Vikipedi tartışma:Silinmeye aday sayfalar/Politik içerikli babil kutuları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bence bu şekildeki bir uygulama ilerde vikipediye taraflı bir yön verecektir. Yaptığınız bu uygulamayı yani politik içerikli mesajların kişilerin kullanıcı sayfalarında barındırılması yönünde karar çıkmasını sağlamanızı vikipedinin geleceği için doğru bulmuyorum. Sonuçta Vikipedinin bir demokrasi uygulaması olmadığını unutmak gerektiğini düşünüyorum. Vikipedideki tarafsızlık jargonu maalesef taraflılığa doğru kaymaktadır. Saygılarımla.--Plenumchamber 07:03, 8 Ekim 2007 (UTC)

Yeterli tartışmanın yapılmadığı düşüncesindeyim.Direk SAM'e geçilmesi zaten bence olmamalıydı.Çünkü vikipedistler SAM'i bir oylama yeri olarak görmekte. Oylama olarak görülen bir yere direk konuyu taşımak yerine Vikipedi tartışma:Kullanıcı kutuları bölümünde etraflıca tartışılmalı. Fikirlerin yeterli olgunluğa eriştiği zaman SAM'e geçilmeliydi.Nitekim White Cat'in son orneklemeleri cevap bulmamıştır birçok kullanıcı yorum yapmadan oy vermiştir veya politikalara ters yorumlarla oy kullanılmıştır. Bunlar geçersiz sayılmış olsada konu üzerinde olumlu bir etken olmadığı bir gerçektir.--Machiavelli' msj 11:26, 8 Ekim 2007 (UTC)
Mach'a katılıyorum. Bu şablonların hepsi aslında tek tek ele alınmalı. Geçmişte böyle şablonları tek tek ele alarak silmiştik. (Bu kullancı Kuzey Irak'ın ilhak edilmesini ister, V.b gibi bir yığın politik şablon vardı). Bunların hepsinin tek çatıda oylanması bence uygun değil--Atacameñoileti 11:40, 8 Ekim 2007 (UTC)
Bence de kutu bazında ele alarak çözümlemek daha doğru olacaktır. Bu tartışmamızda bence yeterli netlik yok, oylama sonucu da yetersiz, sonuçlandırıcı değil. Khutuckmsj 19:16, 8 Ekim 2007 (UTC)
Tartışmada bahsi geçen babil kutularının zaten şu anki politikalarla silinmesi mümkün, yani SAM gerektirmiyorlar. Durumu daha muğlak olanlarsa kullanıcıların isteği üzerine tek başlarına SAM yapılabilirler; böylece her biri için en doğru karar verilmiş olur. Şu anki SAM bir nevi elmaları ve armutları toplamaya çalışmak olmuş; ilgili şablonların hepsi politik içerikli değil (oysa SAM'ın adı bile politik içerikli babil kutuları)... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 04:57, 12 Ekim 2007 (UTC)