Kullanıcı:ToprakM/Arşiv/2016

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba ToprakM/Arşiv/2016, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Vikipedi sayfalarında yaptığınız değişiklikleri bu sayfadan tüm Vikipedistler inceleyebiliyor ve herhangi bir sayfada yanlışlık yapsanız bile, siz veya herhangi bir vikipedist işlemi geri alabiliyor. Bu yüzden hata yapmaktan korkmayın, cesur olun!
  • Herhangi bir maddeye gidip sayfanın üst kısmındaki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonuna basarak, o sayfaya yeni bilgiler ekleyebilir, yanlış ve kaynaksız bazı bilgileri çıkartabilir veya hatalı kısımları düzeltebilirsiniz.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz. Vikipedi'de şu an hangi kullanıcıların hangi değişiklikleri yaptığını görmek için sol menüde bulunan son değişikliklere tıklayabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına, bilge sayfasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili kısma mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında mesajlarınızın sonuna, "~~~~" yazarak imza atmayı unutmayın!.
Son olarak!
  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz. (Sizin kullanıcı sayfanız sitenin en üstünde yer alan isminize basınca çıkan buradaki sayfadır.)
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin, engelleme politikası, oy kullanımı gibi politika ve yönergelerini vakit buldukça mutlaka okuyun.
Haydi başlayın!
  • Vikipedi'yi daha iyi kullanabilmek için buradaki bilgileri ara ara okuyabilirsiniz. Bir kaç gün içinde ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız. Vikipedi'de yazılan tüm bilgilerin belirli editör veya yazarlar tarafından değil, Vikipedi'ye yeni kayıt olan tüm kullanıcılar tarafından yazıldığını unutmayın!

Kolay gelsin!

Dr. Coalmesaj 19:51, 13 Mart 2016 (UTC)

Viki yaşı

İzniniz olmadan sayfanızda değişiklik yaptım. Artık gün sayısı gözüküyor. Dilerseniz geri alabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Kudyaz 17:23, 15 Mart 2016 (UTC)

önemli değil, bilgilendirdiğiniz için sağolun TmY e12

Nasıl beyaz liste olunur?

Aşağıdaki ölçütleri sağlayan kullanıcılar, hizmetliler tarafından beyaz liste grubuna alınabilir:

  1. En az 7 gün önce oluşturulmuş bir kullanıcı hesabı. Sizin 1 haftalık uyuyor.
  2. 7 veya daha fazla güne yayılmış olan en az 30 değişiklik Sizin değişiklik sayınız yeterli
  3. 5 veya daha fazla madde üzerinde gerçekleştirilmiş en az 20 değişiklik Farklı maddelere katkı sağlamadığınızı düşünüyorum daha çok çalışın.
  4. En az 5 kez değişiklik özeti kullanımı Değişiklik özeti kullanmaya özet gösterin değişiklik yaparken ne eklediğinizi belirtmek gibi bir şey.
  5. Değişikliklerinin %3'ünden fazlasının devriyeler/hizmetliler tarafından "eski hâline getir" düğmesiyle geri alınmamış olması Eklediklerinizin yetkililer tarafından silinmemesi gerek.


Nasıl başvuracağım? sorusuna gelirsek düzenli çalışıp katkılarınızı düzgün bir şekilde yaparsanız girmeye hak kazanmış olursunuz ben başvuru yaparken 1000 değişikliğim vardı kısaca daha çok çalışmalısınız. Bir hizmetliye mesaj atarak beyaz liste başvurusu yapabilirsiniz.. --Aranan Kan (mesaj) 20:56, 15 Mart 2016 (UTC)

Geri alma

Selamlar. Geri aldığım değişiklikleriniz Vikipedi:Biçem el kitabına uygun değildi. Lütfen geri almayın.--B.S.R.F. 💬 21:09, 15 Mart 2016 (UTC)

Ben neresinin uygun olmadığını anlamadım orda yaptığım tek değişiklik yönlendirme yapmaktı. TmY e12✉< 23:35 15 Mart 2016 (UTC)
Yalnızca yönlendirme yapmamışsınız, sildiğiniz kısımlar da vardı. Bağlantılarla ilgili olarak şu alt başlığı okuyabilirsiniz.--B.S.R.F. 💬 21:40, 15 Mart 2016 (UTC)

Kuzey İrlanda bayrağı

Merhabalar. Birleşik Krallık ülkeleri sayfasına Kuzey İrlanda bayrağı eklemişsiniz, lakin kullandığınız bayrak 1953-1972 arası resmi olan ve daha sonra kullanımdan kaldırılan bayraktır. Şu an için ülkenin resmi bir bayrağı olmadığından dolayı özellikle bayrak eklenmemişti, bu nedenle değişikliği geri alıyorum. Sevgiler. --Kudyaz 14:34, 16 Mart 2016 (UTC)

  • Hiç dikkat etmemiştim uyardığınız için sağolun --TmY e12 16:35, 16 Mart 2016 (UTC)

Beyaz liste

Merhabalar. Beyaz liste konusunda hizmetlilerle irtibata geçmelisiniz. Listesi şuradadır. --Kudyaz 20:04, 16 Mart 2016 (UTC)

Deneme tahtası kullanımınız hakkında

Deneme tahtasını başarıyla kullandınız. Teşekkürler--5.44.154.236 16:46, 17 Mart 2016 (UTC)

Kullanıcı adı

Ad değişikliği başvurusu için şu sayfayı kullanabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:23, 25 Mart 2016 (UTC)

Windows Sürümleri

Merhabalar! Microsoft Windows sayfasında yaptığım sürüm düzeltmesini sürekli geri alıyorsunuz fakat neden aldığınızı anlamıyorum. Halbuki https://en.wikipedia.org/wiki/File:Windows_Updated_Family_Tree.png linkteki resminde olduğu gibi hiç NT 4.1 sürümü diye bir sürüm olmamış, olmadı, budan sonra da olamaz zaten. Bir şu resmi rica etsem kontrol eder misiniz. Furkooo85 (mesaj) 19:35, 4 Nisan 2016 (UTC)

Windows Sürümü

Merhabalar! Microsoft Windows sayfasında yaptığım sürüm düzeltmesini sürekli geri alıyorsunuz fakat neden geri aldığınızı anlamıyorum. Halbuki https://en.wikipedia.org/wiki/File:Windows_Updated_Family_Tree.png linkteki resminde olduğu gibi hiç NT 4.1 sürümü diye bir sürüm olmamış, olmadı, bu zamandan sonra da olamaz zaten. (Dikkat! Bu mesaj bir önceki mesajın kopyasıdır) Furkooo85 (mesaj) 11:00, 15 Haziran 2016 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 15:25, 7 Eylül 2016 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --SakhalinioBuyrun beniiiim? 15:25, 7 Eylül 2016 (UTC)

İmza

İmza kullanımına ilişkin ayrıntılı bilgi şurada mevcut. Tarih ve saati zaman dilimine göre ayarlamak için ise özel şablonlar oluşturmak gerekmekte. --Superyetkinileti 18:52, 7 Eylül 2016 (UTC)

Yerel saat dilimi için {{subst:Kullanıcı:TmY e12/İmza}} kodunu kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:15, 8 Eylül 2016 (UTC)

Saat Yanlışlığı

Merhaba Rapsar ben imza attığımda saati yanlış yazıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Saygılar TmY e12 18:19, 7 Eylül 2016 (UTC) 21.19 (UTC)

Merhaba. Sitenin saati UTC'ye göre ayarlı, Türkiye saatine göre 3 saat geri yani :) Herkes aynı şeyi görsün diye, imzalarda böyle gözüküyor. İyi günler.--RapsarEfendim? 22:22, 7 Eylül 2016 (UTC)

Telif Hakkı

Hayır, bu tür veriler telif hakkı ihlali oluşturmamakta. Bilginize. --Superyetkinileti 10:06, 10 Eylül 2016 (UTC)

Sucuk Maddesi

Merhaba TmY e12, sucuk maddesindeki değişikliğinizi geri alarak yanlış bir işlem yaptım, sonradan farkına vardım, özür dilerim, iyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:11, 13 Eylül 2016 (UTC)

Şablon:Yurdışı il nüfus/Topeka isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da [[Tartışma:Şablon:Yurdışı il nüfus/Topeka|maddenin tartışma sayfasında]] belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir

Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--SakhalinioBuyrun beniiiim? 11:26, 14 Eylül 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, kapalı oturum, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 20:38, 18 Eylül 2016 (UTC)

Seçim Maddeleri

Merhaba..Seçim maddelerine olan ilginiz için teşekkür ederim..Ancak katkılarınızı diğer maddelere benzer olarak (örneğin [1] gibi) ve YSK'nın resmi verilerini kullanarak yapmalısınız.Aksi takdirde bir hizmetli sayfayı standartlara uygun olmadığı gerekçesiyle silebilir.Bu maddelere hevesliyseniz sormak istediğiniz konularda bana yazabilirsiniz..İyi Vikiler---Emreculha (mesaj) 22:39, 22 Eylül 2016 (UTC)

Seçim Maddeleri

Merhaba...İlçe + Beldelerin toplam rakamı o ...Yani bir ilde toplam 53 tane seçim bölgesi varsa ,bunun bir kısmı belde, bir kısmı ilçedir.O rakam ise toplamı..--Emreculha (mesaj) 20:27, 23 Eylül 2016 (UTC)

Onay

Ellerinize sağlık..Onayınızı yaptım eksiklikleri gideririm...İyi geceler..İyi Vikiler---Emreculha (mesaj) 21:23, 23 Eylül 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

Bugün tamamladığım projeye sıcağı sıcağına davetlisiniz :) Katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 00:54, 8 Ekim 2016 (UTC)

Siyasi terim maddelerini oluşturma projesi devam ediyor

Merhabalar, sizin de katılımcısı olduğunuz oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesinde an itibariyle 222 madde oluşturuldu. 18 Ağustos 2016'da ilk maddenin oluşturulduğu projede birçok madde ansiklopedimize kazandırıldı. İşbirliğimizin devamı ve Vikipediye daha çok madde kazandırmaya yönelik çalışmalarımız birçok kullanıcının da katkısıyla ilk günkü gibi devam etmekte.

Liste için tıklayın. Halen açılmayı bekleyen birçok madde bulunmakta. Katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11:58, 16 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ayın görseli önerisi

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Başta bir sonraki ay olan Kasım 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:05, 17 Ekim 2016 (UTC)

Won

Merhaba. Nasıl ki $ ve € maddeleri ile yönlendirme yapılabiliyorsa ₩ ile de yapılabilmektedir. Won işareti maddesi de açıldığından silme isteğiniz geçersiz hale gelmiştir. Bilginize. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 08:13, 22 Ekim 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Bir Yıldız da Sizin İçin Mysterious Cities of Gold (mesaj) 08:28, 22 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbiriliği Projesi

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesinde son haftaya giriyoruz. Projenin yeni başlaması vesilesiyle, Sovyetler Birliği ile ilgili konu alanlarına giren maddelerin projeye dahil edilmesine yönelik bir proje başlatılmıştı. Bu kapsamda {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonu gerek Sovyetler Birliği kategorisinde yer alan maddelere, gerekse kategoride yer almayan konu ile ilişkili diğer maddelere eklenecektir. Bu yolla üzerinde çalışılacak maddelerin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Şu an, yani 30 Nisan 2024 Salı, 20.57 (UTC) itibariyle 2000 madde olan proje hedefine dair 570 (28.5%) tamamlandı. Yani daha 1430 maddeye şablon eklenmesi gerekmekte. Katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:55, 22 Ekim 2016 (UTC)

Beyaz Liste

Öncelikle merhaba, bir süredir yaptığım çalışmalarla Vikipedi'ye yardımda bulunuyorum ve beyaz liste kategorisine çoktan girmem gerektiğini düşünüyorum. Acaba sizde mesaj sayfama yanıt bırakarak ne düşündüğünüzü bana söyler misiniz. İyi Vikiler. --TmY e12 16:02, 19 Ekim 2016 (UTC)

Merhaba. Vikiçizer sizi beyaz listeye almış. İyi çalışmalar. --Zaitsév 19:43, 22 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. Dedddddddddddde, siz bildirim yaptıktan 2:06:29 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 09:56, 23 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. Mr hack123456789012, siz bildirim yaptıktan 1 day, 0:09:13 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 15:10, 24 Ekim 2016 (UTC)

Kaliteli ve seçkin madde adayları

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında; konu ile ilgili olan 5 madde kaliteli ve seçkin madde olmaya aday. Bu sayfada yer alan maddelere göz gezdirin, siz de görüşünüzü bildirerek eksikliklerin tamamlanmasına yardımcı olun. Detaylı bilgi için Vikipedi:Kaliteli madde nedir? ve Vikipedi:Seçkin madde nedir? sayfalarına göz atabilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:12, 24 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. ASLKGFHAWG, siz bildirim yaptıktan 1 day, 9:22:50 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 17:12, 24 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. ATATURK C*, siz bildirim yaptıktan 1 day, 9:23:25 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 17:13, 24 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. Doktor Tarsa Tarım San ve Tic. A.Ş., siz bildirim yaptıktan 1 day, 9:23:52 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 17:13, 24 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. Vikipadıa, siz bildirim yaptıktan 1 day, 9:24:24 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 17:13, 24 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. YazarımÇizerimİskerim, siz bildirim yaptıktan 2 gün 10:52:10 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 18:40, 25 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. Tekdezsudeposutemizleme, siz bildirim yaptıktan 2 gün 10:53:06 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 18:42, 25 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. Hhi52, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:54, 28 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. 1368smt1368, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:54, 28 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. FUTBOL KARİYER, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:54, 28 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. FeridEliyevvvvvv, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:55, 28 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. Waqar.badshah, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:55, 28 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. Fffaaahhhiiimmm, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:55, 28 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. KMO Bilgili, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:55, 28 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. OSMANLI SUBAYI, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:57, 28 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. İLLEG4LİZM, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:57, 28 Ekim 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. BaYeR000000000, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:58, 28 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Kasım ayı işbirliği daveti




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 02:11, 1 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

Hızlı sil ekleyip kaldırma

Merhaba acaba neden Şablon:18+ maddesine Hızlı sil ekleyip kaldırdınız... Iyi Vikiler --TmѰ e12 16:27, 16 Kasım 2016 (UTC)

Hızlı sil değil SAS adaylığı oluşturmaya çalıştım fakat başaramadım. Şablonun tartışma sayfasında tartışma başlattım, dilerseniz burada düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Bu süre zarfında şablonu maddelere eklememenizi rica ediyorum. --Maurice Flesier message 16:36, 16 Kasım 2016 (UTC)

Kasım 2016

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Maurice Flesier. Fark ettim ki bir Vikipedi maddesinden konu ile ilgili olan içeriği sildin. Fakat Vikipedi'de sansür uygulanmaz. Lütfen maddenin konusu ile doğrudan ilgili içerikleri silmeyin ya da sansürlemeyin. Eğer söz konusu içerikteki resimler sizi rahatsız ediyorsa buradaki talimatları (İngilizce) takip ederek resimleri sizin için görünmez hale getirebilirsiniz. Ansiklopediye katkıda bulunmak için bilgi almak isterseniz karşılama sayfasını inceleyebilirsiniz. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler!


Maurice Flesier message 16:52, 16 Kasım 2016 (UTC)

GTA Online: Bikers silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (GTA Online: Bikers) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/GTA Online: Bikers sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--II. Niveles (mesaj) 00:43, 17 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta!


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba

Merhabalar, siz dinlerine göre ülkeler diye bir madde açmışsınız. İyi güzel de fakat birincisi, ülkelerin dinleri olmaz. Bu ifadeden öyle sonuç çıkıyor. İkincisi de azınlığa göre sıralama yapmışsınız. 1,2,3 olarak azınlık olandan azınlık olmayana gidiyor galiba. Burada da dışarıdan anlama sıkıntısı çıkabilir. Açacağınız madde zaten diğer vikilerde bulunuyor. Ülkelere göre dinler. Başlığın da her kelimesini büyük yazmışsınız bu arada. Bu şekilde daha iyi çalışabilirsiniz. --Uğurkentmesaj 15:36, 29 Kasım 2016 (UTC)

Evet maddeyi açtım lakin geliştirmeyi düşünmüyorum... İyi Vikiler --TmѰ e12 15:39, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:15, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

Kullanıcı Uyarı Şablonları

Merhaba. Sıklıkla kullanıcı uyarı şablonlarını kullandığınızı görüyorum. Doğru yerde kullanıldığı zaman gerçekten etkili olduğuna inandığım bir yöntem. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim, lakin bir husus dikkatimi çekti; bir kullanıcıya birden fazla şablonu tek seferde göndermek kanaatimce doğru bir davranış değil. Az önce bir kullanıcıya Vandal Olma, Vandalizm, Vandal Son şablonlarını aynı anda gönderdiniz. Kendi yöntemimi arz edeyim; anonim kullanıcılara anon.vandal, yeni üye olmuş kullanıcılara Vandal Olma daha önceden Vandalizm yapmış olanlara da duruma göre diğer şablonları gönderiyorum. Sizde buna benzer bir sistem geliştirebilirsiniz. Hem bu şekilde yanlışlıkla Vandalizm olarak değerlendirilebilecek katkılarda bulunmuş kullanıcıları da kazanmış oluruz. Saygılarımla chansey Mesaj 18:35, 6 Aralık 2016 (UTC)

Sevgili @chansey uyarınızı dikkate alacağım. Teşekkürler, iyi Vikiler --TmѰ e12 19:20, 6 Aralık 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Özgün Yıldız
Katkılarınızın ve bu hevesinizin daha da artması için bir teşvik olması temennisiyle bu yıldızı size takdim ediyorum. chansey Mesaj 20:53, 6 Aralık 2016 (UTC)

Haydi Vikiproje Siyaset Aralık 2016 İşbirliğine!

VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Aralık 2016 iş birliği projesi "siyaset kategorisinde yer alan kaynaksız veya kaynağı zayıf maddelere kaynak ekleme ve kaynakları düzenleme" olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:08, 6 Aralık 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. Avonkayıt, siz bildirim yaptıktan 2 gün 21:04:05 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 12:19, 10 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 18:55, 12 Aralık 2016 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --TmѰ e12 19:21, 12 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kollektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)

Proje katılımcı

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında geçmişte projeye emek veren, katılım sağlayan veya ileride sağlayacak kullanıcı olarak katılımcılar listesine adınızı eklemeyi unutmayın. Kolektif bir şekilde proje konuları ile ilgili maddelerin düzenlenmesini, geliştirilmesini ve yeni maddeler açmayı amaçlayan projemizde sizin de isminiz yer alsın.

Ayrıca kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} veya {{Kullanıcı SSCB}} şablonlarını da ekleyebilir, veya konu ile ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara {{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}} şablonunu yollayabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:29, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Elektronik Sporlar İş Birliği Projesi oylamaları

VikiProje Elektronik Sporlar İş Birliği Projesi hakkında iki oylama başlatıldı. Fikir belirtmek için Anketler ve oylamalar sayfasını ziyaret ediniz. --CosmosAwaymesaj 22:05, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Elektronik sporlar anketi

Merhaba. VikiProje konusunda yeni bir anket oluşturdum. Katılımlarınızı bekliyorum. İyi Viki'ler. --Tom Evuntiamesaj ♫ 22:18, 31 Aralık 2016 (UTC)√