Vikipedi tartışma:Haftanın işbirliği/31 Mart 2008

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Merhaba,
Bir ay sonra yeni bir haftanın işbirliği projesi görmek güzel. Ancak bir sorum olacak. Bu konu oylanırken şöyle bir hatılatma gelmişti:

iyi olur. ama önemli bir noktayı not etmek isterim. kullanıcılar genellikle maddeleri birleştirirken bilgileri aktarıp başlığı yönlendiriyorlar, bu da geçmişlerin yokolmasına neden oluyor. doğru olan geçmişlerin de birleştirilmesidir. --kibelemesaj 17:03, 22 Mart 2008 (UTC)

Bunun nasıl yapılacağı konusunda bilgi verilebilir mi?
(Bunu şurada da sormuştum ama burada sormak daha uygun sanırım.) homonihilis ileti 20:16, 1 Nisan 2008 (UTC)


Sorunun cevabı:

  • merhaba, geçmişleri yok etmeden birleştirmenin yolu şu:

sonuçta kalmasını istediğiniz isme sahip olan madde a'nın ismini madde b olarak değiştirin. bu noktada madde b'nin silinmesi gerekir. bir hizmetliden yardım isteyin. aynı hizmetli sildiği maddeyi geri getirerek geçmişlerin birleşmesini de sağlasın. şimdi maddenin ismini yeniden değiştirebilirsiniz ve tek listede birleşen iki maddenin metinlerini geçmiş sürümlere giderek tek metinde birleştirebilirsiniz. kolay gelsin. --kibelemesaj 20:00, 2 Nisan 2008 (UTC)

*bu arada, hermafrodit ve hermaphroditus maddelerini bu yöntemle birleştiriyorum, ona da bakabilirsiniz. selamlar. --kibelemesaj 20:06, 2 Nisan 2008 (UTC)
  • ben bu sayfayı sık sık izleyip metinleri birleştirilmiş maddelerin geçmişlerini birleştirebilirim. ama bu işbirliği dışında, önce metinleri birleştirip hizmetlilere haber vermek daha pratik olur sanırım. kolay gelsin. --kibelemesaj 15:44, 3 Nisan 2008 (UTC)