Kullanıcı mesaj:Masalli qasimli: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Masalli qasimli (mesaj | katkılar)
72. satır: 72. satır:


:Sizin yaptığınız çeviriyi benim oluşturmam uygun değildir. Saygılarımla, [[Kullanıcı:Sakhalinio|Sakhalinio]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Sakhalinio|Buyrun beniiiim?]]</sup> 19:00, 1 Kasım 2017 (UTC)
:Sizin yaptığınız çeviriyi benim oluşturmam uygun değildir. Saygılarımla, [[Kullanıcı:Sakhalinio|Sakhalinio]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Sakhalinio|Buyrun beniiiim?]]</sup> 19:00, 1 Kasım 2017 (UTC)

Merhaba Sakhalinio! [[Feyyaz Ferecov]] makalesini yeniden oluşdurdum. Makalede her hangi bir yanlışlık varsa, düzeltmenizi veya bana bildirmenizi rica ederim. Saygıyla: --[[Kullanıcı:Masalli qasimli|Masalli qasimli]] ([[Kullanıcı mesaj:Masalli qasimli|mesaj]]) 10:00, 2 Kasım 2017 (UTC)

Sayfanın 05.31, 3 Kasım 2017 tarihindeki hâli

Dosya:Sarkisyan.jpg

Oluşturduğunuz Dosya:Sarkisyan.jpg maddesi hızlı silme kriterlerinden "G10. Saldırı içeren sayfalar ve dosyalar silinebilir." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Diyapazon(Mesaj) 13:36, 27 Ocak 2015 (UTC)

Lisanssız dosyalar

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:38, 12 Mart 2015 (UTC)

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:38, 12 Mart 2015 (UTC)

Problem

Salam hәmkar Faruk Günuğur Mәqalәsini niyә sildiyinizi izah edin. Hörmәtlә: --Qurbanlı (mesaj) 09:21, 15 Mart 2015 (UTC)

Merhabalar, öncelikle kişinin kayda değerliğini doğrulayacak herhangi bir kaynak olmadığından. Ayrıca, yer yer Azerice yazılmış bir metin girilmiş. Malum ki Türkçe Vikipedi'deyiz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:16, 15 Mart 2015 (UTC)

Salam Hәmkar. 1-ci si Özünüz yaxşı bilirsiniz ki Azәrbaycan dili Türk dili ilә demәk olar ki eynidir. 2-ci si, Faruk Günuğur mәqalәsindә sәhv vardısa siz Redaktә edib vikipediyanı zәnginlәşdirәydiniz. 3-cü süd dә sizә dә uğurlu işlәr. Hörmәtlә: Masalli qasimli

Azerice

Merhaba! Lütfen, azeri kelimesini bize söylemeyin. Çünki, biz Azeri değiliz! Biz Azerbaycanlıyız! Azərbaycan türküyüz! Azerbaycan hukumetinin kanununda millətimizin adı - Azərbaycanlı, dilimiz - Azərbaycan dili. Azerice makalesini Azerbaycan dili yapın. Bizler, 1 millet, 2 devletiz. --Masalli qasimli (mesaj) 17:55, 28 Ağustos 2017 (UTC)

Merhaba sayın Masalli qasimli, burada benim kişisel bir adlandırmam değildir. Konuyla ilgili burada görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:32, 28 Ağustos 2017 (UTC)

Ferecov Feyyaz makalesi

Merhaba! Ben Azerbaycan dilli vikipediden. Lütfen rica ederim, Feyyaz Ferecov makalesini yeniden berpa edin. O makalede olan yanlış çevrilmiş kelimeleri ben Türkçe çevireceğim. Eğer ki, çeviremezsem bana yardımcı olurmusunuz? --Masalli qasimli (mesaj) 06:40, 31 Ekim 2017 (UTC)

Merhaba sayın Masalli qasimli, bir deneme sayfasında çeviri yapıp bittiğinde sayfayı oluşturmanız daha doğru olacaktır. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 18:46, 31 Ekim 2017 (UTC)
Merhaba sayın Sakhalinio, ben çevirdiğim metni size gönderiyorum. Eğer ki yanlış varsa, o yanlışlıkları düzeltip makaleye Ekleyebilirmisiniz? Yanı ikinci defa yine yanlışlıklar olmasın diye. --Masalli qasimli (mesaj) 08:34, 1 Kasım 2017 (UTC)
Ferecov Feyyaz Kasım oğlu (Fərəcov Fəyyaz Qasım oğlu) 1921
yılında Azerbaycan SSC, Lenkeran kazasının (şimdiki Masallı rayonu)
Kasımlı köyünde doğdu. Anne ve babasını çabuk kaybetti. O, adil ve
Kur'an ehli olduğu için, köyümüzün büyüyüydü. Meclislerde bilimsel
sohbetler ederek islam dininin saf, temiz din olduğunu insanlara
ulaştırmıştır. İkinci dünya savaşına katıldı. Savaşmaya Kırım'dan
başladığı ve ağır yaralandığı bildiriliyor. İranın Bender Şah şehrinde
(şimdiki Bender Türkmen) asır alınmıştır ve asırlıktan kurtarılmış.
İngiliz komutanlığı tarafından 2909 numaralı SSCB kademeye (cephe
derinliğinde tutum sergileyen ve bu şekilde yürüyen birlik kısmına)
iletilmiştir. SSCB Savunma Bakanlığı tarafından 6 nisan, 1985 yılında
2 derecede Vatan Savaşı Nişanına layık görüldü. İkinci dünya
savaşından sonra kendi köyüne dönüyor ve diğer mollalarla birlikte
camide kur'an dersi vermeye başlıyor. Kendi bilgi ve becerisini gelecek
kuşağa öğretiyor. Azerbaycan, rus ve arap dillerini biliyordu. 16 Mart,
1997 yılında Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet emlak komitesi Masallı
rayon şubesi, Ferecov Feyyaz Kasım oğluna özelleştirme payı verildi.
Uzun süren hastalıktan sonra 19 mayıs 1998 yılında Azerbaycan
Cumhuriyeti, Masallının Kasımlı köyünde vefat etti. Kasımlı köyü
mezarlığında toprağa verildi. Şimdi onun sanatını 2 torunu Behlul ve
Mehdi devam ediyorlar. Allah rahmet eylesin! --Masalli qasimli (mesaj) 08:36, 1 Kasım 2017 (UTC)
Selamun Aleykum Sakhalinio. Bu da benim çevirim buyurun :

Ferecov Feyyaz, (Şablon:Lang-az) 1921 yılında Azerbaycan SSC, Lenkeran kazasının (şimdiki Masallı rayonu) Kasımlı köyünde doğdu. Anne ve babasını erken kaybetti. 1941 yılında SSCB ordusunda İkinci Dünya Savaşına katıldı. Sovyet Kafkasya Cephesi'nin yeni düzenlemesi olan Kırım Cephesi kuvvetlerinde savaşmış ve ağır yaralanmışdır. İranın Bender Şah şehrinde (şimdiki Bender Türkmen) asır alınmıştır ve asırlıktan kurtarılmışdır. İngiliz komutanlığı tarafından 2909 numaralı SSCB kademeye (cephe derinliğinde tutum sergileyen ve bu şekilde yürüyen birlik kısmına) iletilmiştir. SSCB Savunma Bakanlığı tarafından 6 nisan, 1985 yılında II. derecede Vatan Savaşı Nişanına layık görüldü. İkinci dünya savaşından sonra kendi köyüne dönmüş ve Camide Kuran dersi vermişdir. Azerbaycan, rus ve arap dillerini biliyordu. Uzun süren hastalıktan sonra 19 mayıs 1998 yılında Azerbaycan Cumhuriyeti, Masallının Kasımlı köyünde vefat etti. Kasımlı köyü mezarlığında toprağa verildi.--Rufet Turkmen | müzakirə 13:00, 1 Kasım 2017 (UTC)

Sizin yaptığınız çeviriyi benim oluşturmam uygun değildir. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:00, 1 Kasım 2017 (UTC)

Merhaba Sakhalinio! Feyyaz Ferecov makalesini yeniden oluşdurdum. Makalede her hangi bir yanlışlık varsa, düzeltmenizi veya bana bildirmenizi rica ederim. Saygıyla: --Masalli qasimli (mesaj) 10:00, 2 Kasım 2017 (UTC)