Kullanıcı mesaj:Erkcan: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
k →‎Erol Taş: Vikipedi sizi özledi AWB ile
Your account will be renamed
43. satır: 43. satır:
''En samimi ve içten sevgilerle'', [[Kullanıcı:Mavrikant|Mavrikant]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Mavrikant|msj]]</sup> 09:22, 19 Aralık 2014 (UTC)
''En samimi ve içten sevgilerle'', [[Kullanıcı:Mavrikant|Mavrikant]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Mavrikant|msj]]</sup> 09:22, 19 Aralık 2014 (UTC)
|}<!-- plaket sonu -->
|}<!-- plaket sonu -->

== Your account will be renamed ==

<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="en" dir="ltr">
Hello,

The developer team at Wikimedia is making some changes to how accounts work, as part of our on-going efforts to provide new and better tools for our users like cross-wiki notifications. These changes will mean you have the same account name everywhere. This will let us give you new features that will help you edit and discuss better, and allow more flexible user permissions for tools. One of the side-effects of this is that user accounts will now have to be unique across all 900 Wikimedia wikis. See [[m:Special:MyLanguage/Single User Login finalisation announcement|the announcement]] for more information.

Unfortunately, your account clashes with another account also called Erkcan. To make sure that both of you can use all Wikimedia projects in future, we have reserved the name Erkcan~trwiki that only you will have. If you like it, you don't have to do anything. If you do not like it, you can [[Special:GlobalRenameRequest|pick out a different name]]. If you think you might own all of the accounts with this name and this message is in error, please visit [[Special:MergeAccount]] to check and attach all of your accounts to prevent them from being renamed.

Your account will still work as before, and you will be credited for all your edits made so far, but you will have to use the new account name when you log in.

Sorry for the inconvenience.

Yours,<br />[[m:User:Keegan (WMF)|Keegan Peterzell]]<br />Community Liaison, Wikimedia Foundation
</div> 09:24, 20 Mart 2015 (UTC)
<!-- SUL finalisation notification -->

Sayfanın 09.24, 20 Mart 2015 tarihindeki hâli

Lutfen buraya "hosgeldin" tarzi mesajlar birakmayin. (Simdiye kadar birakan arkadaslara: "Hosbulduk!") 2 yili askindir Turkce Vikipedi'de, daha da uzun bir suredir Ingilizce Wikipedia'da uyeyim. Merhaba mesajlarinin gercekten yeni baslamis uyelere katkisi olacagini dusunuyorum ama benim gibi yuzlerce katkisi olan uyeleri rahatsiz edecegi kanaatindeyim. Simdiden tesekkurler. zwi 20:01, 20 Ekim 2007 (UTC)

Tesekkurler

Katkılarınız için teşekkür etmek istedim sadece :) Elinize sağlık, iyi işler çıkarıyorsunuz. Yardım isterseniz bana ulaşabilirsiniz diyecektim ama üstteki yazıyı da okudum. Olsun, yine de el elden üstündür :) İyi çalışmalar, bölmeyeyim ben...--RapsarEfendim? 23:30, 29 Ocak 2012 (UTC)

Ben de tesekkur ederim. Su sablonla ilgili bir derdim var, yogunluk kelimesini tam sol tarafa yapisik cikartamadim. (Mesela Uranyum maddesindeki infobox'da fiziksel ozelliklerin altinda gorebilirsiniz sorunu.) Nasil yapildigini aramam lazimdi, bellegime biraz fazla guvendim sanirim. :-( Su an icin icerik olarak dogru gorunuyor sablon ama goruntu ideal degil. Sizin aklinizda var mi dogrusu?zwi 23:38, 29 Ocak 2012 (UTC)

Oldu sanırım? Diyeceğim ama zaten en başta değişiklik yapmanızın sebebi bu "if" muhabbetiymiş. Bakalım...--RapsarEfendim? 23:42, 29 Ocak 2012 (UTC)
Şimdi tamam sanırım. Bir kontrol edebilir misiniz sorun var mı?--RapsarEfendim? 23:49, 29 Ocak 2012 (UTC)
Tamamdir, cok tesekkurler. Bundan sonra yavas yavas belli kisimlari "if"lemek istiyorum, cunku laboratuvarda tek tek sentezlenen agir elementler icin kutudaki bircok alan hicbir anlam ifade etmiyor.zwi 23:52, 29 Ocak 2012 (UTC)
Rica ederim. Aslında o bilgi kutusu bayağı bir eski. Görünüm bakımından da sorunlar içeriyor. Yenilemek de lazım ama kim uğraşacak şimdi :) Tekrardan iyi geceler, iyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 23:55, 29 Ocak 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine!

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 06:08, 25 Haziran 2012 (UTC)

Erol Taş

Erol Taş'ın Erzurum doğumlu olduğunu yazan tüm siteler Vikipedi'nin kopyalamışlar veya Vikipedi'yi referans almışlar. Erol Taş'ın doğum yeri hakkında güvenilir bir kaynak yok. Tekrar Erzurum olarak düzeltiyorum ve kaynak gereklidir ibaresini ekliyorum. Uyarınız için teşekkürler. Cem Yıldız (mesaj)

Ayrıca İngilizce Wikipedia'da Erol Taş'ın Patnos doğumlu olduğu yazıyor. Rahmetlinin Cankurtaran'daki kahvesine gidip sorsam millete bilirler mi acaba :-) Güvenilir bir kaynak bulabilirseniz düzeltme yaparız. Şimdilik doğum yerini Erzurum olarak düzelltim. Kolay gelsin. Cem Yıldız (mesaj)

Sizi özledik Erkcan!

Erkcan, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:22, 19 Aralık 2014 (UTC)

Your account will be renamed

09:24, 20 Mart 2015 (UTC)