına bakınca farkettim. Haber vereyim dedim. İyi çalışmalar.--2ulus 16:27, 25 Eylül 2007 (UTC)

VP:OTO sayfasında da görüldüğü gibi, "Kendiniz hakkında bir madde oluşturmanız kesinlikle tavsiye edilmez. Eğer böyle bir madde oluşturursanız, büyük bir ihtimalle maddeniz silinmeye aday gösterilir." diyor. Dilerseniz maddeyi SAM yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:04, 25 Eylül 2007 (UTC)
Madde zaten telif ihlaliymiş ve silinmiş. Kullanıcı tekrar açmış. Az önce de ben sildim G9 dan. Kullanıcıyı da uyardım telif konusunda. Dikkatiniz için teşekkürler. --Metal Militia ileti 17:15, 25 Eylül 2007 (UTC)
Selam hocam, siz benden daha sık burada olduğunuz için size söyleyim dedim. Bu kullanıcı aklınızda bulunsun, dakikalarca girdiği telifli maddeleri ayıkladım. Bir kısmı 2-3 gün gibi gözden kaçmış. Açtığı maddeleri incelemekte fayda var. İyi günler--Atacameñoileti 07:05, 26 Eylül 2007 (UTC)

Açtığım maddedeki bilgileri incelemenizde hiç bir sakınca olmadığı gibi, aksine memnun olurum. Telifle ilgili olarak; sayfalarımın telifi bende olduğu için, bir sorun yaratacağını düşünmedim. Sadece, kendi adıma bilgi eklemenin yanlış olacağını bilmiyordum. Bunu da sayın metal militia'nın şahsıma gönderdiği özel mesajdan öğrenmiş oldum. Aydınlattığınız için teşekkür ederim. F.Gülgün Engin 27Eylül2007

"Maddelerde radikal değişiklikler yapmadan önce, tartışma sayfalarında topluluğun fi(k)rini almak genel eğilimdir."

Vikipedi'de son yapılan 100 kadar radikal değişikliği inceledim. Yaklaşık %10'unda değişiklikten SONRA bir açıklama verildiğini, ancak BİR örnekte değişiklikten ÖNCE topluluğun fikrinin alındığını gördüm. Dolayısıyla iddianız maalesef gerçeği yansıtmamaktadır. Lütfen gerçekdışı iddialarla kullanıcıları suçlamayınız.

Daha önemlisi, Nutuk maddesinde yaptığım şey değişiklik değil eklemedir. Hiçbir ansiklopedik değeri olmayan, kötü Türkçeyle yazılmış, nasihat ve propaganda niteliğindeki eski metni, Türkçesini düzelterek biraz kısalttım. Madde konusu hakkında BİLGİ veren, ciddi kaynaklara atıfta bulunan, iddianızın aksine gayet objektif ve tarafsız yazılmış bir bölüm ekledim. Kusura bakmayın, her eklediğim yazı için tartışma sayfasında gerekçe göstermeyi fuzuli görüyorum.

Eklediğim yazı, konuyla ilgili belli bir siyasi görüşün militanı olduğunu kendi kullanıcı sayfasında açıkça ilan eden bir kullanıcı tarafından silindi. Geniş çaplı bilgi ve metin analizi içeren, dipnotları belirtilmiş, ciddi ve objektif bir maddeyi, yerine bir şey koymadan silmeyi ben en azından saygısızlık olarak görüyorum. Bu davranış için tartışma sayfasında bir gerekçe de gösterilmemiş. Sözkonusu kullanıcıyı uyaracak yerde beni uyarma gereğini duymanızı hayretle karşılıyorum.

Maddeyi Kullanıcı:Eldarion'un 19 Eylül tarihli müdahalesinden önceki duruma geri alıyorum. Yukarıdaki öneriniz doğrultusunda, Kullanıcı:Eldarion'un "radikal değişiklikler yapmadan önce, tartışma sayfalarında topluluğun fi(k)rini almasını" öneriyorum.--Zenci fil 17:26, 26 Eylül 2007 (UTC)

Burcu esmersoy[kaynağı değiştir]

Merhaba Metal Militia. Burcu esmersoy ve Murat özdemir isimli kişiler ansiklopedik mi, karar veremedim? --Dreamer msj 19:18, 26 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba Dreamer, B.E. maddesi, ansiklopedik olup olmamak bir yana, şu haliyle daha çok telif gibi duruyor. M.Ö. ise kesin düzenlenmeli. Tabii her ikisi de daha sonra kayda değerlik yönünden topluluğun görüşüne sunulabilir. --Metal Militia ileti 19:32, 26 Eylül 2007 (UTC)

uzanalar memleketin yarısını hortumladı sen gelmiş diyorsunki ansiklobedilik içeriği yoktur. Bu imzasız yazı 88.233.101.156 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 15:43 27 Eylül (UTC)

Bu tarz üslup kullanarak ansiklopedik madde yazamazsınız, silinirler. Bir ansiklopediye yakışan, ciddi, tarafsız bir üslup kullandığınız takdirde katkılarınızı bekleriz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 12:48, 27 Eylül 2007 (UTC)

Metalcim çok naziksin. İyiyim. İşler gene birara çığırından çıkmıştı. Pek uğrayamadım o ara. Sen nasılsın??? Sevgiler.--Zeynepmsj 13:10, 27 Eylül 2007 (UTC)


Merhaba Metal,

Zaman sıkıntım nisbeten azaldı. Tekrar döndüm. Eskisi kadar olmasa da yine sık sık gelip, ne var ne yok diyecek, katkılarımı sürdürmeye çalışacağım. Çay alacağımı zaten unutmadım. Bizim içişlerinden bir iki günlüğüne izin alabilersem hem yeğenlerimi görmek hem de seninle Boğaza nadir bir yerde çay içerek alacağımı tahsil etmek üzere İstanbul'a gelmeye niyetliyim. (Uçak biletleri ucuzlamışken ucuza da getiririm hem.) Selam.--Hasan Sami 20:45, 27 Eylül 2007 (UTC)

  • Teşekkür ederim Metalcim. Daha seçkin daha kaliteli içeriklere hep birlikte...:) --maderibeyzamsj 06:31, 28 Eylül 2007 (UTC)

Yaklaşık iki üç saat kala bürokratlık görevini kutlayım dedim (1. oalyım dedim :) ). Kolay gelsin. --Aycan 10:31, 28 Eylül 2007 (UTC)

Çok teşekkürler, ancak yasal sürenin dolmasını beklemekte yarar var gene de. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 10:34, 28 Eylül 2007 (UTC)
  • Bilmukabele Metal, kolay gelsin ! --Mskyrider ileti 12:33, 28 Eylül 2007 (UTC)

Bürokratlık[kaynağı değiştir]

Tebrikler Kurşun Asker:) Eminim bu görevi de başarıyla yerine getirirsin.--Eldarionmesaj 15:38, 28 Eylül 2007 (UTC)

  • Sevgili Metal, Aycab'a "yasal süreyi beklemekte yarar var" diyerek çoktan bürokrasiye dalmışsın bile :-) Yeni görevinde başarılar dilerim--Atacameñoileti 15:53, 28 Eylül 2007 (UTC)
  • Yeni görevinizde başarılar, teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 17:14, 28 Eylül 2007 (UTC)
  • tebrikler, kolay gelsin.. (şu baylan komik adam ya.. :) --kibelemesaj 17:27, 28 Eylül 2007 (UTC)
  • Ağır bir görev için benden de bir kolay gelsin --katpatuka 18:34, 28 Eylül 2007 (UTC)
  • Tebrikler, umarim sabir gerektiren yerlerde tüm sabir tanrilari yardimcin olur.--Erkan 20:25, 28 Eylül 2007 (UTC)

Merhabalar.Nasılsın.Bürokratlığın hayırlı olsun başarılar dilerim.Benim bir haftalık bir isim değişikliği başvurum var ilgilenebilir misin?Bu isimden sıkıldım artık.Doğrusunu istiyorum.Saygılar.Sağlamcıileti 16:59, 28 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba Sağlamcı, iyi dileklerin için teşekkürler. Ben bakana kadar Mskyrider halletmiş bile. Kolaylıklar.. --Metal Militia ileti 17:15, 28 Eylül 2007 (UTC)


  • Tebrikler sayın Metal, yeni görevinde de başarılar diliyorum, hayırlı olsun.--Hasan Sami 19:06, 28 Eylül 2007 (UTC)
  • Sevgili dostum yeni görevinde başarılar diliyorum, iyi çalışmalar... --Elmacenderesi E=mc2 20:22, 28 Eylül 2007 (UTC)
  • Ben de kutlarım, bence de hakediyordunuz...--Sabri76mesaj 20:24, 28 Eylül 2007 (UTC)
  • Aynen Mskyrider'e dediğim gibi hocam bol sabırlar :)--Machiavelli' msj 00:04, 29 Eylül 2007 (UTC)
  • Bu işi de hakkıyla kıvıracağından eminim:) Hayırlı olsun. --maderibeyzamsj 06:47, 29 Eylül 2007 (UTC)
  • Geç kaldım ama tebrikler Metal. Artık meta'ya yalvarmaktan kurtulduk --Pinar 09:54, 29 Eylül 2007 (UTC)
  • Tebrikler :) --Kutu su 22:53, 29 Eylül 2007 (UTC)

sevgili metal militia[kaynağı değiştir]

85.107.174.254 vandalizm yapıyor. Bu arada bürokratlık görevini tebrik ederim.iyi çalışmalar.--Metal Forever 08:16, 29 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkürler Metal dost.----M. Kemal Selanikli 08:38, 29 Eylül 2007 (UTC)

Tekrar merhaba. Benim bu konu hakkında bilgim neredeyse sıfır diyebilirim ve ben aslında sadece "Komünist partiler" adlı şablonun ismini "Türkiye'deki komünist partiler" olarak değiştirdikten sonra ilk isme olan bağlantıları düzelttim. Yani dediğin gibi çoğu parti değil örgüt ise sanırım hatayı yapan şablonun yazarı (Kullanıcı:Cd96). "Türkiye'deki komünist partiler" kategorisini Dünya vatandaşı açtı ama onun da benim gibi şablonun doğruluğunu varsaydığını düşünüyorum. Bilgisi olan biri düzeltilirse iyi olur tabi, kolay gelsin --Pinar 14:48, 29 Eylül 2007 (UTC)

Neden büyük harf kullanamayız mesajlarda?--Sabri76mesaj 16:12, 29 Eylül 2007 (UTC)

Çünkü internet ortamında büyük harfle yazmak, karşıdakine bağırmak anlamına gelir ve saygısızlık olarak algılanabilir. --Metal Militia ileti 16:30, 29 Eylül 2007 (UTC)

sağol ya bilmiyordum valla :D...--Sabri76mesaj 16:52, 29 Eylül 2007 (UTC)

Kullanıcı:Magnum ag engellenmeli, bilgilerinize--Sabri76mesaj 18:35, 29 Eylül 2007 (UTC)

Bir vandal-kullanıcı[kaynağı değiştir]

Epeydir birilerini şikayet etmemiştim Kullanıcı:P.a 'ya bir göz atar mısın? Teşekkürler, kolay gelsin. Levent Abi ileti 21:13, 29 Eylül 2007 (UTC)

Epeydir uğramamış, son yaptığı da pek engel gerektirecek bir durum değil, ki uyarmışsın zaten. Tekrarında ilgilenilebilir. Teşekkürler, kolaylıklar.. --Metal Militia ileti 21:19, 29 Eylül 2007 (UTC)
Galiba yanlış gördük birimiz; bana göre daha bi saat önce Harun Tekin maddesini vandalize etmiş.. bir de bu kadar uyarı almış kişi.. artık hoşgörüyü haketmiyor bence ama, sen daha iyi bilirsin. İyi geceler, sağolasın. Levent Abi ileti 21:25, 29 Eylül 2007 (UTC)
İkimiz de yanlış görmedik Levent, daha önce 4 kez engellenmiş bir kullanıcı, hepsi vandalizm nedeniyle. Biraz sabır taşı öğütüyorum sadece ;) İyi geceler, sükûnetle.. --Metal Militia ileti 21:32, 29 Eylül 2007 (UTC)
yok yahu, ben sabırlıyım da; sen epeydir uğramamış deyince; ben de o yüzden yanlış gördük demiştim, neyse boşver, bekler görürüz, bi daha yaparsa "kulağını çekeriz" :) Levent Abi ileti 21:37, 29 Eylül 2007 (UTC)