Tartışma:Sagopa Kajmer: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
AliKd (mesaj | katkılar)
116. satır: 116. satır:


:En azından piramit hikayesinin oldugu yer ya kaldırılmalı ya da kendi dilinden anlatılan bir hikaye oldugu yazılmalı gibime geliyor.--[[user:AliKd|<span style='font-family:"Impact";color:blue;background:white;border:2px solid white'>AliKd</span>]] 16:57, 22 Mart 2015 (UTC)
:En azından piramit hikayesinin oldugu yer ya kaldırılmalı ya da kendi dilinden anlatılan bir hikaye oldugu yazılmalı gibime geliyor.--[[user:AliKd|<span style='font-family:"Impact";color:blue;background:white;border:2px solid white'>AliKd</span>]] 16:57, 22 Mart 2015 (UTC)
::Kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Güvenilir bir kaynak varsa güzel, kalsın. Fakat kaba bir taramadan pek bir şey çıkmadı. Tamamen kaynaksız. Durması için bir neden yok.--İyi Vikiler.'''[[Kullanıcı:Ayrıntılı Bilgi|<font color="black">Ayrıntılı Bilgi</font>]]'''<font color="white">#</font>'''[[Kullanıcı mesaj:Ayrıntılı Bilgi|<font color="black">ileti</font>]]''' 17:02, 22 Mart 2015 (UTC)

Sayfanın 17.02, 22 Mart 2015 tarihindeki hâli

Tartışma Sayfasında Vandalizm

Buraya yazılabn eleştirileri silip durmanın gereğini anlamıyorum. (...) vandallık yapıyorsunzu acaba? Eğer söylenenlerin yanlış olduğunu düşünüyorsanız kaynak gösterip aksini kanıtlarsınız. Öbür türlü Türkçe kuralalrı ve Vikipedi kurallarına uymadan yapacağınız değişiklikler sizin aleyhinize olur. Söyleyecek işe yarar bir şeyiniz varsa eklerseniz, yoska gölge etmeyin.

Vikipedi Yöneticlerine

Sayın Vikipedi yöneticileri Sagopa Kajmer için bu bilgiler taraf tutarak vede hoş olmayan bi uslupla verilmiştir eğer bu yazıyı okursanız hiç tanımasanız bile yazan kişinin Sagopa Kajmere karşı bi hoşnutsuzluğu olduğunu görürsünüz.Bu imzasız yazı 88.224.154.217 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. " ... gerçek adıyla Yunus Özyavuz, Türk rap sanatçısıdır ve yaptığı mesleğin bir numaralı üstadır..[ Kaf Kef ] " bu bir kişisel yorumdur daha doğrusu yanlış bir yorumdur eğer koruma olacaksa bu sayfa için sadece vikipedi yöneticileri müdahale etmelidir eğer öyle olmuyorsa biz de bir yorum ekleyelim bu sayfa için ... " ... gerçek adıyla yunus özyavuz ,t-rap sanatçısıdır fakat yaptıkları onu bu işin zirvesine ulaştıramamıştır ayrıca şu anda yaptığı işin zirvesindeki isim diğer bir rapçi Bilgin Özçalkan rapçi adıyla Ceza'dır ... ".......................................................................

bunu yazan kişi taraflı yorum yapmamışmıdır? aldığı ödüllere ve başarılarına bakıldığında Sagopa Kajmer Türkçe Rapin bir numarasıdır. M1'P Her iki durumda da kişisel yorum söz konusu bu ansiklopedik dilden uzak bir durumdur ancak problem " ... gerçek adıyla Yunus Özyavuz, Türk rap sanatçısıdır ve yaptığı mesleğin ülkemizdeki en iyi temsilcilerinden biridir.." gibi bir düzenleme yapılabilir.

+/-

RAP sanatçısı yorumu İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı mezunu. (1996 ÖSS 1.liği) 1998 kendi müzik studyosu KUVVETMİRA'yı kurdu. 1999 yılında SİLAHSIZ KUVVET ismiyle Yeraltı Operasyonu projesinde yer aldı. 2001 yılında ilk albümü Silahsız kuvvet-Sözlerim Silahım albümünü çıkardı. 2002 yılında Silahsız Kuvvet-İhtiyar Heyeti albümünü çıkardı. 2002 yılında Sagopa Kajmer ismini yarattı. 2002 yılında bugün kendisiyle karşılaştırılmaya çalışılan Ceza'nın Med cezir albümünü yaptı. Albümün tüm müzikleri Sagopa'ya aitti. 2003 yılında "Bir Pesimistin Gözyaşları" îsimli iki cd'den (Melankolik Damlalar ve Karanlık Damlalar) oluşan albümü çıkardı. 2004 yılında Dr.Fuchs'un Huzur N Darem isimli albümünün prodüktörlüğünü yaptı. 2004 yılında Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. isimli filminin Soundtrack'lerini yaptı. Bir çok radyoda ve yurtdışındaki festivallerde Dj lik yaptı. Dj Mic Check ,kaf kef , kasva , kırık çocuk , yaşlı planet adlarıylada tanınır. Türkiye'nin en iyi rap müzik sanatçısıdır.

  • Sagopa Kajmer hakkında verilen bilgiler açısından eksikleri olsa da yararlı bir yazı ama düzeltilmesi gerek yerler var.İçerisinde bilgi verirken karşı tarafı küçümseyen yazılar yer alıyor.Bunların olmaması daha doğru olur ve bu konunun düzeltilmesi gerektiği kanısındayım.--Siyanüraltes 10:07, 23 Aralık 2007 (UTC)

saygılar

Başlık yazısı

Turntablizm'den 2 kez bahsediliyor, ayrıca yazım hatalarıyla dolu ancak dokunmuyorum çünkü sayfanın gerçekten de baştan yazılmaya ihtiyacı var biraz taraflı gibi..Seqizz 07:51, 10 Aralık 2007 (UTC)seqizz

[1] - Melankolia Resmi Sitesi [2] - Sagopa Kajmer Space [3] - Sagoopa Kajmerin Radiosu

Bağlantılar kısmına devamlı resmi olmayan siteler eklenmektedir. Sık sık tarafımdan resmi siteler eklenmesine rağmen ısrarla bir takım niteliksiz siteleri ekleyenler var.

Dış Bağlantılar

sagopa kajmer hakkındaki bilgilerin wikipedia'ya girmesiyle Dış bağlantıları biz kontrol ettik. Sonradan gelip ve içeri görünümü, arşivi hiçbişey ifade etmeyen siteler yazılmaya başladı. Resmi falan ilgilendirmiyor bizi, oraya hakedilen yazılır. Geçmişte kim warsa o yazılır. Biraz hakedin bazı şeyleri, sonra gelip editleyin resmi site yada başka siteleri yazın... Boş beleş yok öyle...

Talep

Dış Bağlantılar SAGOPA KAJMER isimli sayfada neden kapalı anlamıyorum. Girmek isteyenler Dış Bağlantıları kullanmak isteyenler olabilir... Wikipedia tarafsızlığına güvenerekten diğer konularda Dış Bağlantılar niçin açıksa burda da açılmasını talep ediyorum. Dış Bağlantıları kapatmanın anlamı ne çözebilmiş değilim...

Afedersiniz wikipedia adminleri bu vikipedilere neden ulasılamıyor o yüzden linkinize hiç kimse bakmıyor lütfen o engel kalksın (...)

Neden Sallanmıyoruz...

  • Neden Sallanmadığımızı merak ediyorum. Kaç ay öncesinde, dış bağlantılar açılmalı ve bundan önce hangi siteler yazılıyorsa yazılmalı die bir konu açmıştım, ama ne uğrayan var ne eden..
  • Wikipedia bilgi özgürlüğüne sığınarak bu talebin gerçekleşmesini istiyorum. Neden başka sayfaların dış bağlantıları açıkta sadece bu sayfanın kapalı.. Diğerlerini de kapatın eğer biri kapanıyorsa.. Nerde wikipedia özgürlüğü, nerde bilgi için verilen emeğe saygı, göremiyorum malesef
  • Not: Neden Açmıyorsunuz başlıklı konuda arkadaş, güzel bi temenni de bulunmuş ama tabiri yanlış.
    • Vikipedistler insanların isteklerine göre madde açan kişiler değildir. Burada bulunmasını istediğiniz herhangi biri varsa vikipediye katkıda bulunarak maddeyi geliştirebilirsiniz MEOGLOBAL (tartışma) 19:47, 29 Mart 2012 (UTC)

karizma adamın bi resmi yok.

Bu Bilgiler Taraflı

Bilgiler Tamamen Taraflı OLarak Yazılmış Sagopa Kajmeri Tanımayan Biri Gelip Bu Konuyu Okus Bu Adamdan Nefret Eder Ve Kaynaklar Eksik Bir Önce Baştan Yazılması Gerekli.. Bu imzasız yazı 78.177.93.25 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bilgilerin Doğruluğu

Arkadaşlar ilk etapta bilgilerin doğruluğunu onaylamak gerekiyor. Ardından üslup konusunda en tarafsızı hangisi ise onu seçmeliyiz. Bunun için nasıl bir yol çizeceğiz bilemiyorum!!ben senin hayranınım bak valla msn versene nolur PeSiMiSt ÇaKaR

Sayın Yöneticiler, Sagopa Kajmer adlı santcı genci sormuyorum. Bu iki kelimenin anlamını yada neyi ifade ettiğini öğrenmek istiyorum. Tahminen tarihte adı geçen ünlü bi kişi yada yer adı olabilir. Bunu öğrenmek için girdim bu iki kelimeyi ama bu yönde bir bilgiye ulaşamadım. Hoşcakalın. PeSiMiSt ÇaKaR

Rap Sanatçısı?

Rap Sanatçısı tabirinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Rap bir sanat değildir. Rap şarkıcısı olabilir. --88.252.12.222 18:33, 12 Ekim 2009 (UTC)

Dis Baglantilar

Dis baglantilarda verilen linkler daha yapim asamasinda olan bir fan sitesinin linkidir yani tamamen reklam bu.. lütfen dikkat edelim ve Sagopa Kajmerin resmi sitesi olan www.Melankolia.com.tr adresini verelim..

Dış Bağlantılar Çok Saçma

Daha açılmamış bir sitenin reklamını yapıyor dış bağlantılar. Bunu yapanlara yazıklar olsun diyorum. Rapraprapor 14:24, 26 Ocak 2010 (UTC)

Doğum tarihi yanlış

Merhaba Sagopa Kajmerin doğum tarihi maddede 16 ağustos yani bugün olarak belirtilmiş. Sagopa Kajmer bugün doğum günü olmadığını twitterdan açıkladı.

http://twitter.com/Sagopakajmerrap

--78.52.146.174 09:39, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Compilation Vol. 1, 2, 3 hakkında

  1. Compilation Vol. 1 (2007)
  2. Compilation Vol. 2 (2007)
  3. Compilation Vol. 3 (2007)

Bunların resmi bir albüm olduğundan emin misiniz? Melankolia Müzik tarafından internet üzerinden verildiği söyleniyor ancak bana hayranlar tarafından yapılmış bir albüm gibi geldi, emin olamadım.

Şablon kaldırılmalı mı?

Bu şablon oraya neden konmuş anlayamadım. Bence önceden konmuş, bilgiler değiştirilince de kaldırılmamış ve öylece kalmış. Ben bu maddede yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Şimdi bu şablon kaldırılmalı mı kaldırılmamalı mı? Ben kaldırılsın diyorum. Siz de görüşlerinizi belirtiniz. Turgut46 (mesaj) 11:33, 13 Haziran 2014 (UTC)

Turgut46 haklı. Bence de kaldırılmalı.--samral mesaj 10:18, 25 Ekim 2014 (UTC)

Sagopa piramidi?

Böyle bir piramidin olduğunu düşünmemeye başladım, nette sagopa piramidi ile ilgili bilgilerin hepsi forumlarca yazılmış şeyler. Çözüme kavuşturulmalı. --AliKd 16:51, 22 Mart 2015 (UTC)

En azından piramit hikayesinin oldugu yer ya kaldırılmalı ya da kendi dilinden anlatılan bir hikaye oldugu yazılmalı gibime geliyor.--AliKd 16:57, 22 Mart 2015 (UTC)
Kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Güvenilir bir kaynak varsa güzel, kalsın. Fakat kaba bir taramadan pek bir şey çıkmadı. Tamamen kaynaksız. Durması için bir neden yok.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 17:02, 22 Mart 2015 (UTC)