Barni (kek): Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
yazım yanlışları
16. satır: 16. satır:
| web_sitesi = [http://www.barnyworld.co.uk Sitesi]
| web_sitesi = [http://www.barnyworld.co.uk Sitesi]
}}
}}
'''Barni''' [[Mondelēz International]] tarafından dağıtılan bir yumuşak [[kek]] markasıdır. Mondelēz, markanın 2010 yılında [[Belvita]]'dan bu yana en büyük [[bisküvi]] kategorisi lansmanı olduğunu iddia etti.<ref>https://www.foodstuffsa.co.za/mondelez-launches-barni-children-s-biscuit-brand-in-sa/</ref> Markanın maskotu ayıcıkdır. Marka Fransada "Oursonin", Çek Cumhuriyetinde "Brumikin" veya Kuzey Amerika'da "Teddy" ismi altında da satılıyor.<ref>https://www.mondelezinternational.com/newsroom/our-stories/teddy-soft-cakes</ref><ref>https://careers.mondelezinternational.com/~/media/mondelezcareer/com2017/download/home/fact-sheet-barni.pdf</ref> Çikolata, süt, muz, çilek, elma, Orman meyveleri dolguları olan çeşitleri vardır.
'''Barni''' [[Mondelēz International]] tarafından dağıtılan bir yumuşak [[kek]] markasıdır. Mondelēz, markanın 2010 yılında [[Belvita]]'dan bu yana en büyük [[bisküvi]] kategorisi lansmanı olduğunu iddia etti.<ref>https://www.foodstuffsa.co.za/mondelez-launches-barni-children-s-biscuit-brand-in-sa/</ref> Markanın maskotu ayıcıktır. Marka Fransada "Oursonin", Çek Cumhuriyetinde "Brumikin" veya Kuzey Amerika'da "Teddy" ismi altında da satılıyor.<ref>https://www.mondelezinternational.com/newsroom/our-stories/teddy-soft-cakes</ref><ref>https://careers.mondelezinternational.com/~/media/mondelezcareer/com2017/download/home/fact-sheet-barni.pdf</ref> Çikolata, süt, muz, çilek, elma, orman meyveleri dolguları olan çeşitleri vardır.


==Uluslararası Dağıtım==
==Uluslararası Dağıtım==

Sayfanın 12.47, 10 Mayıs 2020 tarihindeki hâli

Barni
TürKurabiye, bisküvi
SahibiMondelēz International
Çıkış1999
Satış alanıTüm dünya
Web sitesiSitesi

Barni Mondelēz International tarafından dağıtılan bir yumuşak kek markasıdır. Mondelēz, markanın 2010 yılında Belvita'dan bu yana en büyük bisküvi kategorisi lansmanı olduğunu iddia etti.[1] Markanın maskotu ayıcıktır. Marka Fransada "Oursonin", Çek Cumhuriyetinde "Brumikin" veya Kuzey Amerika'da "Teddy" ismi altında da satılıyor.[2][3] Çikolata, süt, muz, çilek, elma, orman meyveleri dolguları olan çeşitleri vardır.

Uluslararası Dağıtım

Ülke
FransaFransa
BelçikaBelçika
ÇekyaÇek Cumhuriyeti
GürcistanGürcistan
LübnanLübnan
PolonyaPolonya
RomanyaRomanya
RusyaRusya
Suudi ArabistanSuudi Arabistan
SırbistanSırbistan
İspanyaİspanya
Güney Afrika CumhuriyetiGüney Afrika Cumhuriyeti
UkraynaUkrayna
Birleşik Arap EmirlikleriBirleşik Arap Emirlikleri
Birleşik KrallıkBirleşik Krallık
Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
HırvatistanHırvatistan
UruguayUruguay
TürkiyeTürkiye[4]

Kaynakça

Dış bağlantılar

Ayrıca bakınız